Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

slm arkadaşlar bende klomen kullanmaya başladım ve bugün son ilaçımı içtim yalnız rahim filmim çekilmedi ve dr sadece klomen içmemi söyledi ekstradan başka bişeyy ytok yani sizlerede böyle yapıolarrr bide planlı gebelikte folik asit kullanıyormusunuz

selam, gebelikten 2-3 ay önce folik aside başlamanın yararlı olduğunu biliyoruz..
sende vakit kaybetmeden başla istersen. illa doktorun vermesine gerek yok.
rahim filmine gerek duymamıştır doktorun şuan, ileriki aşamalarda yaptırabilir.
şuan yumurta gelişimini takip ediyordur heralde, hayırlısı olsun.. yumurta ölçümü için
doktora gitmeni öneririm, en azından kaç mm bilirsin ona göre ilişki olur..

BEN FOLİK ASİT KULLANMIYORUM ABLAM DR FOLİK ASİT BİR ÇOK YİYECEKTE VARMIŞ ZATEN O YÜZDEN ANLAMSIZ BULUYOR KULLANILMASINI
sana tavsiyem 11. günde dr kontolüne git yumurtaların ne durumda baktır bi ilk aylarda kendisinin çatlamasını bekliyorlar.
bende 3 ay klomen kullandıktan sonra rahim filmi çekildi cnm bir kaç ay dene bakalım inş. tutturursun klomenle ilk ay hamile kalan epey fazla darısı başına

canım çok çok teşekkür ederim ben ankaraya gittim muayene oldum burdaki dr ilgilenmiyolar doğru düzgün küçük yer nede olsa sizlerin sayesinde biraz daha aydınlanıyorum...
inş klomen işe yarar sabretmek en doğrusu arkadaşlar sizlerede güzel bebişler nasip etsin allahım yüzümüzü kara çıkarmasın

hadi hayırlısı aslında çatlama iğnesi gün konusunda seni daha iyi yönlendirdiği için sonucun olumlu olma olasılığı yüksekoffff n ecümle kurdum öle

bide dip not banimde çatlama iğnesinden sonra ağrım olmadı yani çatladığını hiddetmedim halada hissetmiyorum düzene soktu gibi geliyoo

benimde 16 gibi olacak canım beraber bekleriz inş bu ayda ikimiz hamile kalalım artık

hadi hayırlısı

inş. cnm rabbim hayrlısını versin

ya merve dün ilk dr 20mm dedi ikincisi 22,5 mm dedi sence çatlatma iğnesini olmak için fazlamı büyük senin kaç mm ken yapıldı çatlatma iğnesi ve sonra kontrol oldumu çatlama olmuşmu diye
kafam karışık belkide çatlamayıp büyüyüp kist olacak ne bilim valla

canım bende 19 mm ve 18 mm iken çatlama iğnesi yazdı sonra bana günde ortalama 1 mmbüyür sen 3 gün sonra yaptır dedi yani bu durumda 22 falen iken yapıldı yani normal zaten kist olması için 25 geçmesi gerekiyor kafan karışmasın inş hamile kalırsın 22 çok büyük değil yani sen klomen kullandın mı

Son düzenleme:

klomen kullandım cnm adetin 3. günü başlayıp 2x1 kullanmıştım. 11. günde 22,5 mm 2 yumurta oluştu solda 2 tane var ama gelişmemiş demişti ama solda ağrı var bugün bel ağrım başladı sanki bel ve bacaklarım sızlıyor gibi sende neler olmuştu bide akıntım artı gibi
eğer dediğin gibiyse benim 22,5 gayet uygun bir zaman oluyor içimi rahatlattın cnm sağol ya

biliyosun aslınad ben klomeni bir aay kullandım başkada kullanmadım ama çok araştırdım ve tüm yan etkileirni yaşamıştım bende aşırı kuruluk yapmıştı ve ben çatlama iğnesinden sonra yumurtanın çatlama ağrısını duymadım normaalde hisederdim ama iğne den sonra duymadım kısaca zamanı kestiremedim
bua y ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yaa acaba bebek olmazmı ne dersin

idrar yolu enfeksiyonu hamileliğe engel değil ama ilk 3 ay düşük sebebi sonraki aylarda erken doğum seebebi olabiliyor cnm

idrar yolu enfeksiyonu hamileliğe engel değil ama ilk 3 ay düşük sebebi sonraki aylarda erken doğum seebebi olabiliyor cnm

geçti canım şuan yok öle bi durum ama yinede panik oldum bide rahat edemiyosun sanki canın oranda

Arkadaşlar günaydın ya size bişey danışmak istiyorum ben bu ay klomeni ilk kez kullandım ya fazla tecrübem yok. memiklerde bir değişiklik yapıyormu? 4-5 gündür yüzüstü yatamıyorum çok fena.

Arkadaşlar günaydın ya size bişey danışmak istiyorum ben bu ay klomeni ilk kez kullandım ya fazla tecrübem yok. memiklerde bir değişiklik yapıyormu? 4-5 gündür yüzüstü yatamıyorum çok fena.

günaydın hoşgeldin
ben 5. kezdir kullandım ama benim kullandığım aylardada kullanmadığım aylardada göğüslerimde pek değişiklik hissetmedim. yani klomen göğüslerde şişlik ağrı yapıyor diyemem diğer topiklerdede raslamadım böyle belirtiye. Kaçıncı gün başladın ve kaç aydır deniyorsun bebek yapmayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…