Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Aranıza yeni katıldım bir sene üç ay dır istiyoruz çocuğumuz olmuyo bu ay klomen kullandım bugün çatlatma iğnesi olacaktım ama kist oluşturuyor diye daha sonraya erteledir. inşallah klomen le olur biraz uzun yazdım ama ksr bkmyın...

hoşgeldib barby inş. rabbim kalbine göre verir çatlatma iğnesinin kist yaptığını hiç duymadım ama fazla büyümüş zaten kist olacak yumurta belki iğneye rağmen kist oluyordur hiçde uzun yazmamışsın bence
Gelişmelerden haberdar et bizi kafana takılanlarıda rahatça sorabilirsin:82:

heoz ben sana diyom defne hamiş bak bu kadar kaygısız sa kesin hamiledir

belkide bilmem bakalım ben merak etmiyom zaten artık onu
bugün adet olacak gibi ağrım var ya ateşimde düşük biraz bu kadar erken olamaz dimi

defhne kurttun bizi he, bende mesajlarını takip ediyorum yakından
sabah testi yapmazsan heoz seni parçalayabilir, ona göre :18:

valla haklısın bir daha soran kuşum ayhan olsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

heoz ben sana diyom defne hamiş bak bu kadar kaygısız sa kesin hamiledir

belkide bilmem bakalım ben merak etmiyom zaten artık onu
bugün adet olacak gibi ağrım var ya ateşimde düşük biraz bu kadar erken olamaz dimi

demek merak etmiyosunuz bende test yapmıştım sizin için ama sonucu söylemiyeyimde merak edin ozaman

ayyyy yok dayanamycam sonucu yazıyorum test yaptım ama sonucunu bilmiyorum sizde yorumlayın bakalım. sabah 6 da uyandım kalktım testi yaptım. 1-2 dk bekledim çizgi tekti aynanın önüne bırakıp gidip yattım. saat 7 de işe gelmek için kalktım baktım silik bi çizgi daha var. diğerinden açık renk. eşime dedim o da dedi evet çizgi var. ama aradan 1 saat geçtiği için emin olamadım. yarın sabah yine yapayım diyorum. inşallah hamileyimdir yaaaaa

bence git kan ver eğer gebelik varsa erkenden dr kontolünde olmanda fyda var

heeee yavaş kadınım ben yahuu napim şekercim okadar hayal kırıklığından sonra hayat beni bu hale getirdi testlere olan inancımı yitirdim

umudunu yitirme bence başka bir marka testte deneyebşlirsin

tebriklerr biz sana boşuna test yap demiyoz şekercim.
ama kurutan kadın olma yolunda iddialısın ve çok rahatsın maş.
biz silik çizgi görünce hastanelerin önüne kamp kuruyoruz kan testi için.
heozla az mı beklemiştik... ahhh ahhhh. duygularım depreşti..:97:

evet ya bide geç vermişti uyuzlar beşiktaş sahilinde içtiğim sigaranın haddi hesabı yok beaaaaaa

umudunu yitirme bence başka bir marka testte deneyebşlirsin

akşama kan testi yaptıramazsam öle yaparım artık kuşumm

tatlişkom valla bende her silik çizgi çıkana aynı şeyleri yazıyorum 2 senedir ama insan kendine olunca sevinemiyo ya yaptırdığın kan testinin haddi hesabı yok şimdiye kadar en son yemin ettim dedim idrar testinde çift çizgi görmeden kan testi yaptırmıycam diye şimdi çarpılırım diye korkuyorum

evet ya bide geç vermişti uyuzlar beşiktaş sahilinde içtiğim sigaranın haddi hesabı yok beaaaaaa

kısss ben laboratuardaki kadının korkulu rüyası olmuştum alo diyince tanıyodu sesimden hanımefendi çıkmadı sonuçlar siz aramayın biz arıycaz diyodu

sen benim halimi hatırlıyorsundur kendimi kaybetmiştim, yaptığım diğer testte..
sen şaşırmıştın hatta sen ne kadar paniksin die

sizin kaç ay oldu canlarım? benim bu ay 25. ay o sebeple heyecanımı yitirdim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…