Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

canım 25 ay oldu bu ay ilk kez kullandım. doktor 15mm dedi yumurta bu ay umut bağlama dedi. ben yine de çalıştım. başka hiçbir sorunum yok şuan sadece göğüsler mahvediyor beni. umutlanmak istemiyorum onun için bi size sorayım dedim. adetime 5 gün kaldı

hakında hayırlısını diliyorum sen sanırım günde bir tane ve adetin 5. günü başladın dimi
benim 3. günü başladım 2x1 kullandım 11. günde 22mm di:44:

belki hamilesin canım yaaa gögüslerde şişlik ilk belirti derler akıntıda varmı peki

hakında hayırlısını diliyorum sen sanırım günde bir tane ve adetin 5. günü başladın dimi

ağrıların geçtimi canım :82ya çok şirin görünüğyodun)

belki hamilesin canım yaaa gögüslerde şişlik ilk belirti derler akıntıda varmı peki

geçti cnm ağrılarım ne çok şirin görünüyor anlamadım progestan kullanıyom sersem gibiyim kusuruma bakma cnm
ateşe göre dün çatlama olmuş gibi

geçti cnm ağrılarım ne çok şirin görünüyor anlamadım progestan kullanıyom sersem gibiyim kusuruma bakma cnm
ateşe göre dün çatlama olmuş gibi

ikon şirin görünüyo sen ne den progestan kullanıyosun onu anlamadım

meraba arkadaşlar...bende 3 aydır klomen + ovitrelle kullanıyorum...her ay yumurtalar çok güzel gelişiyo hemde 2-3 tane ve hepsi 20 mm üzerinde oluyo çatlıyolarda ama nedense gebelik oluşmuyo yaaa...çok canım sıkkın...eşimdede yok bir sorun...3 yumurta çatladığı halde neden hamile kalamıyorum ki acaba?
bu ayda tutmadı 2 kasımda regl oldum...dr rahim filmi istedi tüplerde falan tıkanıklık olabilirmiş?
aranızda benim gibi olan varmı?
bi süre tedaviye ara vermeyi düşünüyorum...nerdeyse 1 yıl olcak ortada bişey yok biraz vucudum dinlensin belki kendiliğinden olur ...

slm bende senin gibiyim
5 aydır klomen kullanıyorum iki üç yumurta oluşuyr rahim filmide çekindim sorun yok. eşimdede sorun yok
bu ay ilk defa çatlatma iğnesi kullandım bakalım 18 kasım regl tarihim beklemedeyim
sanırım takdiri ilahi

5. günü başladım canım günde 2 tane aldım. benim çok küçüktü yumurta onun için doktor öle dedi. inş sende bu ay bebişine kavuşursun

canımcım akıntım var zaten klomenden beri hep var kesilmedi. ama 1 haftadır adet olacak gibi karnımda ağrıyor bakalım hayırlısı iş tutmuştur eğer tuttuysa mucize olur yani :)

5. günü başladım canım günde 2 tane aldım. benim çok küçüktü yumurta onun için doktor öle dedi. inş sende bu ay bebişine kavuşursun

hayırlısı olsun hakkında
adet tarihin ne zaman benim 18-19 gibi bekliyorum bakalım

slm cnm biz burdayız sen nerdesin
senin ne zamandı regl tarihin merve
bu ay umutlumusun?

geçen ay 16 sında oldum valla bize göre tam yumoş günleride çalıştık kismet tabi
inş gebelik olmuştur en iç olanından :98:

offfffffffff yani bayrama regli olmaz sam hamileyim diyebilirim

geçen ay 16 sında oldum valla bize göre tam yumoş günleride çalıştık kismet tabi
inş gebelik olmuştur en iç olanından :98:

offfffffffff yani bayrama regli olmaz sam hamileyim diyebilirim

bende 18-19 gibi bekliyorum bakalım demek olursa peşpeşe olacağız

anaaaaaa senin çok az kalmış ya
3 gün sonra
varmı bir farklılık bu ay

evet yaaa 2 gün kaldı sayılır valla canım sadece göğüslerim acayip büyüdü ve ağrıyor. birde adetin 13. gününden bu yana kasıklarımda sürekli ağrı var adet sancısı gibi. inş bebiştendir ağrılar ama heran bekliyorum adet olacak gibi

bir idrar testi yapsana belki çıkar aslında kanda baktırsan belli olurdu

evet kuşum ama kan testi yaptırmamaya yeminliyim. akşama bi deneyeyim bakalım idrar testini belki varsa silik falan çıkar

hadi bakalım akşam kaç gibi yaparsın bende geleyim topiğe meraklandım şimdi

hadi bakalım akşam kaç gibi yaparsın bende geleyim topiğe meraklandım şimdi

hımmm valla işten kaçta çıkarım belli olmaz ki canımcım. şöle yapalım yarın sabah yapıyım ben testi sabah idrarı ile hemen gelir gelmez yazarım. hem sabah idrarı daha garanti olur. ayyyy heyecan bastı ya :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…