- 27 Ocak 2010
- 4.049
- 27
sizin kaç ay oldu canlarım? benim bu ay 25. ay o sebeple heyecanımı yitirdim artık
11. ayım ama benim kız 12 yaşında
nerdeyse beraber doğuracaz acelem o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizin kaç ay oldu canlarım? benim bu ay 25. ay o sebeple heyecanımı yitirdim artık
inş canımm. neyse artık yarın sabah yine siz heozla burda olursunuz dimi akşama kan veririm sabahta idrar testi yaparım tekrar
inş canımm. neyse artık yarın sabah yine siz heozla burda olursunuz dimi akşama kan veririm sabahta idrar testi yaparım tekrar
11. ayım ama benim kız 12 yaşında
nerdeyse beraber doğuracaz acelem o yüzden
inadına girmicem topiğe yarın
defne kzı işte hamilesin ben sana dedim belki 25 ay bekledin ama bu topiğe uğramamıştın şimdi inş hamişsindir yani geçte olsa silik çizgi çıkmış olmaz ise çıkmaz gibi geliyo bana.
ay ne heyecan bu heyecanı bile yaşayamadım reglileirm erken erken geldiği için oy heveslendim birden.
heoz bende regli olacak gibiyim canım erken hamilelik değilde erken regli belirtileri yaşıyorum :)))))))))))
ay çok güldüm erken regli belirtileri vuvuctta bir gerinme sıcaklık vajinada kuruluk bacakalrımda kaşınma kasıklarımda ağrı
tabi oluruz burda.. bekliyoruz haberlerini..
defne senin günün ne zaman idi .
bide akıntı ve gögüs ağrın varmı?
defne kzı işte hamilesin ben sana dedim belki 25 ay bekledin ama bu topiğe uğramamıştın şimdi inş hamişsindir yani geçte olsa silik çizgi çıkmış olmaz ise çıkmaz gibi geliyo bana.
ay ne heyecan bu heyecanı bile yaşayamadım reglileirm erken erken geldiği için oy heveslendim birden.
heoz bende regli olacak gibiyim canım erken hamilelik değilde erken regli belirtileri yaşıyorum :)))))))))))
ay çok güldüm erken regli belirtileri vuvuctta bir gerinme sıcaklık vajinada kuruluk bacakalrımda kaşınma kasıklarımda ağrı
ilahi merve güldürdün beni
inş hamişsin defneee
darısı bize
ya ikinci dış gebeliğimin seneyi derviyesi geldi haaaaaaaaa
offffffffff
heoz nerdesin yaaa ben pek efkarlandım yaaaaa
offffffffff 1 yıl oldu yaaaa
burdayım merveciğim valla gözümden uyku akıyo benim bi yatak olsada yatsam derdindeyim
gece geç mi yattın yoksa hamilemisin?
her zamanki gibi yattım progestandanmı acaba dicem mevsimselmi bilmiyomki
ya bu ne sıkıcı bi gün yaa eşimlede tartıştım zaten ben bu erkekleri anlayamıyorum
anlamaya çalışma topu öküz onların hatta kendilerile beraber spermleride öküz oğlu onca yumurta çatlıyor bir tanesini bile bulamıyorlar ya