Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

defne tebrikler bende ilk kez klomen kullandın bakalım bekliyoruz heozla aynı günlerde reglimiz allah herkezin gönlüne göre versin mutluluğun paylaşıyoruz rabbim tatamına erdirir inş

teşekkür ederim tatlım hadi bakalım buay darısı başınıza inşallahhhh. klomen bana ilk aydan uğurlu geldi sana da uğurlu gelir inşallahhh

tşkler defne. sağolasın mervecim ama bende hiç bişe yok her sabah mide bulantısı oluyo yataktan kalkarken ama buna ümit bağlamıyorum daha önce çok üzüldüm çünkü piskolojik biliyorum olmadı gibi geliyo hiç içime doğmuyo 11 aydır uğraşıyoruz çünkü bakalımya hayırlısı inş çifte bayram yaşarız :KK8:

Heoz gögüslerinde şişme veya karıncalanma varmı böle biranda olsa hissettiğin

cnm ara ara ince sızı giriyor hani emzirirken süt gelirken ince sızı olur ya onun gibi ama nadir
bide sağ tarafla önde rahmim arası ama sağorta diyim yani rahmin sağ duvarı gibi aynı noktaya ağrı girip çıkıyor 2 gündür resemn uyukluyorum gündüz ama akşam olunca uykudan eser kalmıyor bide akşamları arada mide bulantım oluyor ben bunları progestana ve çatlatma iğnesine bağlıyorum

tşkler defne. sağolasın mervecim ama bende hiç bişe yok her sabah mide bulantısı oluyo yataktan kalkarken ama buna ümit bağlamıyorum daha önce çok üzüldüm çünkü piskolojik biliyorum olmadı gibi geliyo hiç içime doğmuyo 11 aydır uğraşıyoruz çünkü bakalımya hayırlısı inş çifte bayram yaşarız :KK8:

ana benimde 11 ay oldu sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ben pazartesi denemeyi düşünüyorum regl günüm çarşamba yada perşembe gibi

Son düzenleme:
bu sefer kararlıyım beklicem yaa bakalım bayramdan sonra 20 sine kadar beklicem sen yap hadi bakalım banada cesaret olsun inş hamilesşndir geçen ay yimmisimde oldum regli 28 29 günde bir oluyorum değişiyo bakalım hayırlısı

bu sefer kararlıyım beklicem yaa bakalım bayramdan sonra 20 sine kadar beklicem sen yap hadi bakalım banada cesaret olsun inş hamilesşndir geçen ay yimmisimde oldum regli 28 29 günde bir oluyorum değişiyo bakalım hayırlısı

bende 23ünde oldum ama benim bu ay ovülasyon erken oldu 27 gnde olacam o yüzden 20 si gibi beklentim ama ben beklemicem:KK1:

bende 23ünde oldum ama benim bu ay ovülasyon erken oldu 27 gnde olacam o yüzden 20 si gibi beklentim ama ben beklemicem:KK1:

ya bi toplantıya katıldım yeni geldim uzun zamandır bebek isteyen bir çift vardı eşi hamile imiş 6 aylık oğlu olacakmış çok sevindim yaaa başarısız tedaviler tüp bebek denemeleri aşılamalar düşün 6 yıldır nerdeyse istiyolardı inş sağlıkla alır kucakalrına.
sonra kaşım çıkmıştı kuaföre gittim karşımda kocaman bir göbüş 8 aylık hamile imiş çok tatlı sonra çıktım kızımı almaya gittim orda 2 hamile aaaaaaaaaaaaaaa dedim bu ne ben bugün regli oldum

allahım isteyen herkese versin amin inş daha fazla aratmaz sonra düşündüm dedim ki rabbim sabırla bekleyen herkese veriri bekleyelim :93:

ya bi toplantıya katıldım yeni geldim uzun zamandır bebek isteyen bir çift vardı eşi hamile imiş 6 aylık oğlu olacakmış çok sevindim yaaa başarısız tedaviler tüp bebek denemeleri aşılamalar düşün 6 yıldır nerdeyse istiyolardı inş sağlıkla alır kucakalrına.
sonra kaşım çıkmıştı kuaföre gittim karşımda kocaman bir göbüş 8 aylık hamile imiş çok tatlı sonra çıktım kızımı almaya gittim orda 2 hamile aaaaaaaaaaaaaaa dedim bu ne ben bugün regli oldum

allahım isteyen herkese versin amin inş daha fazla aratmaz sonra düşündüm dedim ki rabbim sabırla bekleyen herkese veriri bekleyelim :93:

oyyyyy kuzucum üzülme tez zamanda sende koca göbüşünle gezeceksin gör bak defne dediydi dersin :KK19:

herkese günaydın tatkişkolarımmm :KK54: Cumanız mübarek olsun Rabbim sizinde bebişlerinizi tez zamanda göndersin inşallahhhhhhhhhhh

günaydınlar
bence ben bu ay hamileyim kızlar içimde çok yoğun bir his var
sürekli sol tarafıma doğru ağrım var yerleri falan silince ağrı artıyor ateşim 36,9 a fırladı akıntım çok fazla ve kremsi değil daha sulu gibi hadi hayırlısı bakalım

günaydınlar
bence ben bu ay hamileyim kızlar içimde çok yoğun bir his var
sürekli sol tarafıma doğru ağrım var yerleri falan silince ağrı artıyor ateşim 36,9 a fırladı akıntım çok fazla ve kremsi değil daha sulu gibi hadi hayırlısı bakalım

ayyyyy kuşum hadi inşallahhhhhhh

senin ağrın nasıldı tarif edebilirmisin tam kasıktamıydı sağ sol her ikisidemi karnınmıydı ağrıyan rahim gibi yani?

genel bi ağrıydı canikom iğrenç olacak ama hani ishal olursun karnının alt tarafı ağrır ya öyle. bazen sol tarafım daha çok ağrıyordu.

X