Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

yeni gebe arkadaşları tebrik ediyorum, sağlıklı bi şekilde bebişlerini kucaklarına alırlar inş.

ne uğurlu topik burası ya giren hamile kalıyor...
heyy topik bende burdayımmm :KK3:
bende bende bende burdayımmm...duyyy sesimiziiii topiiiiiikkkk....uğur getir bizedeeeeee

canım onlar öyle sölüyolar ama sakın bırakma ya biizmyumurtalar geç büyüyorlar ama büyüyorlar! lütfen çalışmalarını ihmal etme! onlar bu işi bilmiyorlar: standartlar 13.gün 18 mm olması gerekiyormuş ya benim 13.gün 17 mmdi onu benim doktor beğenmedi düüşünebiliyormusun! belkide bilerek yapıyorlardır çok fazla umut olmasın heyecan olmasın daha rahat olur diye...

evet canım dediğin gibi olabilir bence de. 17mm gayet iyi yani sonuçta geç çatlayabilir. bende ne olur ne olmaz çalışmaları ihmal etmedim. hatta bana 4-5 gün çalışın yeter dedi ama ben hala devam ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.

Arkadaşlar yazılarınızın uzun zamandır pasif okuyucusuyum.Şunu söylemek istiyorum Rabbim inşallah kısa zamanda hepinizin dualarını kabul etsin.ben anlatayım.bende hamile kalmak istediğimde kadınlar kulübünde incir kürü denedim o ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.2 ay sonra klomen kullandım .doktor günde 1 kez kullan dedi ama ben ona danışmadan günde 2 kez kullandım.sonra ilk kullandığım ay hamile kaldım.doktora gidince ikiz olduğunu öğrendim .Ben o ay hiç kafama takmamıştım.sizde herşeyi oluruna bırakın bence .eminim ki sizlerin de hamile olduğunuzu duyacağız.

Allah yavrucuklarına sağlıklı uzun ömürler versin cnm.

kızlar size müjde hamileyim :-) adetimin 3. günü kan testi yaptırdım sonuç 80.66 çıktı
doktoru aradım sonuç iyi dedi ve hemen clexcan 04.ml iğneye başladım hayırlısı yarın gidip ultrasona gircem hayırlısı dua edn kızlar işşllah her şey yolundadır......

hayırlı olsun cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.

kızlar size müjde hamileyim :-) adetimin 3. günü kan testi yaptırdım sonuç 80.66 çıktı
doktoru aradım sonuç iyi dedi ve hemen clexcan 04.ml iğneye başladım hayırlısı yarın gidip ultrasona gircem hayırlısı dua edn kızlar işşllah her şey yolundadır......

canım tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

ayy kızlar ben kendimi toplayıp buraya girmeye cesaret edemiyorum ya. bende klomen ile hamile kalmıştım adetten 1 gün önce testim 36 çıkmıştı değerler hep normal seyrediyordu ama düşük oldu.buraya girdikçe içim acıyor nasıl atlatıcam bennn

ayy kızlar ben kendimi toplayıp buraya girmeye cesaret edemiyorum ya. bende klomen ile hamile kalmıştım adetten 1 gün önce testim 36 çıkmıştı değerler hep normal seyrediyordu ama düşük oldu.buraya girdikçe içim acıyor nasıl atlatıcam bennn

cnm çok üzüldüm geçmiş olsun
ama atlatmak ve yola devam etmek zorundasın bak biz onu bile yaşayamadık daha:KK50:

inşallah en yakın zamanda atlatırsın, bende kürtaj olalı 14 gün oldu.
çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum ama. geçmişe takılıp üzülme,
geleceğe bak, bebeğinle güzel mutlu günleri düşün. kafandan sıkıntı, stresi
atarsan eminim yakın zamanda bebişin kollarında olacaktır..

Allah sabır versin canım :KK43:

cnm çok üzüldüm geçmiş olsun
ama atlatmak ve yola devam etmek zorundasın bak biz onu bile yaşayamadık daha:KK50:

tşk ederim canım ama bence hiç öyle düşünme sizin henüz yaşayamamış olmanızda,benimde böyle yaşamamda vardır bir hayır. yeter ki stres sıkıntı olmasın.
inşallah en yakın zamanda atlatırsın, bende kürtaj olalı 14 gün oldu.
çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum ama. geçmişe takılıp üzülme,
geleceğe bak, bebeğinle güzel mutlu günleri düşün. kafandan sıkıntı, stresi
atarsan eminim yakın zamanda bebişin kollarında olacaktır..

inşallah güzelim inşallah.canım benim sana da çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda sende toparlanırsın ve bebeğine kavuşursun....

Allah sabır versin canım :KK43:

teşekkürler canım çok sağol...

günaydınnnn
bu topik canlanmalı artık yaaaaaaaaa hiç sohbet edemiyoruz bir arada:KK36:

heoz bebik bende burdayım hani yoksunuz nerdesiniz ?
bende haftasonu şehirdışına gitmiştim üşüdüm bide g,irdiğim wc hiç beğenmemiştim.
böle idrar yaaprken yanma sürekli var gibi bir his oluyodu hayattan nefret etmiştim valla ne oturuyorum ne kalkıyorum.
neysedoktora gittim sistik gibi bişey olmuşsun dedi .ilaç içiyorum biraz rahatladım valla
benim yumurtlama geçti herhalde şeffaf akıntılarım bitti .
ayın 16 sında regli olmaz isem güzel haberleri vereceğim

heoz bebik bende burdayım hani yoksunuz nerdesiniz ?
bende haftasonu şehirdışına gitmiştim üşüdüm bide g,irdiğim wc hiç beğenmemiştim.
böle idrar yaaprken yanma sürekli var gibi bir his oluyodu hayattan nefret etmiştim valla ne oturuyorum ne kalkıyorum.
neysedoktora gittim sistik gibi bişey olmuşsun dedi .ilaç içiyorum biraz rahatladım valla
benim yumurtlama geçti herhalde şeffaf akıntılarım bitti .
ayın 16 sında regli olmaz isem güzel haberleri vereceğim

geçmiş olsun canım, senin bu ay umudun vardı dimi..
hayırlısı olsun güzel haberler ver inşallah..

selam kızlar bende geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim ama bu ay kendimce korunmadım dr korun dediydi. amaaan 3 _4 gün sonra regl günüm bellimi olur dimi.umut dünyası işte bizimkisi

propp cum dr kontrolüne gitcektin sanırım ne oldu ne dediler?

bebikcim sağol canım;
evet içim kıpır kıpır hala öle ilaçta doktorum sorunolmaz dedi o yüzden kismet.

Bebeik ben ne yaptım biliyomusun süt maydonoz kaynatıp ona oturdum galiba orda enfeksiyon kaptım gibi geliyoo valla tam yumoş gününde ilişki oldu ama artık ne olursaaa

Bebeik ben ne yaptım biliyomusun süt maydonoz kaynatıp ona oturdum galiba orda enfeksiyon kaptım gibi geliyoo valla tam yumoş gününde ilişki oldu ama artık ne olursaaa

o yaptığın şey iltihaba falan iyi geliyor ama ben öyle duydum, bence sen wc den enfeksiyon kaptın..

X