Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

sağol kuşummmmm darısı başına inşallahhh Ilk kez bu ay kullandım canım doktor 13. Gün 15mm yumurta var başarız tedavi demişti. Cumartesi kan testini yüzüne çarpıcam

ne ilginç neden öle demişki 13.günde 15 mm azmıymış ki haaaa 14 çatlama iğnesi yapılacak ya ama senin tekmiydi yomuşun belki daha büyüğü vardı göremedi

bence direk aşılama yaptıralım sanırım bizi o paklayacak

2 ay korundum kız öle çok değil baksana başladığım ay aynı hayal kırıklığı demek ki halaa hazır değilmişim offffffffff

bu ay ne yapsam ki yaa sende yapılacak bişey kalmamış haaa
bundna sonrası tüp bebek

ne ilginç neden öle demişki 13.günde 15 mm azmıymış ki haaaa 14 çatlama iğnesi yapılacak ya ama senin tekmiydi yomuşun belki daha büyüğü vardı göremedi

belki de canım ya çok tuhaf bende hala inanmıyorum. iğneye bile gerek görmedi o derece umutsuzdu :)

benim 11. günde 22mm iki tane vardı

oooo kuşum senin şansın daha çok inşallah hamilesindir ya

aslında çatlamıştır yumoşlar baktırdın mı hemen

cnm 13. gün öğlen gittim yumurtanın birini gördü diğerini göremedi o gün gün boyu ağrım oldu akşam ağrım bitti bende ikisininde çatladığını düşündüm bilmiyorumki

cnm 13. gün öğlen gittim yumurtanın birini gördü diğerini göremedi o gün gün boyu ağrım oldu akşam ağrım bitti bende ikisininde çatladığını düşündüm bilmiyorumki

ikisi de çatlamıştır da ikiz olur inşallahhhhhh

ikisi de çatlamıştır da ikiz olur inşallahhhhhh

oyyyyyyyyyyyy inşallah ya okadar isterdimki öyle olmasını
sen çatlatma iğnesi olmadın dimi
ben olduğundan beri başdönmesi mide bulantısı yaşıyorum ya hcg etkisindemiş galiba

ben olduğundan beri başdönmesi mide bulantısı yaşıyorum ya hcg etkisindemiş galiba

yok canikom iğneye gerek görmedi okadar emindi doktor olmayacağından inşallah ikizin olsunnnn dua edicem senin için

sağol kuşummmmm darısı başına inşallahhh ilk kez bu ay kullandım canım doktor 13. gün 15mm yumurta var başarız tedavi demişti. cumartesi kan testini yüzüne çarpıcam

inş canım benimde tekrar göbüşüm çıakrmı acabaa inş amin

oh be hayallere bak koydurmuşken ikide bana koydur yaaa
tüp fiyatları 5-6 bin lira gibi bizim çocuklar olunca devlet karşılamıyormuş merve yaaa

valla hayatım her ay doktora git tahlil yaptır stresi çek inan 6 bini buldu ha aaa

inş olur canım çok aratmadan ama iğndedn değildir bence baş dönmesi hamişsindirde ondandır haaa bak bu ay sende hamişsin bakkk

merve diyorsa vardır bi hikmet heozcum bak ona göre bana da hamilesin dedi hamileyim

merve diyorsa vardır bi hikmet heozcum bak ona göre bana da hamilesin dedi hamileyim

ay buda iyiydi ama senin gögüsün ağrıyor vede akıntın vardı ve bunu belirti olarak görmiyor aksine klomenden zattediyodun ondan tahmin ettim şeker özel bir his değil yani ama inş heozda hamiştir heoz hamile kaldığını anlar aslında o biliyodur ne olduğunu ben bu ay olamdığını anladım ama bir mucise bekledim acaba mı diyee:93:

inşallah tez zamanda sizinde göbüşler şişecek bak eminim ben. hep sizin içinde dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…