Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

h.b. canımm çok sağol Şeniz ben 5 gün kullandım günde iki tane. acayip yan etki yaptı bana. bayıldım iki kez. yüzümde kocaman sivilceler çıktı. bi de iştahımı kesti yemek yiyemedim hiç. gözlerimde kör gibi hala türk filmlerindeki gibi arada bulanıyo dönüyo herşey :KK1:

amin canım benim çok sağol Şeniz Şeniz

geçmiş olsun canım ozaman sendede çok yumurta oluşacak bende 5 taneydi sanırım şuanda noldular bilmiyorum: ilk ayımda bu kadar etkilenmemiştim.(yani baş dönmesi miğde yanması olmamıştı) 14.gün gittiğimde yumurtalar duruyordu 16. gün gittiğimdede yumurtalar büyümüştü ve duruyorlardı bugün 18.günüm büyüdülermi çatladılar mı bilmiyorum. doktoruna sorarmısın canım 18.gün bu yumurtalar çatlamazmı yahu? kasıklarımda müthiş ağrıyor.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ozaman sendede çok yumurta oluşacak bende 5 taneydi sanırım şuanda noldular bilmiyorum: ilk ayımda bu kadar etkilenmemiştim.(yani baş dönmesi miğde yanması olmamıştı) 14.gün gittiğimde yumurtalar duruyordu 16. gün gittiğimdede yumurtalar büyümüştü ve duruyorlardı bugün 18.günüm büyüdülermi çatladılar mı bilmiyorum. doktoruna sorarmısın canım 18.gün bu yumurtalar çatlamazmı yahu? kasıklarımda müthiş ağrıyor.

tabi sorarım kuşum anlatırım bakalım ne dicek bizim doktor. beni bidaha bidaha çağırmaz inş ya. dedi perşembe gel tarih belirliycez diye ama işten izin alamıyorum çok sorun olacak.
inş dediğin gibi çok yumurta vardır :Saruboceq: :Saruboceq:

tabi sorarım kuşum anlatırım bakalım ne dicek bizim doktor. beni bidaha bidaha çağırmaz inş ya. dedi perşembe gel tarih belirliycez diye ama işten izin alamıyorum çok sorun olacak.

iğne verirse kesinlikle al, kür uygulama klomen kullanıyorsun zaten: hiç bişey kullanma sakın.

heoz sonuç çıktımı hayatım
call evet sıra bizde bende bıoraktım korunmayı yani bugün sonregli günüm
ce çörek otu yiyorum bu ay
korunmayacağım ona karar verdim gaza getirdiniz umut oldunuz bana
süperrrrrrrrr

kızlar benimde günüme 6 gün var ve bu ay klomen kullandım ama çatlama iğnesi vurmadı takipte etmedi sadece ilaç verdi günün geçerse gel dedi.. yumurtam ne zaman çatladığını bile bilmiyorum ama günün yaklaştıkça heycanlanıyorum .
birbirimizden dualarımızı hiç eksik etmiyelim kızlar inançlı ve umutlu olalım birgün elbet bebişlerimiz gelicek bizi daha fazla bekletmeden..... :-)

Günaydın arkadaşlar
dün 3 tane daha test aldım birisi negatif ikincisi pozitif üçüncüsü ikinci çizginin olması gereken yer dağınık pembe çizgi şeklinde değil
akşam yaptım testleri
annemle konuştum ilk kızımda adetim 7 gün geçinceye kadar her gün yapmışım 7. gün silik çıkmış
bu sabah ateşim 37,2 rahim ağzı yumuşak ve yukarda göğüslerimde sızlama ve süt keselerinde sertleşme var
akıntı süt rengi
sağ ve sol kasığımda ara ara ağrıgirip çıkıyor batma gibi bel ağrısı hiç yok bacak ağrılarım var
şimdibu ne bende bilmiyorum valla

Son düzenleme:
heoz sonuç çıktımı hayatım
call evet sıra bizde bende bıoraktım korunmayı yani bugün sonregli günüm
ce çörek otu yiyorum bu ay
korunmayacağım ona karar verdim gaza getirdiniz umut oldunuz bana
süperrrrrrrrr

inş mervemcu canım ben bıktım artık ya tam bu ay kesin olcak istiyorum evet diyorum bişey engelliyor : bir sorun var Sanki RAbbim benim için erken mesajını veriyor ben anlamamaya çalışıyorum. bekleyip sabredicem bakalım...

kızlar benimde günüme 6 gün var ve bu ay klomen kullandım ama çatlama iğnesi vurmadı takipte etmedi sadece ilaç verdi günün geçerse gel dedi.. yumurtam ne zaman çatladığını bile bilmiyorum ama günün yaklaştıkça heycanlanıyorum .
birbirimizden dualarımızı hiç eksik etmiyelim kızlar inançlı ve umutlu olalım birgün elbet bebişlerimiz gelicek bizi daha fazla bekletmeden..... :-)

aynı ben ne takip ne iğne: anlamıyorum sebepte yok: soruların cevabı yuvarlanıyor: net değil.
yumurtam çatlamadan önce yüüzm güzelleşiyor cildim parlıyor ben burdan anlıyabiliyorum bazen: hiç yüzüne dikkat ediyomusun?

