Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

yok canikom iğneye gerek görmedi okadar emindi doktor olmayacağından inşallah ikizin olsunnnn dua edicem senin için

benim bu ay 11. gün ilk gittiğim dr sağda iki tane kist olmuş dedi yumurta değil bunlar dedi şok olmuştum inanmadım klinik şefine gittim tekrar o söyledi 22mm 2 yumurta diye inş. ikizim olur

sağol canım çok teşekkürler hamişleirn duaları kabul olur inş

inşallahhhhhh. buarada doktora pazartesi günü için randevu verdiler ben sizi dinleyip bu akşam bizim orada başka bi hastaneye kan testi yaptırıcam. en azından pazartei yapılınca iki katına çıkmışmı kontrol etmiş olurum. canlarım ya iyiki varsınız sizi dinlemeseydim bugün hala adet olucam diye beklerdim

benim bu ay 11. gün ilk gittiğim dr sağda iki tane kist olmuş dedi yumurta değil bunlar dedi şok olmuştum inanmadım klinik şefine gittim tekrar o söyledi 22mm 2 yumurta diye inş. ikizim olur

ayyyyy inş canımcım ikiside aynı boydaymış bu bi işaret bence geliyor senin ikizler inş

sence hamilemiyim merve?

bak cnm seni üzmek istemiyorum ama tecrübe edindik burda
bir arkadaş var hamile kalıyor rahimde kanama başlıyor ve bebeğini kaybediyor öyle durumlarda dr ilaç başlıyor rapor veriyor dinlen diyor bunları anlamak için erkenden dr kontrolü gerekiyor diye düşünüyorum en güzeli kanda baktırman bence yani ben çift çizgiyi görünce hemen kanda baktıracam

merve senin kalbin çok temiz ha içine doğanlar hep doğru çıkıyor

üff bu progestan beni çok duygusal yaptı ya şu msja bile agözlerim doldu

oyyyyy kıyamam ben sanaaa canım benim

evet canım haklısın kesinlikle katılıyorum sana. iki senedir hamilelik topiklerindeyim çok kötü örneklerle karşılaştım. onun için bende korkuyorum aslında. testlerim yapılsında içim rahat etsin bi problem varsa da ona göre hareket ederim. inş herşey yolunda gider

hep pozitif ol inş. herşey yolunda gidecek sen onu kollarına alıp emzirdiğin anı hayal et
benim ilk bebeğimden en güzel yaşadığım duygu emzirmekti

sence hamilemiyim merve?

canım ya inş hamişsindir asıl sen ne hissediyosun aslında ben sizin söylediklerinizi dinliyorum

merve senin kalbin çok temiz ha içine doğanlar hep doğru çıkıyor

canım benim sevgili arkadaşım:
hep pozitif ol inş. Herşey yolunda gidecek sen onu kollarına alıp emzirdiğin anı hayal et

benimde en sevdiğim emzirmeydi ne güzel bir duygudur. Ooo muhteşe birşeyallahın kadınalra bir lütfudur.

Son düzenleme:
hep pozitif ol inş. herşey yolunda gidecek sen onu kollarına alıp emzirdiğin anı hayal et

ayyyy inşallah canım ya bende hep doğumhanede bebeğimi gördüğüm anı düşünüyorum nasıl güzel bişeydir kimbilir. şuan belki mercimek kadar ama yine de varlığı bile bi tuhaf

ben artık ne hissettiğimi bilmiyorum bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım bildiğim herşeyi yaptım kısmetten ötesi yalan

ayyyy inşallah canım ya bende hep doğumhanede bebeğimi gördüğüm anı düşünüyorum nasıl güzel bişeydir kimbilir. şuan belki mercimek kadar ama yine de varlığı bile bi tuhaf

o seninle cnm ya boyutunun ne önemi varki artık yalnız değilsin
ama emin ol emzirmek hele 2-3 aylıkken bebeğin yüzüne bakarken emzirmek gibi bir duygu yaşamadım hayatım boyunca

o seninle cnm ya boyutunun ne önemi varki artık yalnız değilsin
ama emin ol emzirmek hele 2-3 aylıkken bebeğin yüzüne bakarken emzirmek gibi bir duygu yaşamadım hayatım boyunca

ayyyyy inş o günleri de görebilirim

Heoz gögüslerinde şişme veya karıncalanma varmı böle biranda olsa hissettiğin

defne tebrikler bende ilk kez klomen kullandın bakalım bekliyoruz heozla aynı günlerde reglimiz allah herkezin gönlüne göre versin mutluluğun paylaşıyoruz rabbim tatamına erdirir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…