ee hadi bakalım defne burda topiğe gelip hamile kalmayan kalmadı inş seninde güzel habeini alırz ne mutlu heoz sıra bizde ..........
hımmm valla işten kaçta çıkarım belli olmaz ki canımcım. şöle yapalım yarın sabah yapıyım ben testi sabah idrarı ile hemen gelir gelmez yazarım. hem sabah idrarı daha garanti olur. ayyyy heyecan bastı ya :18: :18:
heoz günaydın canım ne yaptın?
defne haberini bekliyoruz gerçi hamilesindir bana öle geliyooo bu saate kadar girmediysen telaştandır diye yordum.
heıoz nerdesin yahu neler yapıyosunm ben çok garibim yaa
hayırdır cnm neden garipsin
ben bişey yapmadım cnm progestana devam dünden beri akıntım arttı çok rahatsız oluyorum
aman ne bileyim ya bi hamile kalyım diye dua ed,iyorum bide allahım ne olur dış gebelik olmasın diye şaşdım valla ya ben hala çok korkuyorum dış gebelikten yaaaa
bend ehiç akıntı yok
kızlar klomenin sizde ne gibi yan etkileri oldu? yumurtalıklarınızda sancı hissettinizmi?
evet cnm yumurta gelişirken ve çatlama olacağı gün epey ağrı oluyor sonrası rahattım ben
defhne sabırsızlıkla topiğe girmeni ve müjdeli haberi vermeni bekliyorum
heoz günaydın canım ne yaptın?
defne haberini bekliyoruz gerçi hamilesindir bana öle geliyooo bu saate kadar girmediysen telaştandır diye yordum.
heıoz nerdesin yahu neler yapıyosunm ben çok garibim yaa
kızlar klomenin sizde ne gibi yan etkileri oldu? yumurtalıklarınızda sancı hissettinizmi?
benim 2 gün sonra adet tarihim hala sancım var hiç geçmedi o sancı sol tarafımda özellikle
heoz cum canım klomen akıntı yapıyo hatta çok yapıyomuş .
defne inanamıyorum sana yaaa bende dedim kesin hamiş hemen yap haber ver sevgiler
klomen sancı yaprmı diyen arkadaşımn evet yapar yumurta geliştiği ve çok sayıda olduğu için yaapr canım
bugün karnım ağrımaya başladı haif ahafif dünden beri akıntım çok fazla
heoz adet öncesi bendede kuruluk oluyo yaa sonra birden bi ıslaklık ve hazin son