İnşallah bu ay olur.Bir hafta sonra burada ''arkadaşlar hamileyimmmmmmmm'' yazını bekliyoruz.şey sorucam klomenin böyle yan etkisi var mı?Yorgunluk, iğne batması gibi..vsReglime bugün itibarıyla bir hafta kaldı. Fazla bir belirtim yok, şişkinlik, yorgunluk ve yumurtalıklarda zaman zaman iğne batmaları oluyor ama bunlar büyük olasılıkla klomenin etkileri. Ateşim iyi gidiyor bugün 36.9 çıktı ama regle 2 saat kala bile indiğini bildiğim için ona çok takılmıyorum. Bu ay regl geçmeden test yapmayacağım, regl geçince direk kan testine gideceğim. Bakalım o kadar nasıl sabredebileceğim onu da bilmiyorum :26: Diğer klomen kullanan arkadaşlar da belirtilerini yazarlarsa iyi olur en azından mukayese etmiş oluruz.
İnşallah bu ay olur.Bir hafta sonra burada ''arkadaşlar hamileyimmmmmmmm'' yazını bekliyoruz.şey sorucam klomenin böyle yan etkisi var mı?Yorgunluk, iğne batması gibi..vs
Bir
Okuduğum kadarıyla böyle belirtileri varmış. Bende ilk kez içtim canım. Aslında ben kendi adıma çok fazla umutlu değilim, hormon sorumlarım var. Ama doktor bu tedaviyi verdiği için uyguluyorum. 2-3 ay daha doğal yolla deneyeceğim olmazsa tüp bebekten başka seçenek yok. Elimden geldiği kadar notr olmaya çalışıyorum, fazla umutlanınca hayal kırıklığı oluyor canım. Artık hayırlısı Allah'tan.
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.yanlış hatırlamıyorsam üç yumurtan gelişmişti değil mi?bu çok iyi, inşallah bu sefer olur.ben de haftaya yumurta takibi için gideceğim bakalım hayırlısı artık.Bu ay ben de fazla takmamaya karar verdim.Fazla düşünmeyeceğim.Allah bize bir tane vermiş allah ona uzun ömürler versin, hiç olmayanlarda var demi , şükretmek lazım.
Yanlış anlamazsan bir şey sorucam, kaç yaşındasın? ben 35 olmak üzereyim.İkinci için biraz geç kaldım sanırım.
merhaba arkadaşlar...bende pco vardı klomen kullandığım ikinci ay dört tane yumurtam gelişti ve üçüz gebelik oldu..redüksiyon yaptırmak zorunda kaldım şu an 8 aylık ikizlerim var biri kız biri erkek....rabbim hepinize nasip etsin.emeklerinizi dualarınızı boşa çıkarmasın inşallah...
slm topiğimize ilgi gösteripte yazman ne hoşmerhaba arkadaşlar...bende pco vardı klomen kullandığım ikinci ay dört tane yumurtam gelişti ve üçüz gebelik oldu..redüksiyon yaptırmak zorunda kaldım şu an 8 aylık ikizlerim var biri kız biri erkek....rabbim hepinize nasip etsin.emeklerinizi dualarınızı boşa çıkarmasın inşallah...
slmlar herkese defhne slm sanada meleğin ve sen iyisindir inş.
kızlar merhaba nasılsınız
ben iyim hemd egayet iiim her adet dönemi sonrası olduğu gibi kendimi
yeni aya hazırladım işin aslı birazda bıktım sanki
içimden amaan diyorum artık aslında klomenciler sizzler neler yapıyosunuz
klomeni 1 ay kullanıp tüm yan etkilerini yaşayıp bir daha kullanmayan ve bu topiği bırakmayan biri olarak kullananlar nerde acaba
kızlar merhaba nasılsınız
ben iyim hemd egayet iiim her adet dönemi sonrası olduğu gibi kendimi
yeni aya hazırladım işin aslı birazda bıktım sanki
içimden amaan diyorum artık aslında klomenciler sizzler neler yapıyosunuz
klomeni 1 ay kullanıp tüm yan etkilerini yaşayıp bir daha kullanmayan ve bu topiği bırakmayan biri olarak kullananlar nerde acaba
iyiyiz çok şükür şekercim. bulantılarla savaşıyoruz. sen nasılsın bakalım?
selam canım bende buralardayım valla :) sizi bırakamıyorum
valla bende iyiyim nolsun bildğin gibi boğuşmaya devam ediyoz bebek fikriyleBugün 28. günüm ateş düşük kremsi akıntı yok belirti yok bakalım sonu bilindikmi olacak. Bu ay mantar enfeksiyonuyla uğraşmaktan sadece bir kere çalışma oldu tutarsa mucizedir yani
valla bende iyiyim nolsun bildğin gibi boğuşmaya devam ediyoz bebek fikriyleBugün 28. günüm ateş düşük kremsi akıntı yok belirti yok bakalım sonu bilindikmi olacak. Bu ay mantar enfeksiyonuyla uğraşmaktan sadece bir kere çalışma oldu tutarsa mucizedir yani