Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

aynı anda başladık çalışmalara ve benim üstüme 1 düşük 2 kimyasal ve bir normaal gebelik yaşıyo bende tık yok

ne diyim ben sana 3-4 saat idrarını tuttda bizi merakta bırakma gündüz yap işte

defne inanamıyorum sana yaaa bende dedim kesin hamiş hemen yap haber ver sevgiler

Tamamdır tatlişkolar sinirlenmeyin hemen valla bu akşam yapıcam

canım ya inş hamiş kalırsın bu ay yaa... ablam hamile

hayırlısı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin ablacığının

aynı anda başladık çalışmalara ve benim üstüme 1 düşük 2 kimyasal ve bir normaal gebelik yaşıyo bende tık yok

sen ne diyosun ben 25 aydır uğraşıyorum kızkardeşim 2 aylık evli ve dün hamile olduğunu öğrendik

maşallah, hayırlısı olsun. son düşüğünden kaç ay sonra gebiş kaldı

canım doktor 3 ay korun dedi 3 ay korundu bıraktığı ilk ay kimyasal gebelik geçirdi sonra 1 yine kimyasal sonrada hamiş aslında düşükten 6 ay sonra normal oldu ama 3 ay korundu 3 ayda hamiş kaldı diyebilirz.
inş kuşumm hamileysem doğumumuz aynı zamanlara denk gelecek

ya bende hamişsem benimde aynı olacak yaaaa

1- defhne sana kızdım artık merak etmicem sonucunu
2- merve bende 19. gündeyim ama aşrı akıntı var
3- merve ablana bir tebrik koyuyorum çok doğurgan ve anaç gördüm onu benim 11 ay oldu tık yok ya kıçımı yırtttım deney faresine döndüm ama ortada bişey yok

kuşummmmm gel öpeyimde barışalım affet beni nolur bak senin için bu akşam test yapıcam vallahi

heoz valla dışardan geldim nasıl güldüm
sorma yani ablamdaki bu doğurganlık beni bitirdi kız bende böyleydim ya strese girdim olmuyo yaaa dokotr banada öle demişti ablam hiç takmadıki aman nasıl olsa olur diye dedi durdu bizse aman aktımı kokdumu tuttumu diye diye baka kaldık haaa

şii niye sütyen sallıyon bana onu kocana sallıcan akıllım
e hadi barışalım tmm

heeee doğru dedin bacımmm teşekkür ederim neyse sen akşama saat 20:00 civarı buralarda ol madem test sonucumu açıklamış olurum ya kesin negatif ama bu ayda test yapmadım demiyim bi heyecan oluyo güzel oluyo test yapmak

gene test yapamadım tam eczanenin kapısından giriyordum karnıma bi ağrı saplandı akıntım oldu. adet oldum diye geri çıktım eve geldim meğer normal akıntıymış. kocişi aradım dedim gelirken test al mutlaka yapmam lazım yarın sabah yapıcam Allah izin verirse ya ama çok ağrım var canlarım ya. klomenden sonra hiç kesilmedi gerçi acayip ağrıyor karnım

defhne kurttun bizi he, bende mesajlarını takip ediyorum yakından
sabah testi yapmazsan heoz seni parçalayabilir, ona göre :18:

defhne kurttun bizi he, bende mesajlarını takip ediyorum yakından
sabah testi yapmazsan heoz seni parçalayabilir, ona göre :18:

valla haklısın bir daha soran kuşum ayhan olsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

heyecan doruktaydı dibe vurdu ya
Allahım yarabbim ya kız test yapacak diye biz dokuz doğurduk
Güzelim az daha sabret beraber yapalım bari nerdeyse benim günüm geldi beaaaaaaaaaaa
sabahta yapmazsa topiğe giriş yasağı koycam ya ya ona ya kendime

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…