Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

mervee canım sen diğer topiğe küstünmü ne oldu girmemişsin pek kaç gündür :KK9:

slm merve
bende dr kontrolünden geldim moralim alt üst oldu sağda 2 oluşum varmış ama kiste benziyormuş daha 11. günümdeyim 20mm miş ikiside solda 2 tane varmış ama küçükmüş gelişmemiş bu aydan umutsuzmuş ama 21. gün progesteron baktır dedi
öğleden sonra kendi hastanemde yeniden dra gidecem yaa kafayı yicem artık

selam kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim ama bu ay kendimce korunmadım dr korun dediydi. amaaan 3 _4 gün sonra regl günüm bellimi olur dimi.umut dünyası işte bizimkisi

inş. yine yeniden güzel haberini almak nasip olur cnm

regl olmadı, bekliyor canım

test yaptımı acaba inş hamiştir

mervee canım sen diğer topiğe küstünmü ne oldu girmemişsin pek kaç gündür :KK9:

aslında giriyorum ama muhabbet uzun olmuş ve araya giremiyorum bende hamiş varmı diye bakıp çıkıyorum
slm merve
bende dr kontrolünden geldim moralim alt üst oldu sağda 2 oluşum varmış ama kiste benziyormuş daha 11. günümdeyim 20mm miş ikiside solda 2 tane varmış ama küçükmüş gelişmemiş bu aydan umutsuzmuş ama 21. gün progesteron baktır dedi
öğleden sonra kendi hastanemde yeniden dra gidecem yaa kafayı yicem artık

canım aslında 11.gün 20 mm büyük değil bence adam çatlama iğnesi versin allah allah 26 günde regli olan yokmuymuş sanki bence sen iğne yaptır ve çalışmalara devam et

test yaptımı acaba inş hamiştir

aslında giriyorum ama muhabbet uzun olmuş ve araya giremiyorum bende hamiş varmı diye bakıp çıkıyorum

canım aslında 11.gün 20 mm büyük değil bence adam çatlama iğnesi versin allah allah 26 günde regli olan yokmuymuş sanki bence sen iğne yaptır ve çalışmalara devam et

şimdi başka bir dra gidecem bizim hastanenin klinik şefi adama hoca bakalım o ne dicek?

bende dun kontrole gittim benimde solda bir yumurtam 20 ml çatlıyo şu anda dedi iğneye gerek kalmadı yani pazartesi ve çarşamba ilşki olsun dedi valla kasıklarımdada acaip bi ağrı var hayr olsun dua edin ne olur yaa bu ay olsun inş öpüyorum herezi herkeez bu ay hamikle olsun inşşşş:KK9:

bende dun kontrole gittim benimde solda bir yumurtam 20 ml çatlıyo şu anda dedi iğneye gerek kalmadı yani pazartesi ve çarşamba ilşki olsun dedi valla kasıklarımdada acaip bi ağrı var hayr olsun dua edin ne olur yaa bu ay olsun inş öpüyorum herezi herkeez bu ay hamikle olsun inşşşş:KK9:

hayırlısı olsun inşallah döllenir yumurtan..
hamile haberlerini alırız...

heoz nerdesin kızzz

dün gittim cnm klinik şefine gittim anlattım durumumu
baktı sağda 2 yumurta var 22mm dedi gayet güzel dedi eğer istiyorsan çatlatma iğnesi yapıp hemen aşılama yapabilirim dedi biz istemedik
ama endometriozisle zormuş hamilelik bide uterusum 60 derece dönükmüş buda zorlaştırıyormuş
ben dün çatlamazda kist olur diye gittim gece 7:30 a kadar gezmediğim eczane bırakmadım pregnly çatlatma iğnesi aradım sonunda buldum bir yerden yaptık dün akşam pek ağrım olmadı
hayırlısı bakalım

hadi bakalım hayırlı haberler verirsin bize inş.

sağolasın heoz senin regli tarihin ne zaman heyacanlandım şimdi senin içinde inş olacak duaa edelim bol bol allahım isteyen herkezede bizede versin bebiklerimizi...:KK1:

sağolasın heoz senin regli tarihin ne zaman heyacanlandım şimdi senin içinde inş olacak duaa edelim bol bol allahım isteyen herkezede bizede versin bebiklerimizi...:KK1:

valla cnm normalde 28 günde bir olurdum 23 ekim en son adet tarihim normalde 21 kasım gii beklerdim ama 11. gün çatlama olduğunu varsayarsak 14 gün ekle ayın 17 sinde adet olurum yada hamilelik haberini alırım gibi düşünüyorum
herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden

X