Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

defne kzı işte hamilesin ben sana dedim belki 25 ay bekledin ama bu topiğe uğramamıştın şimdi inş hamişsindir yani geçte olsa silik çizgi çıkmış olmaz ise çıkmaz gibi geliyo bana.

ay ne heyecan bu heyecanı bile yaşayamadım reglileirm erken erken geldiği için oy heveslendim birden.

heoz bende regli olacak gibiyim canım erken hamilelik değilde erken regli belirtileri yaşıyorum :)))))))))))
ay çok güldüm erken regli belirtileri vuvuctta bir gerinme sıcaklık vajinada kuruluk bacakalrımda kaşınma kasıklarımda ağrı

11. ayım ama benim kız 12 yaşında
nerdeyse beraber doğuracaz acelem o yüzden:KK1:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: daha iyi işte kardeşine bakar , sana yardım eder

inadına girmicem topiğe yarın:KK53:

:KK30: :KK30: :KK30:

defne kzı işte hamilesin ben sana dedim belki 25 ay bekledin ama bu topiğe uğramamıştın şimdi inş hamişsindir yani geçte olsa silik çizgi çıkmış olmaz ise çıkmaz gibi geliyo bana.

ay ne heyecan bu heyecanı bile yaşayamadım reglileirm erken erken geldiği için oy heveslendim birden.

heoz bende regli olacak gibiyim canım erken hamilelik değilde erken regli belirtileri yaşıyorum :)))))))))))
ay çok güldüm erken regli belirtileri vuvuctta bir gerinme sıcaklık vajinada kuruluk bacakalrımda kaşınma kasıklarımda ağrı

evet canım demiştin inşallah hemileyimdir. çok sağol :KK19: :KK54: :KK54: :KK54:

tabi oluruz burda.. bekliyoruz haberlerini..

sağol canım iyi ki varsınız :KK54:

defne senin günün ne zaman idi .
bide akıntı ve gögüs ağrın varmı?

canım benim günüm yarın daha var diye umut edemiyorum hiç. bu ay göğüslerde fena hassasiyet var akıntımda var bi de çok karnım ağrıyo inş bebiştendir

ilahi merve güldürdün beni:KK1:

ya bu ne sıkıcı bi gün yaa eşimlede tartıştım zaten ben bu erkekleri anlayamıyorum

her zamanki gibi yattım progestandanmı acaba dicem mevsimselmi bilmiyomki

ya o ilaçı ben bir kere adet oalyım diye içtim çok ilginç değil mi neyse bend eaşırı bi baş dönmesi yaptı nasıl varya dünya döndü yaaa o kadar kötü idi ama böle 10 dk falan sonra geçiyodun sonra herşey normaldi yaniii uyku falan yapmamıştı ama hamileyken nasıl uykum gelirdi anlatamam o ilk 3 ay köş köşe yattım yaaa ve inan iş yerinde uyudum bilee:KK52:

ya bu ne sıkıcı bi gün yaa eşimlede tartıştım zaten ben bu erkekleri anlayamıyorum

anlamaya çalışma topu öküz onların hatta kendilerile beraber spermleride öküz oğlu onca yumurta çatlıyor bir tanesini bile bulamıyorlar ya:KK57:

bide gecede tavuk gibi erkenden uyurdum bende ağızımın tadıda çok değişmişti kokularıda çok alıyodum her yerdeki gizli kokıyu bile arabaya takılan araç kokusları varya glaedin mavi kapaklı bir kokusun ya nasıl midemi bulanduırdı laney deyip çıakrdım torpidoya attım orda ak sen araba daha beter kokuyo yıkatırım silerim geçmez 9 ayda geçmedi o koku

Son düzenleme:
anlamaya çalışma topu öküz onların hatta kendilerile beraber spermleride öküz oğlu onca yumurta çatlıyor bir tanesini bile bulamıyorlar ya:KK57:

he bide derler adet mi oldun he oldum
offf niye olmuyo ki sanki cevabı sende
nerden bileyim ben

X