- 20 Ocak 2010
- 4.500
- 1
Canım bende tüpler tıkalıdır diye düşünüyorum ama etrafmdakiler beklememi acele etmemi söylüyorlar! çok kararsızım! 10 dakk filan sürüyormuş zor değilmiş ya! azcık acı olsa bile anne olmaya değer!merhaba arkadaşlar...benide aranıza alırmısınız?geçmiş yorumları okudum biraz moral oldu...
ben 1.5 senelik evliyim...7 aydırda tedavi oluyorum...yumurtlama sorunum var...4 ay progestan kullandım...3 aydırda klomen+ovitrelle uyguluyoruz...aslında her ay yumurtalarım süper gelişiyo...2-3 tane ve hepsi 20 mm üzerinde oluyo...çatlıyolarda ama nedense hamile kalamıyorum...eşimdede bi sorun yok...şimdi 4 kasımı heyecanla bekliyorum...bu ayda olmazsa dr rahim filmi istedi tüplerde tıkanıklık olabilirmiş...aranızda rahim filmi çektiren varmı çok zormuş diye duydum korkuyorum...
kızlar iyi akşamlar
adetime 6 gün var ıslaklık ve beyaz akıntım var ıslaklık kuruduktan sonra çamaşırımda beyaz lekeler oluyor acaba hamilelik belirtisi olabilirmi.....
inş. güzel haberlerini verrsin canım!
sayısal değer yazmayan kan testleri yanlış çıkabiliyo haberin olsun..düşük hcgyi ölçemiyolar
hı sayısal değeri yazıyordu: 5 in altında...