- 11 Mayıs 2008
- 3.912
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar size süper bi haberim var...
HEOZ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE.........
test yapmış, ikinci çizgi çıkmış...
İnşallah hamileliği sağlıklı bi şekilde devam eder...
cnm ellerini yıkayıp parmağını içine sokarak anlıyorsun rahim ağzına zor değiyorheoz rahmin yukarda olduğunu nası anlıyosun canım
ya varya bebiş ağlıcam ya nerdeyse içim bir tuhaf oldu. Ne kadar içten bir mutluluk yaşıyorsunuz:sinifsinif:Kızlar size süper bi haberim var...
HEOZ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE.........
test yapmış, ikinci çizgi çıkmış...
İnşallah hamileliği sağlıklı bi şekilde devam eder...
Rabbim hepinize nasip etsin inş. Hepiniz için dua edeceğim tek tek dua edeceğim inş.Heozcuğumu bi de burdan tebrik edeyim hihoyyyt
Sağlıkla kucağına al heoz,Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin bebişineee :ecrin_bebek:
cnm çok sağol uğurlu topiğimiz sonunda sahibesinide unutmadısempatiksalakcinniayyyy ne kadar güzel bi haber maşallah maşallah ya çok sevindim ya HEOZ tebrikler canım allah tamamına erdirsina.s.
merveciğim artık ara verme sende. Bir an önce başla size hep belirtilerimi anlatacağım ama şunu bilin insan hissediyor faarklılık olduğunuheoz canım çok tebrik ederim nasıl güzel bi haber bu böle valla diğer topiktede burdada hamileler var çok sevindim inan sen dedinya ben merve ve cal kaldı diye senide hamileler kervanına aldık canım darısı bize inş bu ayda call ve ben kalırız inş bende başlıcam bu ay gaza geldim valla oyyttttttttttt
bu topiğe girmeye devam ediyim bari belki yine hamile kalırım....sempatiksalakcinni
AYYY çok sevindim ya,heoz Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.( bende sizi uzaktan takip ediyordum...)
kendimi tanıtıyımda kim bu yabancı demeyinsengözlerimebaksanab
heoz günaydın canım
kan testi verdin mi ?
belirtilerini şöle tane tane alayım tam olaraak ne olduğunu bi anlat bakim
kızlar bide benim dikkat ettim ne zaman bu siteye girmelerde bi azalma oluyosa o ay hamile kalınıyo sanki ben korunduğum ayda bile vazgeçemedim acaba bu ay daha az mı girsem haaa
sen gir cnm vazgeçme sakın
inş. senin heyecanınıda paylaşırız hep beraber inan böylesi çok daha anlamlı ve güzelşimdi benide bir merak sardı acaba klomenin etkisi sürdümü bu ay yani ikiz olma ihtimali varmı acaba?
selam kızlar,
heozcum tekrar çokk tebrikler, şuan yanında olup, kan sonucunu birlikte almayı isterdim.
sen benim yanımdaydın sonucumu alırken o gün demiştik, seninkini de birlikte alırız diye,
ama yollar ayırdı bizi, kısmet belki benim 2.sonucu da birlikte alırız.
bu arada bu topiğe girip hamiş olmayan 3 kişi kaldı; merve,call ve ben, darısı bizlere inşallah.
bu ay merve, sonraki ay call, sonra ben sempatiksalakcinni
kızlarrr bende aranıza katılabilir miyimmm yerimseniben madem gelen hamile oluyor bende aranıza katılmak istiyorum :enbuyukkk: 2 yıldır uğraşıyorum ben bebiş için. sebepsiz infertilite dedi doktor. bu ay klomene başladım bende. dün bitti yarın sabah kontrolüm var. inş bende bu ay hamile olurum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
cnmsın kalbin benimle bu yeter bana inş. ikinci sonucunda ben istda olurumda beraber gideriz yine :)))selam kızlar,
heozcum tekrar çokk tebrikler, şuan yanında olup, kan sonucunu birlikte almayı isterdim.
sen benim yanımdaydın sonucumu alırken o gün demiştik, seninkini de birlikte alırız diye,
ama yollar ayırdı bizi, kısmet belki benim 2.sonucu da birlikte alırız.
bu arada bu topiğe girip hamiş olmayan 3 kişi kaldı; merve,call ve ben, darısı bizlere inşallah.
bu ay merve, sonraki ay call, sonra ben sempatiksalakcinni
valla bende heyecanla bekliyorumeyvahedigeldismileacaba bende çok heyecanlıyım Heoz şükür kaldın sıra bize geldi: şunun şurasında kaç kişiyiz yahu! mervemcu ben bebikim koruncakmıısn canım direk çalışmalara başlıycakmısın?
inş. cnm gönlünü ferah tut seninde sorunun yokinş canım şubata kadar kalırım bir yıl olacak ama tabi 3 ayda ara verdiğimi düşürsem ! yineden şubatta bu işe baş koyduğum için şubat olmadan hamile kalmak istiyorum.
kızlarrr bende aranıza katılabilir miyimmm yerimseniben madem gelen hamile oluyor bende aranıza katılmak istiyorum :enbuyukkk: 2 yıldır uğraşıyorum ben bebiş için. sebepsiz infertilite dedi doktor. bu ay klomene başladım bende. dün bitti yarın sabah kontrolüm var. inş bende bu ay hamile olurum :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
heoz kan değerinin sonucunu almadınmı kız ? ne zaman alcaksın?
tabiki canım hoşgeldin günde kaç tane aldın? yan etkisi oldumu mesela bende baş dönmesi ve miğde yanması oldu bu ay.
hoşgeldin aramıza yaklaşık 4-5 aydır var bu topik sanırım ama dediğimiz gibi çoğu hamile kaldı şimdi 3 arkadaşımız var bekleyen senide aramızda görmekten mutlu oluruz rabbim hakkında hayırlısını versin inş.