Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

günaydın kızlar biz ne zaman çit çzgi görecez topiğinde bir hamile var bizim topik aşşağı kalmamalı defnhe senden güzel bir haber bekliyoruz bugün
merveciğim üzüldüm reglinin erken olmasına belkide erken yumurtladın hayırlısı olsun cnm bu ay dr kontorlünde ilerle bence

hemen gidip kanda baktır defnhe mutlaka
bu arada belirtilerini yaz bakalım ayrıntılı olarak mesela bir hafta kala şu oldu üç gün kala bu oldu gibi bekliyorum

Son düzenleme:
hemen gidip kanda baktır defnhe mutlaka
bu arada belirtilerini yaz bakalım ayrıntılı olarak mesela bir hafta kala şu oldu üç gün kala bu oldu gibi bekliyorum

valla canım doktor bana tedavin bu ay iyi sonuç vermedi dedi ya hiç umudum yoktu aslında sadece 1 hafta gün aşırı çalıştık yastık koydum belimin altına hatta onu bile çok tutmadım olmayacak diye :) sadece klomenden sonra hiç karnımın ağrısı kesilmedi hala da ara ara ağrıyor. böle adet olmuşum gibi sanki tek kanamam yok. 3-4 gün öncede beyaz bi akıntı başladı. bi de 1 hafta kala falan göğüslerimin uçları batmaya başladı sonrada şiştiler işte size de sormuştum ya onu. başka bi blirtim yoktu. belki kendimi dinlemedim diyedir bilemiyorum

bendeki ağrı ovülasyon sonrası 4 gün sonra falan başladı ama mesela sabah 1-2 saat ağrıyor sonra geçiyor genelde tek taraflı akıntın çokmu yoğundu yani adet gibi süreklimi geliyordu uykun geliyormuydu?

bendeki ağrı ovülasyon sonrası 4 gün sonra falan başladı ama mesela sabah 1-2 saat ağrıyor sonra geçiyor genelde tek taraflı akıntın çokmu yoğundu yani adet gibi süreklimi geliyordu uykun geliyormuydu?

evet canım aynı ağrı benimde sabahları çok oluyodu bazende gece. sol taragfım ağırlıklı ağrıyordu. akıntı ara ara geliyordu birden gelip kesiliyordu. uykum gelmiyordu ama sabahları yataktan çok zor çıkıyordum uykumu alamıyorum diye düşündüm hatta

çok sevindim defhne ama sende diğerleri gibi hamile kalınca bırakıp gidecekmisin topiği bilmem gördüğün gibi geçmişte hamile haberine sevindiğimiz kimse yok aramızda
benimde haftaya belli olur artık hayırlısı diyorum bende göğüs şişmesi falan yok sadece arada özellikle öğlene kadar olan saatlerde ara ara sağ tarafa ağrı giriyor
senin yumurtan soldamıydı bide kaçıncı gününde 15mm denildi?

yok kuşummmmm buralardayım ben asla bu topiği terketmem. sizlerinde hamişş haberlerini almam lazım önce :) canım inşallahhhh senin ağrılarında bebiştendir. benim 13. gün 15.mm dedi doktor. zaten 18. ya da 19. gündü sanırım şiddetli ağrılarım oldu sanırım ozaman çatladı yumurta

hadi hemen kendine bir bebiş tickerı yap bakalım

günaydın canlarım hamileyimmmmmmmmmmm Uğurlu bu topik uğurluuuu

canım tebrik ederim biz zaten anlamıştık hamile olduğunu belirtilerinden ve test yapmayışından:82:

tebrik ederim cnm zaten topiğe giripte hamile kalamayan tescilli userlar ben ve merve
darısı başımıza inş.

ya acaba başka bir nickle girsem ve hiç tanımıyomuşum gibi yapsam tutarmı bendede bu uğur nedir bu kardeşim giren hamile burdayı zolmuyo hele sen heozz topiş sahibesisin

canım ya klomeni kaçınçı kullanışın

sağol kuşummmmm darısı başına inşallahhh ilk kez bu ay kullandım canım doktor 13. gün 15mm yumurta var başarız tedavi demişti. cumartesi kan testini yüzüne çarpıcam

Heoz benim erken oldu ya aslında çokta erken değil 26 gün olmuş yani ben ayın 28 sinde yumoşlamışım ilişkide vardı aslında ama demek yumoşum sol taraftaymış doktoraada gitmedim ya bilemiyorum nerdeydi diye b u ay gitsem mi yoksa yine saldım çayıra mı yapsam klomen kullansam mı yoksa boşmu versem kararsızım

ya acaba başka bir nickle girsem ve hiç tanımıyomuşum gibi yapsam tutarmı bendede bu uğur nedir bu kardeşim giren hamile burdayı zolmuyo hele sen heozz topiş sahibesisin

ay çok güldüm ya kızım başka bir nickle girip kendinimi kandıracan bizimi
ben tam kuru çıktım ya sen arada korundunda ben neler yapmadımki düşün 5. kez klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum spermiogram oldu rahim filmi oldu aylardır yumurta takibi yaptırıyom
Allah sonumu hayretsin diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…