Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

ee hadi bakalım defne burda topiğe gelip hamile kalmayan kalmadı inş seninde güzel habeini alırz ne mutlu heoz sıra bizde ..........

hadi bakalım yarına az kaldı

defhne sabırsızlıkla topiğe girmeni ve müjdeli haberi vermeni bekliyorum

heoz günaydın canım ne yaptın?

defne haberini bekliyoruz gerçi hamilesindir bana öle geliyooo bu saate kadar girmediysen telaştandır diye yordum.

heıoz nerdesin yahu neler yapıyosunm ben çok garibim yaa

defne haberini bekliyoruz gerçi hamilesindir bana öle geliyooo bu saate kadar girmediysen telaştandır diye yordum.

hayırdır cnm neden garipsin
ben bişey yapmadım cnm progestana devam dünden beri akıntım arttı çok rahatsız oluyorum

hayırdır cnm neden garipsin
ben bişey yapmadım cnm progestana devam dünden beri akıntım arttı çok rahatsız oluyorum

aman ne bileyim ya bi hamile kalyım diye dua ed,iyorum bide allahım ne olur dış gebelik olmasın diye şaşdım valla ya ben hala çok korkuyorum dış gebelikten yaaaa

bend ehiç akıntı yok

aman ne bileyim ya bi hamile kalyım diye dua ed,iyorum bide allahım ne olur dış gebelik olmasın diye şaşdım valla ya ben hala çok korkuyorum dış gebelikten yaaaa

bend ehiç akıntı yok

benim adet olmadan bir ün önce kuruluk oluyor ondan anlıyorum aslında
bu ay dünden beri çok var klomen yapıyormuydu akıntı?

kızlar klomenin sizde ne gibi yan etkileri oldu? yumurtalıklarınızda sancı hissettinizmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
evet cnm yumurta gelişirken ve çatlama olacağı gün epey ağrı oluyor sonrası rahattım ben

benimde kullanmaya başladığım ilk günden beri hem sağ hem sol yumurtalıklarımda hafif sancılanmalar oldu bazen sancı girip çıktı ama çok aşırı bir ağrım olmadı umarım büyümüşlerdir

Son düzenleyen: Moderatör:
defhne sabırsızlıkla topiğe girmeni ve müjdeli haberi vermeni bekliyorum

canlarım çok özür dilerim işler yoğun diye giremedim. akşam test alamadım ya geç çıktım eczane kapanmıştı eşime dedim nöbetçi eczane bulalım uzakta dedi. bugüne kaldı yani canlarım akşama yaparım bakalım. sizi de merakta bıraktım özür dilerim.

heoz cum canım klomen akıntı yapıyo hatta çok yapıyomuş .
defne inanamıyorum sana yaaa bende dedim kesin hamiş hemen yap haber ver sevgiler

klomen sancı yaprmı diyen arkadaşımn evet yapar yumurta geliştiği ve çok sayıda olduğu için yaapr canım

bugün karnım ağrımaya başladı haif ahafif dünden beri akıntım çok fazla

heoz adet öncesi bendede kuruluk oluyo yaa sonra birden bi ıslaklık ve hazin son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…