İyiyim canım sağol. Ben bir hamile kalayım da doktora gece yatıya bile kalırım
Allah inşallah hepimize nasip eder. Sende çok uğraşmışsın canım inşallah sen de bu ay hamile kalırsın da yeni yıla birlikte hamile gireriz. Düşünmesi bile çok çok mutlu ediyor beni
valla beni güldürdün ,Allah da seni güldürür inşallah.3 yumurta oluşması ve çatlaması büyük şans.İnşallah olur bu ay.Ben de klomen kullanacağım, perşembe günü başlayacağım.hayırlısı aRTIK
Teşekkür ederim canıminşallah bu ay hepimiz güleriz. Aynı dertleri paylaştığımız için birbirimizin halini iyi anlıyoruz. İnan beni burada anlayanlar kadar kocam anlamıyor. Buradaki çocuk isteyen herkes için dua ediyorum. Allah en kısa zamanda bize gebelik kontrolüne gitmeyi de nasip etsin inşallah.
amin canım.Çok haklısın. Eşimde bana, bu kadar dert ediyorum diye kızıyor, o yüzden ona çok fazla anlatamıyorum ama sizleri okuyunca, sizlerle yazışınca ve aynı şeyleri sizlerin de yaşadığını görünce sanki sizlerle dertleşiyormuşum gibi geliyor.
Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim, oğlumda ben de hiç birşey anlamamıştım hemen de hamile kalmıştım.çok zor çok.....ama olacak ümidimizi kaybetmek yok.neyse uzun oldu...
1 yıldır bekliyorum bebeğimi... hormon, hsg, sperm sayısı herşey normal, geçen ay folikül takibi yapıldı ve yumurta büyüdü büyüdü sonra küçüldübu ay klomen verdi doktorum bugün 2. günüm, bana günde 2 adet verdi biraz fazla umarım yan etkiler beni bunaltmaz.. ikiz üçüz istemiyorum, bir evlat verse Allahım dünyalar benim olacak...
hehe benim pek umudum yok hayırlısı olsun merveciğimbeklemediğin ay diyolar yaa heoz seninde bu ay olurmu olur
ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben 4 ay 2x1 kullandım. bir sıkıntı yaşamdım ama sana tavsiyem 11. gün tekrar kontrole git bence. ne büyüklükte olduğunu söyler ve drdan çatlatma iğnesi iste1 yıldır bekliyorum bebeğimi... hormon, hsg, sperm sayısı herşey normal, geçen ay folikül takibi yapıldı ve yumurta büyüdü büyüdü sonra küçüldübu ay klomen verdi doktorum bugün 2. günüm, bana günde 2 adet verdi biraz fazla umarım yan etkiler beni bunaltmaz.. ikiz üçüz istemiyorum, bir evlat verse Allahım dünyalar benim olacak...
Kızlar merhaba...Ben de serephone + çatlatma iğnesi kullunıyorum.Klomenle aynı isimleri faklı...Bu benim üçüncü ayım olacak.İki denemede de yumurta gelişimi çok iyiydi ama olmadı.Hatta çoğul gebelik olabilir demişti doktorum..3.deneme de hamile kalanlar var mı içinizde??Umutsuzluğa düşmük istemiyorum ama 2 defa olmayınca sanki yine olmaz gibi geliyor.İlaca yarın başlıyorum günde 1 tane alıcam...Artık hayırlısı...Aynen bende bi gün böyle şeylerle uğraşacağımı düşünmezdim.Olmazsa olmaz dünyanın sonumu derdim.Çok zormuş çok yoruldum.Allahım lütfen bizleri de gör....
1 yıldır bekliyorum bebeğimi... hormon, hsg, sperm sayısı herşey normal, geçen ay folikül takibi yapıldı ve yumurta büyüdü büyüdü sonra küçüldübu ay klomen verdi doktorum bugün 2. günüm, bana günde 2 adet verdi biraz fazla umarım yan etkiler beni bunaltmaz.. ikiz üçüz istemiyorum, bir evlat verse Allahım dünyalar benim olacak...
Kızlar merhaba...Ben de serephone + çatlatma iğnesi kullunıyorum.Klomenle aynı isimleri faklı...Bu benim üçüncü ayım olacak.İki denemede de yumurta gelişimi çok iyiydi ama olmadı.Hatta çoğul gebelik olabilir demişti doktorum..3.deneme de hamile kalanlar var mı içinizde??Umutsuzluğa düşmük istemiyorum ama 2 defa olmayınca sanki yine olmaz gibi geliyor.İlaca yarın başlıyorum günde 1 tane alıcam...Artık hayırlısı...Aynen bende bi gün böyle şeylerle uğraşacağımı düşünmezdim.Olmazsa olmaz dünyanın sonumu derdim.Çok zormuş çok yoruldum.Allahım lütfen bizleri de gör....
hoşgeldin topiğimize;Kızlar merhaba...Ben de serephone + çatlatma iğnesi kullunıyorum.Klomenle aynı isimleri faklı...Bu benim üçüncü ayım olacak.İki denemede de yumurta gelişimi çok iyiydi ama olmadı.Hatta çoğul gebelik olabilir demişti doktorum..3.deneme de hamile kalanlar var mı içinizde??Umutsuzluğa düşmük istemiyorum ama 2 defa olmayınca sanki yine olmaz gibi geliyor.İlaca yarın başlıyorum günde 1 tane alıcam...Artık hayırlısı...Aynen bende bi gün böyle şeylerle uğraşacağımı düşünmezdim.Olmazsa olmaz dünyanın sonumu derdim.Çok zormuş çok yoruldum.Allahım lütfen bizleri de gör....
hoşgeldin topiğimize;
seni umutsuzluğa düşürmek istemem ben 5 ay klomen kullandım son ay çatlatma iğnesi yaptırdım ama sonuç negatif oldu. Bu herkeste böyle olacak diye birşey yok. İnş. sen başarırsın kaçıncı günnüdesin gelişmelerden bizi haberdar edersin
şimdi 4.günümdeyim.yarın başlıycam ilaca.Bana doktor bu son deneme dedi.Bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek ondada sorun çıkmazsa(inşallah çıkmaz) iğneli tedaviye geçicekmiş.Senin psikolojik diyo doktorum.Stres yapma diye bu ay sıkı sıkı tembihledi.Ama elimde değil.aklıma takmıycam desemde sürekli gizli gizli bi tarafta ister istemez düşünüyorum.Evde iş yapayıyorum kendimi yormayım bişy varsa diyeHarbi psikolojim bozuldu yaa...Artık ne hamile ne bebek görmek istiyorum.Aksine de hep karşılaşıyorum.Eskiden de çevremde bu kadar bebek hamile varmıydı yoksa benim mi dikkatimi çekmiyordu
aynen canım kafamı nereye çevirsem hamile bir kadın görüyorum. Bunlar eskiden de var mıydı, yoksa doğum patlaması mı oluyor diye kendime sordum dün. Ama sanırım algıda seçicilik olayı biz istediğimiz için fark ediyoruz. Kafaya takmamak gerekli ama ben de kafamdan atmayı beceremiyorum. Inşallah bu ay olur da artık bu stresten kurtuluruz.