Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

İnşallah tutar canım ve hayırlısıyla bebeğini hatta bebeklerini kucağına alırsın. Moralini yüksek tut böyle zamanlarda moral çok önemli :KK71:

amin darısı sizleree inşalah tum olmayanlara.hergece dua ediytorum allahım nbana ve tum isteyenlere ver diye.inş. kabul eder bir gün..:KK61:

Dün doktora gittim ve 3 yumurtam da çatlamış şimdi artık 13 günün geçmesini bekleyeceğim, ayın ikinci yarısında bekleme işini hiç sevmiyorum :18:

teşekür ederim. yok ümistsizliğe kapılmıyorum. rabbim zamanını bekliyor o zaman verecek.adetim evet cuma günü klomene başlıcam :)
hadi hayırlısı rabbim hayırlısı versin hakkında
klomen kullananları bi çok kişi ikiz bebeği oluyomuş.okudum ne kadar güzel yaaa :)
evet burda en az 3-4 kişi biliyorum bu şekilde
Dün doktora gittim ve 3 yumurtam da çatlamış şimdi artık 13 günün geçmesini bekleyeceğim, ayın ikinci yarısında bekleme işini hiç sevmiyorum :18:
çok sevindim büyük başarı 3 yumurtanın çatlaması sakin ol sabırlı ol dikkatini başka yönlere ver. Stres yapma sakın inş. tutar

hadi hayırlısı rabbim hayırlısı versin hakkında

evet burda en az 3-4 kişi biliyorum bu şekilde

çok sevindim büyük başarı 3 yumurtanın çatlaması sakin ol sabırlı ol dikkatini başka yönlere ver. Stres yapma sakın inş. tutar

Yok canım çok sakinim bu ay olursa olur olmazsa da kısmet. Gerçi bu konuyu düşünmeden durmak zor ama olumlu düşünüyorum kendimce ama son günlere doğru ne hale gelirim onu bilmiyorum :KK53:

Yok canım çok sakinim bu ay olursa olur olmazsa da kısmet. Gerçi bu konuyu düşünmeden durmak zor ama olumlu düşünüyorum kendimce ama son günlere doğru ne hale gelirim onu bilmiyorum :KK53:

merhaba sakin olmak mümkün degil tabi çok fazlada ümitlenmemek gerekiyor . Bu ilaçların etkisi tam bi hamilelik belirtileri veriyor . hlsizlik mide bulantısı baş dönmesi hatta idrar testinde pozitiflik doktorunun söyledigi zamandan önce test yapma tam bi hayal kırıklıgı oluyor. benim öyle olmuştu testte pozitif çıkınca havalara uçmuştum ama sonu hüsran oldu Allah yardımcın olsun

merhaba sakin olmak mümkün degil tabi çok fazlada ümitlenmemek gerekiyor . Bu ilaçların etkisi tam bi hamilelik belirtileri veriyor . hlsizlik mide bulantısı baş dönmesi hatta idrar testinde pozitiflik doktorunun söyledigi zamandan önce test yapma tam bi hayal kırıklıgı oluyor. benim öyle olmuştu testte pozitif çıkınca havalara uçmuştum ama sonu hüsran oldu Allah yardımcın olsun

Bu ay belirtilere takılmayacağım. İlk hamileliğimde hiç bir belirtim yoktu sadece regl günüm geçti ve bir hafta sonra hamile olduğumu anladım. Ama o kadar bilinçsizdim ki belirti olsa da fark etmemişimdir. Şimdi ise tüm belirtilerde uzman oldum ama hepsi psikolojik çıkıyor. Bu ay hiç birisine takılmayacağım. Artık sadece hayırlısı diyorum, inşallah sen de bu ay hamile kalırsın :KK71:

evet burda en az 3-4 kişi biliyorum bu şekilde...
çok güzel bi duygu olsa gerek. allah herkeze tatırsın yarabimm.

