Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

merveciğim nerelerde geziyorsun sen bakim:eek:klava: topiğine dön sana çok sevdiğin pilavdan yapcamkaydirigubbakcemile3

heoz kızımla beraber doğurcam sabretsem yazmışsın valla acayip güldüm:)rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah ikinci meleğini..bu ay sen mahvettin beni hamile olduğuna emindim:KK43:

heoz kızımla beraber doğurcam sabretsem yazmışsın valla acayip güldüm:)rabbim en yakın zamanda nasip etsin inşallah ikinci meleğini..bu ay sen mahvettin beni hamile olduğuna emindim:KK43:

valla bende mahvoldum bende emindim hatta idrar testdide emine yakındı :KK1:

bu ay halledecem bu işi inş. çok iyi hazırlanıyorum maratona 5. gündeyim daha:hulya:

heoz valla bakıyorum topişe ben yokken herkes var ben giriyorum kimse yok
bu ay bende kendimden çok ümitliyim bu ay bende tuturacağım ben 12 gündeyim çalışmalara yarın başlıyoruz inş bende kasım 16 gibi hamileyim diyeceğim içimden bir ses öle diyooo

heoz valla bakıyorum topişe ben yokken herkes var ben giriyorum kimse yok
bu ay bende kendimden çok ümitliyim bu ay bende tuturacağım ben 12 gündeyim çalışmalara yarın başlıyoruz inş bende kasım 16 gibi hamileyim diyeceğim içimden bir ses öle diyooo

hadi bakalım benden 6 gün öndesin sensempatiksalakcinni ben 6. gündeyim.
merveciğim propp da sormuş klomen kullanıyormusun diye tahminimce kullanmıyorsundur. ama havuç ye bu aralar mutlaka senden güzel haberlerini bekliyoruz heyecanladelikafadulden

[

merve çalışmalara başladına sevindim hadi bakalım.klomen gibi ilaç kullanıyormusun.yumurta takibi yapıyormusun?dış gebelik geçirdiğin tarafta oluşmuşmu diye merak ettim.biliyorsun bende de aynı sorun var.kimyasal gebelik geçirdim.ama bende korunmuyorum.hiçbirşeyde yapmıyorum olursa olur hesabı[/QUOTE]

canım klomen kullanmıyorum kullanmamda aslında ama sizleri sevdiğim için bu topikteyim.bende bu ay çörek otun u balla karıştırıp öle bir kaç gün yedim hayatım yok yumurta takibi falan yaptırmıyoruym eşimle şöle bir karar aldık mart aayına kadar doğal akışına bırakacağız eğer olmaz ise tüp bebek yaptıracağız kismet imizde varsa gelir ikincisi yoksa ne yapalım kızmız var allah ona uzun sağlıklı ömür versin .
allahım isteyen herkese versin bütün kalbimle herkese dua ediyorum

hadi bakalım benden 6 gün öndesin sensempatiksalakcinni ben 6. gündeyim.
merveciğim propp da sormuş klomen kullanıyormusun diye tahminimce kullanmıyorsundur. ama havuç ye bu aralar mutlaka senden güzel haberlerini bekliyoruz heyecanladelikafadulden

heozcum havucu duydum incirle bişeyler yap falan dediler benim bu ay geçti olmaz ise diğer ay onuda yaaprım doğal olan herşeye varım:lepi:
maydonoz ve süt karışımıda denedim:lepi:
ama hala çalışmalara başlayamadık eşim yok gelirse bugün başlarız artık

evet canım bencede. ben de cumartesi gittim ben doktora en büyük yumurtam 15mm. tedavi çok başarılı diyemem dedi. moralim acayip bozuldu ya. 13. gündü gittiğimde. 18mm olması lazımki çatlasın dedi doktorum. yine de umut yok diyemem ama çokta umut bağlama dedi. bidahaki aya inş çatlar hepsi :Saruboceq:

canım onlar öyle sölüyolar ama sakın bırakma ya biizmyumurtalar geç büyüyorlar ama büyüyorlar! lütfen çalışmalarını ihmal etme! onlar bu işi bilmiyorlar: standartlar 13.gün 18 mm olması gerekiyormuş ya benim 13.gün 17 mmdi onu benim doktor beğenmedi düüşünebiliyormusun! belkide bilerek yapıyorlardır çok fazla umut olmasın heyecan olmasın daha rahat olur diye...

calll ne yaptın hayatım nasılsın?
heoz nerdesin ne durumdasın?
ben bi görüşmeye çıkacağım gelince bakarım yazdıkalrınıza

canım hiiiiiiiiç belirti filan yok!kös kös kendimi dinliyorum ama sinyal yok...

kızlar ben de bu ay klomen kullanan kişi olarak bugün adet günüm bakalım hayırlısı olcammmı
işşallah olmam dua edermisiniz kızlar???????????

