Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Haklısın canım ama gittiğim doktor iyi bir doktor cerrahpaşa da profesor ve uzmanlık alanı hormonlara bağlı sorunlar. Ben ona giderken kesin tup diyordum artık çünkü daha önce 4 doktorlar konuşmuştum hepsi tüp bebek demişti. Ama bu doktor testlerime baktı, yumurtalıklara baktı ve doğal yolla olur dedi. Hamile kalmış kadar sevindim o anda

Ben kendime 2-3 ay zaman koydum bu arada kilo veriyorum canım. 2 ayda 8 kilo verdim ama hala 8 kilo verecegim. Bu arada doktorun önerilerini dinliyorum ve kendimi hazırlıyorum. Eğer olmazsa 2 bilemedin 3 ay sonra tüp yaptıracağım. Çok pozitif düşündüğüm için midir nedir normal olacak gibi geliyor ama bilmiyorum :26:

slm propp seni hatırlıyorum topikten inş. hakkında hayırlısı olur rabbim emeklerini boşa çıkartmaz

günaydın hepinize arkadaşlar hayırlı bir hafta diliyorum sizlere...

ay canım ya inş hayırlı sonuçlar alırsın dualarımzı seninle kaç yumoşun oldu inş bol bol olurda sonuçunu kesin bildir

hepinize selam canlarımmmmmmm bende bulantı ve kusma acayip seviyelere ulaştı fazla giremiyorum artık size de bakayım dedim. hepiniz iyisinizdir inş. biz bebişimle iyi olmaya çalışıyoruz teyzeleri. bi de yemek yiyebilsek çok iyi olacak ama bakalım doktor 1 ay sonra düzelirsin dedi. cumartesi inş kalp atışlarını duymaya gideceğim. dualarınızı da bekliyoruz tatlişkolarım öpüyorum sizi

Dün doktora gittim 3 tane yumurtam olmuş. Birisi 19 mm büyüklüğünde diğer ikisi küçükmüş. Çatlatma iğnesi verdi ve ilişki zamanlarını söyledi. Yarın bir daha gideceğim yumurtam çatlamış mı diye. Şimdilik beklemedeyim bakalım bu ay nasıl olacak.

selam kızlar nasıldınız defne inş sağlıkla devam eder gebeliğin ama mide bulantıları gebeliğin normal seyrettiğinin göstergesi .
bilgesel canım inş bu ay hamiş kalırsın 3 yumoş belli olmaz belkide ikiz olur haaa

Ben birisine razıyım canım o bile olmuyor aylardır Ama Allah verirde ikiz olursa çok mutlu olurum o ayrı konu

sağol canım benimmmmm doktorumda aynı şeyi söyledi ama Rabbim sabır versin zormuş gerçekten. İnş sizler sağlıklı bulantısız hamilelikler geçirirsiniz

slm defhne iyi olmana sevindim. Bendede bulantı çok fazla olmuştu yalnız işin garibi 3. ayın sonunda başlamıştı bende. Seninki normal tabi. kalp seslerinide hayırlısı ile duyarsınız inş. kendine dikkat et cnm
kaçıncı günündesin belgisel?
3 yumurta güzel... inş. diğerleride büyür zaten çatlatma iğnesini yaptırınca 2 gün büyüme devam ediyor. herşeyin hayırlısını diliyorum hakkında

inşallahhh canım çok sağol

Dün 11. günümdü doktor baktığında bugün 12. günüm. Artık hayırlısı canım, fazla takmamaya çalışıyorum. Biraz önce başka topicte de yazdım. Bu ay regl görürsem regl görecek kadar sağlıklı olduğum için kutlama yapacağım. Yok hamile kalırsam da onun kutlamasını yapacağım. Yani artık her durumda olumlu olacağım. Üzül üzül bunalıma girdim, bu aydan sonra her durumda pozitifim ben

merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım. baştan sonra baktım hep yazdıklarınıza bende 2 yıldır evliyim. olmadı bebeğim. bu ay aşılamaya başlıorum klomenle 5 gün boyunca içicem.bakalım ne olacak sonç.ikiz üçüz gebelikler oluyormuş.hepsini okudum burda.allah bana sağlıklısını nasip etsin.farketmez bnm için.ne güzel her anınızı paylaşıorsunuz.okuduğumda duygulandım.inşşalah herkes meleğine kavuşur.dualarınız kabul olur.benim içinde şans dileyin pls

İnşallah tutar canım ve hayırlısıyla bebeğini hatta bebeklerini kucağına alırsın. Moralini yüksek tut böyle zamanlarda moral çok önemli

hoşgeldin aramıza. Rabbim gönlüne göre versin inş. Aşılaman tutmazsada asla ümitsizliğe kapılma. kaçıncı gündesin şimdi klomene başlamadığına göre sanırım regli dönemindesin gelişmelerden bizi haberdar edersen mutlu oluruz

teşekür ederim. yok ümistsizliğe kapılmıyorum. rabbim zamanını bekliyor o zaman verecek.adetim evet cuma günü klomene başlıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…