Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

valla beni güldürdün ,Allah da seni güldürür inşallah.3 yumurta oluşması ve çatlaması büyük şans.İnşallah olur bu ay.Ben de klomen kullanacağım, perşembe günü başlayacağım.hayırlısı aRTIK

Teşekkür ederim canım inşallah bu ay hepimiz güleriz. Aynı dertleri paylaştığımız için birbirimizin halini iyi anlıyoruz. İnan beni burada anlayanlar kadar kocam anlamıyor. Buradaki çocuk isteyen herkes için dua ediyorum. Allah en kısa zamanda bize gebelik kontrolüne gitmeyi de nasip etsin inşallah.

amin canım.Çok haklısın. Eşimde bana, bu kadar dert ediyorum diye kızıyor, o yüzden ona çok fazla anlatamıyorum ama sizleri okuyunca, sizlerle yazışınca ve aynı şeyleri sizlerin de yaşadığını görünce sanki sizlerle dertleşiyormuşum gibi geliyor.
Hamile kalmanın bu kadar zor olduğunu hiç düşünmemiştim, oğlumda ben de hiç birşey anlamamıştım hemen de hamile kalmıştım.çok zor çok.....ama olacak ümidimizi kaybetmek yok.neyse uzun oldu...

Aynı durumdayız canım benim de bir kızım var ve hamile kaldığımı bile anlamamıştım. Bana bir gün bu kadar uğraşacağımı söyleselerdi herhalde gülerdim. Bu iş ne zormuş onu anladım bu süreçte Yine de Allah'a şükür bir evladım var, ikincisini de çok istiyorum ama o da Allah'ın takdiri. Allah isteyen herkese versin diye dua ediyorum. Burada beni anlayan kişilerde olmasa yalnız kalacağım, benim eşimde çok rahat. İyi ki burası var da dertleşip rahatlıyor en azından benim gibi bir çok kadın olduğunu görüp kafayı yemediğimden emin oluyorum

1 yıldır bekliyorum bebeğimi... hormon, hsg, sperm sayısı herşey normal, geçen ay folikül takibi yapıldı ve yumurta büyüdü büyüdü sonra küçüldü bu ay klomen verdi doktorum bugün 2. günüm, bana günde 2 adet verdi biraz fazla umarım yan etkiler beni bunaltmaz.. ikiz üçüz istemiyorum, bir evlat verse Allahım dünyalar benim olacak...

Ben de günde 2 tane içtim ve şişkinlik, kasık ağrısı dışında başka yan etki olmadı. Benim 3 yumurtam oldu ama klomen ile ikiz ihtimali yüzde 10, üçüz yüzde 1 yani isteyenlerin bile tutturma olasılığı düşük. İnşallah bir taneye hamile kalırsın. Benim için hiç sorun değil bir yada iki tane farketmez. Ama üçüz bende istemem çünkü büyük ihtimalle taşıyamam ve sonlandırma derler. O da bana çok acı verir. Bu nedenle tek bebek yada ikiz benim için fark etmiyor. Sağlıkla olsun da Allah ne verirse canım.

beklemediğin ay diyolar yaa heoz seninde bu ay olurmu olur
hehe benim pek umudum yok hayırlısı olsun merveciğim
ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben 4 ay 2x1 kullandım. bir sıkıntı yaşamdım ama sana tavsiyem 11. gün tekrar kontrole git bence. ne büyüklükte olduğunu söyler ve drdan çatlatma iğnesi iste

Kızlar merhaba...Ben de serephone + çatlatma iğnesi kullunıyorum.Klomenle aynı isimleri faklı...Bu benim üçüncü ayım olacak.İki denemede de yumurta gelişimi çok iyiydi ama olmadı.Hatta çoğul gebelik olabilir demişti doktorum..3.deneme de hamile kalanlar var mı içinizde??Umutsuzluğa düşmük istemiyorum ama 2 defa olmayınca sanki yine olmaz gibi geliyor.İlaca yarın başlıyorum günde 1 tane alıcam...Artık hayırlısı...Aynen bende bi gün böyle şeylerle uğraşacağımı düşünmezdim.Olmazsa olmaz dünyanın sonumu derdim.Çok zormuş çok yoruldum.Allahım lütfen bizleri de gör....

Buradan okuduğum kadarıyla ilk ayda hamile kalanlar az, asıl 2. yada 3. denemede hamile kalanların sayısı daha fazla. Ümitsizliğe düşme her deneme yeni bir umuttur canım. İnşallah bu ay tutar.

bana da iki tane vermişti.sabah akşam olmak üzere.ben ama takip yaptıramadım.yumurta geliştiği zaman çatlatma iğnesi veriyorlar ama senin için gerek yoktu herhalde.Klomeni ben bir kere kullandım.Yumurtlama zamanı çok ağrım olmuştu.Bu normal herhalde.

sıkma canını tatlım, ne yapalım biraz yorulacağız.Ama inan kuzuları kucağımıza alınca hepsini unutacağız.
Bizi ne çok uğraştırdın diye arada bir kızarız artık onlara.

hoşgeldin topiğimize;
seni umutsuzluğa düşürmek istemem ben 5 ay klomen kullandım son ay çatlatma iğnesi yaptırdım ama sonuç negatif oldu. Bu herkeste böyle olacak diye birşey yok. İnş. sen başarırsın kaçıncı günnüdesin gelişmelerden bizi haberdar edersin

şimdi 4.günümdeyim.yarın başlıycam ilaca.Bana doktor bu son deneme dedi.Bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek ondada sorun çıkmazsa(inşallah çıkmaz) iğneli tedaviye geçicekmiş.Senin psikolojik diyo doktorum.Stres yapma diye bu ay sıkı sıkı tembihledi.Ama elimde değil.aklıma takmıycam desemde sürekli gizli gizli bi tarafta ister istemez düşünüyorum.Evde iş yapayıyorum kendimi yormayım bişy varsa diyeHarbi psikolojim bozuldu yaa...Artık ne hamile ne bebek görmek istiyorum.Aksine de hep karşılaşıyorum.Eskiden de çevremde bu kadar bebek hamile varmıydı yoksa benim mi dikkatimi çekmiyordu

Aynen canım kafamı nereye çevirsem hamile bir kadın görüyorum. Bunlar eskiden de var mıydı, yoksa doğum patlaması mı oluyor diye kendime sordum dün. Ama sanırım algıda seçicilik olayı biz istediğimiz için fark ediyoruz. Kafaya takmamak gerekli ama ben de kafamdan atmayı beceremiyorum. İnşallah bu ay olur da artık bu stresten kurtuluruz.

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh.............

Reglime bugün itibarıyla bir hafta kaldı. Fazla bir belirtim yok, şişkinlik, yorgunluk ve yumurtalıklarda zaman zaman iğne batmaları oluyor ama bunlar büyük olasılıkla klomenin etkileri. Ateşim iyi gidiyor bugün 36.9 çıktı ama regle 2 saat kala bile indiğini bildiğim için ona çok takılmıyorum. Bu ay regl geçmeden test yapmayacağım, regl geçince direk kan testine gideceğim. Bakalım o kadar nasıl sabredebileceğim onu da bilmiyorum :26: Diğer klomen kullanan arkadaşlar da belirtilerini yazarlarsa iyi olur en azından mukayese etmiş oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…