Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

merhaba arkadaşlar...benide aranıza alırmısınız?geçmiş yorumları okudum biraz moral oldu...
ben 1.5 senelik evliyim...7 aydırda tedavi oluyorum...yumurtlama sorunum var...4 ay progestan kullandım...3 aydırda klomen+ovitrelle uyguluyoruz...aslında her ay yumurtalarım süper gelişiyo...2-3 tane ve hepsi 20 mm üzerinde oluyo...çatlıyolarda ama nedense hamile kalamıyorum...eşimdede bi sorun yok...şimdi 4 kasımı heyecanla bekliyorum...bu ayda olmazsa dr rahim filmi istedi tüplerde tıkanıklık olabilirmiş...aranızda rahim filmi çektiren varmı çok zormuş diye duydum korkuyorum...
Canım bende tüpler tıkalıdır diye düşünüyorum ama etrafmdakiler beklememi acele etmemi söylüyorlar! çok kararsızım! 10 dakk filan sürüyormuş zor değilmiş ya! azcık acı olsa bile anne olmaya değer!

kızlar iyi akşamlar
adetime 6 gün var ıslaklık ve beyaz akıntım var ıslaklık kuruduktan sonra çamaşırımda beyaz lekeler oluyor acaba hamilelik belirtisi olabilirmi.....

inş. güzel haberlerini verrsin canım!
sayısal değer yazmayan kan testleri yanlış çıkabiliyo haberin olsun..düşük hcgyi ölçemiyolar

hı sayısal değeri yazıyordu: 5 in altında...

sonuç belli oldu hamile değilim

sakın üzülme canım ya hakkında hayırlısı buymuş demekki. bidahaki aya kısmet inş :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar...benide aranıza alırmısınız?geçmiş yorumları okudum biraz moral oldu...
ben 1.5 senelik evliyim...7 aydırda tedavi oluyorum...yumurtlama sorunum var...4 ay progestan kullandım...3 aydırda klomen+ovitrelle uyguluyoruz...aslında her ay yumurtalarım süper gelişiyo...2-3 tane ve hepsi 20 mm üzerinde oluyo...çatlıyolarda ama nedense hamile kalamıyorum...eşimdede bi sorun yok...şimdi 4 kasımı heyecanla bekliyorum...bu ayda olmazsa dr rahim filmi istedi tüplerde tıkanıklık olabilirmiş...aranızda rahim filmi çektiren varmı çok zormuş diye duydum korkuyorum...

ben çektirdim canım abartıldığı kadar bişey yok. sadece heyecan yapma ve derin nefes al. 10-15 dk sürüyor.

muayene oldunmu canım ? doktoruna sorumuzu sorabildinmi?

yazdım ya kuzucum. doktorun dediğine göre ultrasonla bakılması lazımmış. gelişmede tam olarak ne aşamada öyle belli oluyormuş. tam olgunlaşınca 36 saatte çatlarmış zaten. senin şuan çatlıyor galiba yumurtalar canımcım. ultrasonla baktırman lazımmış.

bende cumartesi gidicem. oluşmaya başlamış yumurtalar ama sürekli ultrasonla bakıp çatlayacağı zamanı öyle söyleyecekmiş. birkaç kez gidicem daha.

inş bu ay ikimizinde yumurtalar çatlar bir netice alırız :Saruboceq:

sakın üzülme canım ya hakkında hayırlısı buymuş demekki. bidahaki aya kısmet inş :Saruboceq:

ben çektirdim canım abartıldığı kadar bişey yok. sadece heyecan yapma ve derin nefes al. 10-15 dk sürüyor.

yazdım ya kuzucum. doktorun dediğine göre ultrasonla bakılması lazımmış. gelişmede tam olarak ne aşamada öyle belli oluyormuş. tam olgunlaşınca 36 saatte çatlarmış zaten. senin şuan çatlıyor galiba yumurtalar canımcım. ultrasonla baktırman lazımmış.

bende cumartesi gidicem. oluşmaya başlamış yumurtalar ama sürekli ultrasonla bakıp çatlayacağı zamanı öyle söyleyecekmiş. birkaç kez gidicem daha.

inş bu ay ikimizinde yumurtalar çatlar bir netice alırız :Saruboceq:

Hım benim bugün 20.günüm gittiğimde kocam olduğunu görürsem çatlamamış olurlarsa canım çok sıkılır o yüzden artık bu ay geçti: önümüzdeki ay sıkı bir kontrol yaptırcam belki tüpler için rahim filmi çektiririm.