İnş. canım hamilesindir..
yürüyün be kızlar kim tutar sizi maşallahhhhhh:nazar:

yüyürün be kim tutar sizi!

herkese iyi tatilllerrrrrrrrrr

Arkadaşlar yazılarınızın uzun zamandır pasif okuyucusuyum.Şunu söylemek istiyorum Rabbim inşallah kısa zamanda hepinizin dualarını kabul etsin.ben anlatayım.bende hamile kalmak istediğimde kadınlar kulübünde incir kürü denedim o ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.2 ay sonra klomen kullandım .doktor günde 1 kez kullan dedi ama ben ona danışmadan günde 2 kez kullandım.sonra ilk kullandığım ay hamile kaldım.doktora gidince ikiz olduğunu öğrendim .Ben o ay hiç kafama takmamıştım.sizde herşeyi oluruna bırakın bence .eminim ki sizlerin de hamile olduğunuzu duyacağız.

offff offf bu kafaya takma işinin bi çözümü olsa keşke takma diyosun karşındakine ama olmuyo yaa adet vakti yaklaştımı başlıyosun hemen acabamı ister istemez sitres yapıyoruz ne bileyim yaa vakti saati herşeyin artık hayırlısı diyelim birbirimize dua edelim :Saruboceq:

Arkadaşlar yazılarınızın uzun zamandır pasif okuyucusuyum.Şunu söylemek istiyorum Rabbim inşallah kısa zamanda hepinizin dualarını kabul etsin.ben anlatayım.bende hamile kalmak istediğimde kadınlar kulübünde incir kürü denedim o ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.2 ay sonra klomen kullandım .doktor günde 1 kez kullan dedi ama ben ona danışmadan günde 2 kez kullandım.sonra ilk kullandığım ay hamile kaldım.doktora gidince ikiz olduğunu öğrendim .Ben o ay hiç kafama takmamıştım.sizde herşeyi oluruna bırakın bence .eminim ki sizlerin de hamile olduğunuzu duyacağız.

canım sağol ikizlerin içinde tebrikler doğdular mı? allah ömür versin.
ben durumun farkındayımda bazen stres oluyo işte aslında olmayınca sebeb o deniyoo kismet aslında sen kendini parçalasanda otursanda olacağı gün oluyo işte sabır aslında haklısın kısaca:lepi:sositososito

evet canım ikizlerim neredeyse 1 yaşına basacaklar.haklısınız sabretmek biraz güç ama hamile kalan insanlara bakarsak hep boş verdiğimiz zamanda oldu diyorlar.inanın sizlerden biri hamilyim dediğinde onun kadar seviniyorum.

kızlar size müjde hamileyim :-) adetimin 3. günü kan testi yaptırdım sonuç 80.66 çıktı
doktoru aradım sonuç iyi dedi ve hemen clexcan 04.ml iğneye başladım hayırlısı yarın gidip ultrasona gircem hayırlısı dua edn kızlar işşllah her şey yolundadır......

kızlar size müjde hamileyim :-) adetimin 3. günü kan testi yaptırdım sonuç 80.66 çıktı
doktoru aradım sonuç iyi dedi ve hemen clexcan 04.ml iğneye başladım hayırlısı yarın gidip ultrasona gircem hayırlısı dua edn kızlar işşllah her şey yolundadır......

canım çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına lamyı nasip etsin inş darısı isteyen herkese olsun.

heoz topiğin uğuru bir kere daha kendini gösterdi.:KK15::KK64:

valla allahtan yavrularına sağlıksıhhat diliyorum. pasif olma artık senin tecrübelerine ihtiyacımız var
offff offf bu kafaya takma işinin bi çözümü olsa keşke takma diyosun karşındakine ama olmuyo yaa adet vakti yaklaştımı başlıyosun hemen acabamı ister istemez sitres yapıyoruz ne bileyim yaa vakti saati herşeyin artık hayırlısı diyelim birbirimize dua edelim :Saruboceq:
aynen . Her geçen ay stresim artıyor hatta neden olmuyor soruları büyüyor kafamda
evet canım ikizlerim neredeyse 1 yaşına basacaklar.haklısınız sabretmek biraz güç ama hamile kalan insanlara bakarsak hep boş verdiğimiz zamanda oldu diyorlar.inanın sizlerden biri hamilyim dediğinde onun kadar seviniyorum.
aynen ya hatta haftasonu olunc daeti gecikenleri merak edip duruyorum
tebrikler cnm. senin kaçıncı ayındı yada bizim topikte ilk ayınmıydı klomen kullanmışmıytdın. geçmişi çok takip edemedim. rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin inş. sana
canım çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağına lamyı nasip etsin inş darısı isteyen herkese olsun.

heoz topiğin uğuru bir kere daha kendini gösterdi.:KK15::KK64:

aynen merveciğim ya. Bize noldu böyle anlamadım gitti sonunda bingo yapıp üçüz hamile kalacam herhalde:KK53:

yeni gebe arkadaşları tebrik ediyorum, sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucaklarına alırlar inş.

ne uğurlu topik burası ya giren hamile kalıyor...
heyy topik bende burdayımmm :KK3:

X