heoz canım ya hep aynıyız ne olacak halimızzz diye bir türkü tutturasım geldi haaaa.
bigsel canım ya yine yanllış yazdım nickini herhalde neyse sen anla canımya fhs yüksekse bence zaman kaybetme hemen tüp yaptır ve bence klomenlede olan rezervini tüketme derim ben tabi sen eşin ve doktorun bilirde
merve merhaba uzun zamandır girmiyorum girdiğimdede bakıp çıkıyordum.ben tüp bebek yapıyorum demiştim öncedende.doktorumda yumurta topluycak 3 gün sonra dur bakalım çok heyecanlıyım ama anlatılan gibi kolay bişey değilmiş tüp bebek.:26:
selam klomencilerrr
merve merhaba uzun zamandır girmiyorum girdiğimdede bakıp çıkıyordum.ben tüp bebek yapıyorum demiştim öncedende.doktorumda yumurta topluycak 3 gün sonra dur bakalım çok heyecanlıyım ama anlatılan gibi kolay bişey değilmiş tüp bebek.:26:
selam kızlar nasıldınız defne inş sağlıkla devam eder gebeliğin ama mide bulantıları gebeliğin normal seyrettiğinin göstergesi .
bilgesel canım inş bu ay hamiş kalırsın 3 yumoş belli olmaz belkide ikiz olur haaa
selam kızlar nasıldınız defne inş sağlıkla devam eder gebeliğin ama mide bulantıları gebeliğin normal seyrettiğinin göstergesi .
bilgesel canım inş bu ay hamiş kalırsın 3 yumoş belli olmaz belkide ikiz olur haaa
slm defhne iyi olmana sevindim. Bendede bulantı çok fazla olmuştu yalnız işin garibi 3. ayın sonunda başlamıştı bende. Seninki normal tabi. kalp seslerinide hayırlısı ile duyarsınız inş. kendine dikkat et cnmhepinize selam canlarımmmmmmmbende bulantı ve kusma acayip seviyelere ulaştı fazla giremiyorum artık size de bakayım dedim. hepiniz iyisinizdir inş. biz bebişimle iyi olmaya çalışıyoruz teyzeleri. bi de yemek yiyebilsek çok iyi olacak ama bakalım doktor 1 ay sonra düzelirsin dedi. cumartesi inş kalp atışlarını duymaya gideceğim. dualarınızı da bekliyoruz tatlişkolarım öpüyorum sizi
kaçıncı günündesin belgisel?Dün doktora gittim 3 tane yumurtam olmuş. Birisi 19 mm büyüklüğünde diğer ikisi küçükmüş. Çatlatma iğnesi verdi ve ilişki zamanlarını söyledi. Yarın bir daha gideceğim yumurtam çatlamış mı diye. Şimdilik beklemedeyim bakalım bu ay nasıl olacak.
slm defhne iyi olmana sevindim. Bendede bulantı çok fazla olmuştu yalnız işin garibi 3. ayın sonunda başlamıştı bende. Seninki normal tabi. kalp seslerinide hayırlısı ile duyarsınız inş. kendine dikkat et cnm
slm defhne iyi olmana sevindim. Bendede bulantı çok fazla olmuştu yalnız işin garibi 3. ayın sonunda başlamıştı bende. Seninki normal tabi. kalp seslerinide hayırlısı ile duyarsınız inş. kendine dikkat et cnm
kaçıncı günündesin belgisel?
3 yumurta güzel... inş. diğerleride büyür zaten çatlatma iğnesini yaptırınca 2 gün büyüme devam ediyor. herşeyin hayırlısını diliyorum hakkında
merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım. baştan sonra baktım hep yazdıklarınıza bende 2 yıldır evliyim. olmadı bebeğim. bu ay aşılamaya başlıorum klomenle 5 gün boyunca içicem.bakalım ne olacak sonç.ikiz üçüz gebelikler oluyormuş.hepsini okudum burda.allah bana sağlıklısını nasip etsin.farketmez bnm için.ne güzel her anınızı paylaşıorsunuz.okuduğumda duygulandım.inşşalah herkes meleğine kavuşur.dualarınız kabul olur.benim içinde şans dileyin pls
merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım. baştan sonra baktım hep yazdıklarınıza bende 2 yıldır evliyim. olmadı bebeğim. bu ay aşılamaya başlıorum klomenle 5 gün boyunca içicem.bakalım ne olacak sonç.ikiz üçüz gebelikler oluyormuş.hepsini okudum burda.allah bana sağlıklısını nasip etsin.farketmez bnm için.ne güzel her anınızı paylaşıorsunuz.okuduğumda duygulandım.inşşalah herkes meleğine kavuşur.dualarınız kabul olur.benim içinde şans dileyin pls
hoşgeldin aramıza. Rabbim gönlüne göre versin inş. Aşılaman tutmazsada asla ümitsizliğe kapılma. kaçıncı gündesin şimdi klomene başlamadığına göre sanırım regli dönemindesin gelişmelerden bizi haberdar edersen mutlu oluruz