Hım benim bugün 20.günüm gittiğimde kocam olduğunu görürsem çatlamamış olurlarsa canım çok sıkılır o yüzden artık bu ay geçti: önümüzdeki ay sıkı bir kontrol yaptırcam belki tüpler için rahim filmi çektiririm.

belki geç çatlıyorlardır canım ya. geçen ay ben normal kontrol oldum adetin 8. günü 18mm yumurta vardı. bu ay klomen içtim adetin 11. günü gittim. en büyük yumurtam 12mm. onun için sen yine de çalışmalara devam et bence :kedi: rahim filmini de bence bir an evvel çektir için rahat etsin cnm. ben klomenden önce çektirdim bişey çıkmadı ama içim rahat etti en azından.

Ayy canım her hangi bir gelişme var mı? Allahım inş tez zamanda tüm gebe kalmak isteyen adayalara sağlıklı gebelik nasip etsin! amin!

bir gelişme yok canım daha .. ama bugün kasıklarımda batmalar oldu bazen çok hissedildi dayanamıcak şekilde oldu ağrım .

akıntılarım oluyor çamaşırımda ıslaklık var sonra o kuruduktan sonra beyaz lekeler halinde oluyor.

bugünde yoğun şekilde afedersiniz tuvalete girdiğimde peçeteye sarı renkte yoğun akıntım oldu 2 defa hala ıslaklık ve kaık ağrım var

dua edelim birbirimize :teytey:

merhaba arkadaşlar. durumlar nedir ?burda bir arkadaş vardı gırgıra alıyordu bir ara. mutlu melek miydi neydi

Son düzenleme:
günaydın kızlar adetime son 1 gün kaldı..... heycanlanla bekliyorum..
adet tarihi yaklaşan başka arkadaşlar varmı?????????

belki geç çatlıyorlardır canım ya. geçen ay ben normal kontrol oldum adetin 8. günü 18mm yumurta vardı. bu ay klomen içtim adetin 11. günü gittim. en büyük yumurtam 12mm. onun için sen yine de çalışmalara devam et bence :kedi: rahim filmini de bence bir an evvel çektir için rahat etsin cnm. ben klomenden önce çektirdim bişey çıkmadı ama içim rahat etti en azından.

evet geç çatlıyor benimki sanırım: klomen kullanmasamda aslında oluşuyordu ama hep 14.gün 13 mm filan diyorlardı ama o 19.günde zaten çatlayacak çapa ulaşır ben çok acele ettim bence.. evet rahim filmide aklımın bir köşesinde bir kaç ay daha deneyip çektiririm olmassa: içim rahatlasın.

bir gelişme yok canım daha .. ama bugün kasıklarımda batmalar oldu bazen çok hissedildi dayanamıcak şekilde oldu ağrım .

akıntılarım oluyor çamaşırımda ıslaklık var sonra o kuruduktan sonra beyaz lekeler halinde oluyor.

bugünde yoğun şekilde afedersiniz tuvalete girdiğimde peçeteye sarı renkte yoğun akıntım oldu 2 defa hala ıslaklık ve kaık ağrım var

dua edelim birbirimize :teytey:

çatlıyor yada büyüyorlar kesin: Hadi Allah yardımcın olsun canım..
evet inş. en kısa sürede yavrularımızın haberini alırız.

günaydın kızlar adetime son 1 gün kaldı..... heycanlanla bekliyorum..
adet tarihi yaklaşan başka arkadaşlar varmı?????????

benim pazar günü adet olmam lazım: ama bu ay yumurtlarar çok büymüş ve çatlamamıştı 17.günden sonra bilmiyorum çatladımı büyüdümü Allahım hayırlısını versin ! test yapmadınmı canım? çok heycanlı yaa!

