defne tebrikler bende ilk kez klomen kullandın bakalım bekliyoruz heozla aynı günlerde reglimiz allah herkezin gönlüne göre versin mutluluğun paylaşıyoruz rabbim tatamına erdirir inş
defne tebrikler bende ilk kez klomen kullandın bakalım bekliyoruz heozla aynı günlerde reglimiz allah herkezin gönlüne göre versin mutluluğun paylaşıyoruz rabbim tatamına erdirir inş
Heoz gögüslerinde şişme veya karıncalanma varmı böle biranda olsa hissettiğin
tşkler defne. sağolasın mervecim ama bende hiç bişe yok her sabah mide bulantısı oluyo yataktan kalkarken ama buna ümit bağlamıyorum daha önce çok üzüldüm çünkü piskolojik biliyorum olmadı gibi geliyo hiç içime doğmuyo 11 aydır uğraşıyoruz çünkü bakalımya hayırlısı inş çifte bayram yaşarız
bu sefer kararlıyım beklicem yaa bakalım bayramdan sonra 20 sine kadar beklicem sen yap hadi bakalım banada cesaret olsun inş hamilesşndir geçen ay yimmisimde oldum regli 28 29 günde bir oluyorum değişiyo bakalım hayırlısı
bende 23ünde oldum ama benim bu ay ovülasyon erken oldu 27 gnde olacam o yüzden 20 si gibi beklentim ama ben beklemicem
ya bi toplantıya katıldım yeni geldim uzun zamandır bebek isteyen bir çift vardı eşi hamile imiş 6 aylık oğlu olacakmış çok sevindim yaaa başarısız tedaviler tüp bebek denemeleri aşılamalar düşün 6 yıldır nerdeyse istiyolardı inş sağlıkla alır kucakalrına.
sonra kaşım çıkmıştı kuaföre gittim karşımda kocaman bir göbüş 8 aylık hamile imiş çok tatlı sonra çıktım kızımı almaya gittim orda 2 hamile aaaaaaaaaaaaaaa dedim bu ne ben bugün regli oldum
allahım isteyen herkese versin amin inş daha fazla aratmaz sonra düşündüm dedim ki rabbim sabırla bekleyen herkese veriri bekleyelim :93:
oyyyyy kuzucum üzülme tez zamanda sende koca göbüşünle gezeceksin gör bak defne dediydi dersin
sağol canım ya hamişin duası kabul olur derler inş sizleirn duası ile olacak haaa
günaydınlar
bence ben bu ay hamileyim kızlar içimde çok yoğun bir his var
sürekli sol tarafıma doğru ağrım var yerleri falan silince ağrı artıyor ateşim 36,9 a fırladı akıntım çok fazla ve kremsi değil daha sulu gibi hadi hayırlısı bakalım
ayyyyy kuşum hadi inşallahhhhhhh
senin ağrın nasıldı tarif edebilirmisin tam kasıktamıydı sağ sol her ikisidemi karnınmıydı ağrıyan rahim gibi yani?
merveeeeeeeeeeeeeee nerdesin kuzum