- 30 Ekim 2010
- 3
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aranıza yeni katıldım bir sene üç ay dır istiyoruz çocuğumuz olmuyo bu ay klomen kullandım bugün çatlatma iğnesi olacaktım ama kist oluşturuyor diye daha sonraya erteledir. inşallah klomen le olur biraz uzun yazdım ama ksr bkmyın...
heoz ben sana diyom defne hamiş bak bu kadar kaygısız sa kesin hamiledir
defhne kurttun bizi he, bende mesajlarını takip ediyorum yakından
sabah testi yapmazsan heoz seni parçalayabilir, ona göre :18:
valla haklısın bir daha soran kuşum ayhan olsun emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
heyecan doruktaydı dibe vurdu ya
Allahım yarabbim ya kız test yapacak diye biz dokuz doğurduk
Güzelim az daha sabret beraber yapalım bari nerdeyse benim günüm geldi beaaaaaaaaaaa
sabahta yapmazsa topiğe giriş yasağı koycam ya ya ona ya kendime
heoz ben sana diyom defne hamiş bak bu kadar kaygısız sa kesin hamiledir
belkide bilmem bakalım ben merak etmiyom zaten artık onu
bugün adet olacak gibi ağrım var ya ateşimde düşük biraz bu kadar erken olamaz dimi
ayyyy yok dayanamycam sonucu yazıyorum test yaptım ama sonucunu bilmiyorum sizde yorumlayın bakalım. sabah 6 da uyandım kalktım testi yaptım. 1-2 dk bekledim çizgi tekti aynanın önüne bırakıp gidip yattım. saat 7 de işe gelmek için kalktım baktım silik bi çizgi daha var. diğerinden açık renk. eşime dedim o da dedi evet çizgi var. ama aradan 1 saat geçtiği için emin olamadım. yarın sabah yine yapayım diyorum. inşallah hamileyimdir yaaaaa
bence git kan ver eğer gebelik varsa erkenden dr kontolünde olmanda fyda var
işteyim canım ya çıkmam imkansız akşama uğrarım laboratuarda kimse varsa veririm kan.
artık 3 günde kan verme macerası sürer
heeee yavaş kadınım ben yahuu napim şekercim okadar hayal kırıklığından sonra hayat beni bu hale getirdi testlere olan inancımı yitirdim
ayyyy yok dayanamycam sonucu yazıyorum test yaptım ama sonucunu bilmiyorum sizde yorumlayın bakalım. sabah 6 da uyandım kalktım testi yaptım. 1-2 dk bekledim çizgi tekti aynanın önüne bırakıp gidip yattım. saat 7 de işe gelmek için kalktım baktım silik bi çizgi daha var. diğerinden açık renk. eşime dedim o da dedi evet çizgi var. ama aradan 1 saat geçtiği için emin olamadım. yarın sabah yine yapayım diyorum. inşallah hamileyimdir yaaaaa
tebriklerr biz sana boşuna test yap demiyoz şekercim.
ama kurutan kadın olma yolunda iddialısın ve çok rahatsın maş.
biz silik çizgi görünce hastanelerin önüne kamp kuruyoruz kan testi için.
heozla az mı beklemiştik... ahhh ahhhh. duygularım depreşti..:97:
umudunu yitirme bence başka bir marka testte deneyebşlirsin
tebriklerr biz sana boşuna test yap demiyoz şekercim.
ama kurutan kadın olma yolunda iddialısın ve çok rahatsın maş.
biz silik çizgi görünce hastanelerin önüne kamp kuruyoruz kan testi için.
heozla az mı beklemiştik... ahhh ahhhh. duygularım depreşti..:97:
evet ya bide geç vermişti uyuzlar beşiktaş sahilinde içtiğim sigaranın haddi hesabı yok beaaaaaa
canım bu kadar düşüş yeter daha da düşmesin mümkünse...umudunu yitirme bence başka bir marka testte deneyebşlirsin
evet ya bide geç vermişti uyuzlar beşiktaş sahilinde içtiğim sigaranın haddi hesabı yok beaaaaaa
sizin kaç ay oldu canlarım? benim bu ay 25. ay o sebeple heyecanımı yitirdim artık
ilk denememde 5. ay hamile kaldım, 3,5 ay hamileydim.
24 gün önce bebeğimi kaybettim şimdi regl olmayı bekliyorum :97:
geçmiş olsun canımm tez zamanda bebişine tekrar kavuşursun inşallahhhh
sağol canım Allah ne verirse hayırlısını versin hepimiz için..