evet geç çatlıyor benimki sanırım: klomen kullanmasamda aslında oluşuyordu ama hep 14.gün 13 mm filan diyorlardı ama o 19.günde zaten çatlayacak çapa ulaşır ben çok acele ettim bence.. evet rahim filmide aklımın bir köşesinde bir kaç ay daha deneyip çektiririm olmassa: içim rahatlasın.

evet canım bencede. ben de cumartesi gittim ben doktora en büyük yumurtam 15mm. tedavi çok başarılı diyemem dedi. moralim acayip bozuldu ya. 13. gündü gittiğimde. 18mm olması lazımki çatlasın dedi doktorum. yine de umut yok diyemem ama çokta umut bağlama dedi. bidahaki aya inş çatlar hepsi :Saruboceq:

calll ne yaptın hayatım nasılsın?
heoz nerdesin ne durumdasın?
ben bi görüşmeye çıkacağım gelince bakarım yazdıkalrınıza

kızlar ben de bu ay klomen kullanan kişi olarak bugün adet günüm bakalım hayırlısı olcammmı
işşallah olmam dua edermisiniz kızlar???????????

slm arkadalşlar bende bu ay klomen kullanmaya başladım bugün üçüncüsünü içtim hayırlısı rabbim isteyen herkeze versin inş yazdıklarınız banada moral oldu inş rabbim gönlümüze göre verecek :ecrin_bebek:

calll ne yaptın hayatım nasılsın?
heoz nerdesin ne durumdasın?
ben bi görüşmeye çıkacağım gelince bakarım yazdıkalrınıza
slm cnm cumartesi adet oldum 5 gün gecikmeyle hayırlısı böyleymiş bu ay adetimin 3. günü klomene başladım bal+tarçın+çörekotu karışımı yaptım her gün 2 havuç yicem 17. günden sonrada progestan kullanmayı düşünüyorum bu ayki tedavi kendimden anyacağın:)))sempatiksalakcinni
kızlar ben de bu ay klomen kullanan kişi olarak bugün adet günüm bakalım hayırlısı olcammmı
işşallah olmam dua edermisiniz kızlar???????????
heyecanla senden haber bekliyoruz rabbim hakkında hayırlısını versin topiğimizin yüzünü kara çıkarmasın diyorum sevgili arkadaşım:lepi:
selam klomen topiği sempatiksalakcinni
slm bebişim seni aramızda görmek güzel
slm arkadalşlar bende bu ay klomen kullanmaya başladım bugün üçüncüsünü içtim hayırlısı rabbim isteyen herkeze versin inş yazdıklarınız banada moral oldu inş rabbim gönlümüze göre verecek :ecrin_bebek:

hoşgeldin aramıza arkadaşım ben daha önce 4 ay klomen kullandım ama olmadı 2 ay aradan sonra bu ay yeniden klomene başladım. geçmişi okuduysan çoğu ilk ayında hamile kaldı. Rabbim gönlüne göre versin gelişmelerden bizi haberdar et olurmu?vereliniortak

amin allah razı olsun inş bu ay son kullanuışın olur arkadaşım tabbii benimde öyle hayırlısı yaa aslında benim bitane kızım var bu ikincisi olacak sende varmı yoksa ilkmi olacak??

kıslar bende bu ay kullandım herhalde genelde burda yazısıyorsunuz ilk kullanısım salı günü adet günüm bakalım heyecanla bekliyoruz nolcak inş bebiş vardır ya

amin allah razı olsun inş bu ay son kullanuışın olur arkadaşım tabbii benimde öyle hayırlısı yaa aslında benim bitane kızım var bu ikincisi olacak sende varmı yoksa ilkmi olacak??
benimde bir kızım var 12 yaşında. Diyorum az daha sabredersem beraber doğuracağızkaydirigubbakcemile3
kıslar bende bu ay kullandım herhalde genelde burda yazısıyorsunuz ilk kullanısım salı günü adet günüm bakalım heyecanla bekliyoruz nolcak inş bebiş vardır ya

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bu yazdıkların öyle tanıdık geldiki bir sürü kişi böyle son haftasında geldi yazdı topiğe sonrada hamileyimmmmmmmmmmm yazdı ve gitti:nazar:
Dilerim hamile kalsanda bizlerle olmayı seçersin. Rabbim gönlüne göre versin inş. ikizindensempatiksalakcinni

X