slm arkadaşlar bende klomen kullanmaya başladım ve bugün son ilaçımı içtim yalnız rahim filmim çekilmedi ve dr sadece klomen içmemi söyledi ekstradan başka bişeyy ytok yani sizlerede böyle yapıolarrr bide planlı gebelikte folik asit kullanıyormusunuz
slm arkadaşlar bende klomen kullanmaya başladım ve bugün son ilaçımı içtim yalnız rahim filmim çekilmedi ve dr sadece klomen içmemi söyledi ekstradan başka bişeyy ytok yani sizlerede böyle yapıolarrr bide planlı gebelikte folik asit kullanıyormusunuz
BEN FOLİK ASİT KULLANMIYORUM ABLAM DR FOLİK ASİT BİR ÇOK YİYECEKTE VARMIŞ ZATEN O YÜZDEN ANLAMSIZ BULUYOR KULLANILMASINI
sana tavsiyem 11. günde dr kontolüne git yumurtaların ne durumda baktır bi ilk aylarda kendisinin çatlamasını bekliyorlar.
bende 3 ay klomen kullandıktan sonra rahim filmi çekildi cnm bir kaç ay dene bakalım inş. tutturursun klomenle ilk ay hamile kalan epey fazla darısı başına
dün gittim cnm klinik şefine gittim anlattım durumumu
baktı sağda 2 yumurta var 22mm dedi gayet güzel dedi eğer istiyorsan çatlatma iğnesi yapıp hemen aşılama yapabilirim dedi biz istemedik
ama endometriozisle zormuş hamilelik bide uterusum 60 derece dönükmüş buda zorlaştırıyormuş
ben dün çatlamazda kist olur diye gittim gece 7:30 a kadar gezmediğim eczane bırakmadım pregnly çatlatma iğnesi aradım sonunda buldum bir yerden yaptık dün akşam pek ağrım olmadı
hayırlısı bakalım
valla cnm normalde 28 günde bir olurdum 23 ekim en son adet tarihim normalde 21 kasım gii beklerdim ama 11. gün çatlama olduğunu varsayarsak 14 gün ekle ayın 17 sinde adet olurum yada hamilelik haberini alırım gibi düşünüyorum
herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden
canım çok çok teşekkür ederim ben ankaraya gittim muayene oldum burdaki dr ilgilenmiyolar doğru düzgün küçük yer nede olsa sizlerin sayesinde biraz daha aydınlanıyorum...
inş klomen işe yarar sabretmek en doğrusu arkadaşlar sizlerede güzel bebişler nasip etsin allahım yüzümüzü kara çıkarmasın
canım çok çok teşekkür ederim ben ankaraya gittim muayene oldum burdaki dr ilgilenmiyolar doğru düzgün küçük yer nede olsa sizlerin sayesinde biraz daha aydınlanıyorum...
inş klomen işe yarar sabretmek en doğrusu arkadaşlar sizlerede güzel bebişler nasip etsin allahım yüzümüzü kara çıkarmasın
hadi hayırlısı aslında çatlama iğnesi gün konusunda seni daha iyi yönlendirdiği için sonucun olumlu olma olasılığı yüksekoffff n ecümle kurdum öle
bide dip not banimde çatlama iğnesinden sonra ağrım olmadı yani çatladığını hiddetmedim halada hissetmiyorum düzene soktu gibi geliyoo
benimde 16 gibi olacak canım beraber bekleriz inş bu ayda ikimiz hamile kalalım artık
hadi hayırlısı
ya merve dün ilk dr 20mm dedi ikincisi 22,5 mm dedi sence çatlatma iğnesini olmak için fazlamı büyük senin kaç mm iken yapıldı çatlatma iğnesi ve sonra kontrol oldumu çatlama olmuşmu diye
kafam karışık belkide çatlamayıp büyüyüp kist olacak ne bilim valla
canım bende 19 mm ve 18 mm iken çatlama iğnesi yazdı sonra bana günde ortalama 1 mmbüyür sen 3 gün sonra yaptır dedi yani bu durumda 22 falen iken yapıldı yani normal zaten kist olması için 25 geçmesi gerekiyor kafan karışmasın inş hamile kalırsın 22 çok büyük değil yani sen klomen kullandın mı
klomen kullandım cnm adetin 3. günü başlayıp 2x1 kullanmıştım. 11. günde 22,5 mm 2 yumurta oluştu solda 2 tane var ama gelişmemiş demişti ama solda ağrı var bugün bel ağrım başladı sanki bel ve bacaklarım sızlıyor gibi sende neler olmuştu bide akıntım artı gibi
eğer dediğin gibiyse benim 22,5 gayet uygun bir zaman oluyor içimi rahatlattın cnm sağol ya
biliyosun aslınad ben klomeni bir aay kullandım başkada kullanmadım ama çok araştırdım ve tüm yan etkileirni yaşamıştım bende aşırı kuruluk yapmıştı ve ben çatlama iğnesinden sonra yumurtanın çatlama ağrısını duymadım normaalde hisederdim ama iğne den sonra duymadım kısaca zamanı kestiremedim
bua y ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum yaa acaba bebek olmazmı ne dersin
idrar yolu enfeksiyonu hamileliğe engel değil ama ilk 3 ay düşük sebebi sonraki aylarda erken doğum seebebi olabiliyor cnm
geçti canım şuan yok öle bi durum ama yinede panik oldum bide rahat edemiyosun sanki canın oranda
bol su iç ve özel bölgeni sirkeli suyla yıka
faydasıolur
sirkeli sumu yakmaz mı ? hoş zatenb yanıyodu
:90:aynı sorun bendede varya geçmiş olsun szd
Arkadaşlar günaydınya size bişey danışmak istiyorum ben bu ay klomeni ilk kez kullandım ya fazla tecrübem yok. memiklerde bir değişiklik yapıyormu? 4-5 gündür yüzüstü yatamıyorum çok fena.