Uzun zamandır topic sessiz bir şeyler yazayım bari :KK61: Yumurtalarım çatlayalı 4 gün oldu, kasıklarımda batlamalar ve aşırı şişkinlik var. Bir de çabuk yoruluyorum ve halsizim. Ama etkilerin klomenden ve çatlatma iğnesinden kaynaklanabileceğini düşündüğüm için hamilelik belirtisi olarak görmüyorum. Test yapmama 10 gün var tabi daha erken regl görmezsem. Bu günler hiç geçmek bilmiyor bir yandan umut bir yandan yine olmamıştır duygusu. Allah hayırlısını versin sabırla bekleyeceğim artık.

bu ay bende ilk kez klomeni denedim günde 2 tane içtim 1 tane yumurtam oluştu catlatma yapıldı ama sonuc ne bilmiyorum ayın 8 günün var daha ama nedense bu ay hiç umudum yok ilaç kullanmadıgım anda bile bundan daha umutuydum sanırım zaman gectikce bende heves kalmadı Allah hepimizim hakkında hayırlısını versin umarım herkesin dilegi olur:KK43:

bu ay bende ilk kez klomeni denedim günde 2 tane içtim 1 tane yumurtam oluştu catlatma yapıldı ama sonuc ne bilmiyorum ayın 8 günün var daha ama nedense bu ay hiç umudum yok ilaç kullanmadıgım anda bile bundan daha umutuydum sanırım zaman gectikce bende heves kalmadı Allah hepimizim hakkında hayırlısını versin umarım herkesin dilegi olur:KK43:

Bende heves var ama yine hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum canım. Her ay regl günümde yaşadığım üzüntü ve hayal kırıklığı beni çok yıprattı. Bu nedenle bu ay daha rahat olmaya çalışıyorum ama ne kadar yapabileceğim ve günler geçtikçe psikolojim nasıl olacak bilmiyorum. İnşallah bu ay hamile kalırız da bir daha doktor, ilaç, iğne, yumurta takibi uğraşmayız işin bu kısmı beni daha fazla yoruyor.

Bende heves var ama yine hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum canım. Her ay regl günümde yaşadığım üzüntü ve hayal kırıklığı beni çok yıprattı. Bu nedenle bu ay daha rahat olmaya çalışıyorum ama ne kadar yapabileceğim ve günler geçtikçe psikolojim nasıl olacak bilmiyorum. İnşallah bu ay hamile kalırız da bir daha doktor, ilaç, iğne, yumurta takibi uğraşmayız işin bu kısmı beni daha fazla yoruyor.

selam canım nasılsın ;

inş bu ay olur ama hamilelikte daha çok doktor ziyareti var nedne dokotrlar kadın doğum istiyoalr çünkü her ay gerekirse 2 haftaya doktora gideceksn ya ne tatlı koşturmalardır onlar n egüzel allahım isteyen herkese vaer bende istiyorum rabbim

selam canım nasılsın ;

inş bu ay olur ama hamilelikte daha çok doktor ziyareti var nedne dokotrlar kadın doğum istiyoalr çünkü her ay gerekirse 2 haftaya doktora gideceksn ya ne tatlı koşturmalardır onlar n egüzel allahım isteyen herkese vaer bende istiyorum rabbim

İyiyim canım sağol. Ben bir hamile kalayım da doktora gece yatıya bile kalırım :KK52:

Allah inşallah hepimize nasip eder. Sende çok uğraşmışsın canım inşallah sen de bu ay hamile kalırsın da yeni yıla birlikte hamile gireriz. Düşünmesi bile çok çok mutlu ediyor beni :KK16:

Slmlar hepinize
inş. iyisinizdir. Bende iyiyim mantar ve idrar yolu enfeksiyonu ile boğuşşmaktan çalışma olmadı
bu ayda kısmette yok galiba hayırlısı olsun artık napalım:KK51:

Slmlar hepinize
inş. iyisinizdir. Bende iyiyim mantar ve idrar yolu enfeksiyonu ile boğuşşmaktan çalışma olmadı
bu ayda kısmette yok galiba hayırlısı olsun artık napalım:KK51:

beklemediğin ay diyolar yaa heoz seninde bu ay olurmu olur

X