Günaydın arkadaşlar
dün 3 tane daha test aldım birisi negatif ikincisi pozitif üçüncüsü ikinci çizginin olması gereken yer dağınık pembe çizgi şeklinde değil
akşam yaptım testleri
annemle konuştum ilk kızımda adetim 7 gün geçinceye kadar her gün yapmışım 7. gün silik çıkmış
bu sabah ateşim 37,2 rahim ağzı yumuşak ve yukarda göğüslerimde sızlama ve süt keselerinde sertleşme var
akıntı süt rengi
sağ ve sol kasığımda ara ara ağrıgirip çıkıyor batma gibi bel ağrısı hiç yok bacak ağrılarım var

canım Rabbim hayırlısını versin! inş senin için en hayırlısı sana nasip olur! düşükmü yapıyorsun yoksa canım ! Kafam okdar karıştıki bu ne karmaşıklık böyle!

bugün 19.günüm ve kasıklarım müthiş ağrıyor ama yumurtalar ne durumda çatladılrmı büyüdülermi bilmiyorum! zten çalışmak filanda gelmiyor içinden adamın sinrlerim altüst oldu! RAbbim hepimiz için hayırlısını versin! inş yine hastanelik olmam.

iğne verirse kesinlikle al, kür uygulama klomen kullanıyorsun zaten: hiç bişey kullanma sakın.

hiçbişey kullanmıyorum canım. bugün baktı doktor durum gayet iyi yumurtalar oluşmaya başlamış dedi. nezaman çatlar yumurtalar sordum.seninle dün konuşmuştuk ya. belli olmaz iyice gelişmesi lazım dedi. cumartesi bakacak tekrar gün belirleyecek. birçok yumurta oluşmuş dedi zemuszemus hayırlısı ile çatlarlar inş.

senin yumurtalarda bu durumda çatlıyor olmalı kuzucum. yani doktorumun dediği kontrol olup baktırman lazım. ultrason ile belli olurmuş. inş seninkilerde çatlıyordur :Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar
akşam yaptım testleri
akıntı süt rengi

bence hamilesin canım :CüvCüv: :CüvCüv: senedir dolu test yaptım. bi tane bile silik çıkmadı. silik bile olsa çizgi varsa vardır birşeyler :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar
akşam yaptım testleri
akıntı süt rengi

Canım idrar testinde çıktıysa gebelik büyük olasılıkla vardır bir hemşire olarak söylüyorum bazen hastanelerde yanlış sonuç çıkabiliyor daha önce duydum böyle olanları güvenilir bir yerde tekrar yaptır bence. Belirtilere de çok takılma bence vücüt psikolojik olarakta bu belirtileri gösterebilir.

Canım idrar testinde çıktıysa gebelik büyük olasılıkla vardır bir hemşire olarak söylüyorum bazen hastanelerde yanlış sonuç çıkabiliyor daha önce duydum böyle olanları güvenilir bir yerde tekrar yaptır bence. Belirtilere de çok takılma bence vücüt psikolojik olarakta bu belirtileri gösterebilir.

az önce yeniden özele gittim rahimde kalınlaşma var dedi. ama ne gebesin nede değilsin diyebilirim dedi yeniden hcg verdim
eğer gebeysem rahim kalınlığı kaç mm olmalı bilen varmı?

merhaba arkadaşlar...benide aranıza alırmısınız?geçmiş yorumları okudum biraz moral oldu...
ben 1.5 senelik evliyim...7 aydırda tedavi oluyorum...yumurtlama sorunum var...4 ay progestan kullandım...3 aydırda klomen+ovitrelle uyguluyoruz...aslında her ay yumurtalarım süper gelişiyo...2-3 tane ve hepsi 20 mm üzerinde oluyo...çatlıyolarda ama nedense hamile kalamıyorum...eşimdede bi sorun yok...şimdi 4 kasımı heyecanla bekliyorum...bu ayda olmazsa dr rahim filmi istedi tüplerde tıkanıklık olabilirmiş...aranızda rahim filmi çektiren varmı çok zormuş diye duydum korkuyorum...

kızlar iyi akşamlar
adetime 6 gün var ıslaklık ve beyaz akıntım var ıslaklık kuruduktan sonra çamaşırımda beyaz lekeler oluyor acaba hamilelik belirtisi olabilirmi.....

sayısal değer yazmayan kan testleri yanlış çıkabiliyo haberin olsun..düşük hcgyi ölçemiyolar

kızlar slm bende klomen kullanıyorum bu ay basladım doktorumuz bizim orunumuz olmadıgını sadece gebeliği hızlandırmak için verdiğini söledi iğnede yazdı ama ben önce birkaç ay klomenle denemek itedim ve gitmedim bende izin gibi ikiz isteyenlerdenim günde iki tane içtim ve yasım 23 inş ikiz olur ya hayırlıından 3 gündür kasıklarım cok ağroyor bundan sonra bende burdayım inş bir bebişim olur bu ay calısmalara basladık bakalım 3 gündür kısmet artık kasıklarımda cok ağrı var catlamıstır inş

inş. çatlamıştır canım en kısa zamanda hamile kalırsın !

muayene oldunmu canım ? doktoruna sorumuzu sorabildinmi?

Son düzenleme:

Ayy canım her hangi bir gelişme var mı? Allahım inş tez zamanda tüm gebe kalmak isteyen adayalara sağlıklı gebelik nasip etsin! amin!

X