Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

günaydın canım kahvaltı yaptım ilaçlarımı içcem.
telefonumdan haberim yok bile şarja takarım şimdi..
sen nasılsın? yumurtalar ne alemdeymiş?

canım benim nasıl geçti? sağlığın nasıl?
yumurtaları bir önceki sayfalada yazdım moralim bozuk ama Rabbim sağlık versinde: çatlamamış canım :KK43:

merhaba kızlar,

klomen 16.günüm 22 18 17 16 dört tane yumurtam var ve çatlamamış: kafayı yemek üzereyim: iğne vermedi sebebi çatlarsa küçükler tutarsa gelişmeden düşük ihtimalim varmış ve 4 ü birden çatlarsa çoğul geelikmiş ama 14.günü geçtiğinden dolayı bunların çatlamamış olması kötüymüş büyürlerse yine off kiste dönüşebilirler artı yine hastanelik olabilirm: doktor iki gün yatar çıkarsın bişey olmaz diyo: ayy böle saçmalıkmı olur yaa?
bugün 17.günüm çatlama ihtimali varmı sizce kızlar?

canım beklemekten başka yapacak bişeyin yok, eğer iğnenin o tarz bi zararı olacaksa,
boşver hiç çatlayıp döllenmesin, düşük riskin olmasın. hayırlısı de bekle, bu ay olmazsa öteki ay inşallah.

canım beklemekten başka yapacak bişeyin yok, eğer iğnenin o tarz bi zararı olacaksa,
boşver hiç çatlayıp döllenmesin, düşük riskin olmasın. hayırlısı de bekle, bu ay olmazsa öteki ay inşallah.

Evet haklısın canım! önümüzdeki ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum bu arada!

selam kızlaryazıp çıkmışsınız
bebikim canım nasıl oldun iyisin inş eve gelmişsin dikkat et kendine bu dönem sen lohusa gibisin çok dikkatli olmalı kendini korumalısın sevgiler

call canım 3 doktorda sana bekleyelim mi dedi
canım ya sende doğal bişeyler yap çatlaması için 2 kilo incir yemede başka bişey varsa onu yap mesela

heozcum sen ne yaptın kaçıncı gündesin
dün çok güzel bir film izledim b planı diye j.lopezin çok şirin bir romentik komedi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim .

bende bu ay başlıyorum tekrar reglim 16 sında oldum çörek otu aldım marketten nasıl yapılacak anlamadımbende bala karıştırıp yicem yarından itibaren bide maydonoz ve süt kaynatacağım diğer topikte bi bayan hamile kaldı böle bakalım bend ekalırım belki ama içimde bir umut var anlatamam ben sanıyorum bu ay hamile kalacaağım

heozcum sen ne yaptın kaçıncı gündesin
dün çok güzel bir film izledim b planı diye j.lopezin çok şirin bir romentik komedi izlemenizi şiddetle tavsiye ederim .

bende bu ay başlıyorum tekrar reglim 16 sında oldum çörek otu aldım marketten nasıl yapılacak anlamadımbende bala karıştırıp yicem yarından itibaren bide maydonoz ve süt kaynatacağım diğer topikte bi bayan hamile kaldı böle bakalım bend ekalırım belki ama içimde bir umut var anlatamam ben sanıyorum bu ay hamile kalacaağım

cnm 29. gündeyim akıntı hala kremsi rahim yukarda
çok ümitlenmek istemiyorum ama kendimi hamile gibi hissediyorum

ne iyi olur hamile olsan artık kendimi kötü hissediyorum geçen yazmışsın 3 kişi kaldık en eski üye merve deyince moralim bozuldu haa sen ben call kaldık yaaa

yanlış anlaşılmasın senin demene değil hamile olmalayımışa moralim bozuldu ama bu ay ara bitti bende başlıyacağım inş gelecek ay da ben hamile kalacağım

Son düzenleme:
yanlış anlaşılmasın senin demene değil hamile olmalayımışa moralim bozuldu ama bu ay ara bitti bende başlıyacağım inş gelecek ay da ben hamile kalacağım

hadi bakalım inş. ben yolu açarım cnm ya

Kızlar size süper bi haberim var...
HEOZ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE.........
test yapmış, ikinci çizgi çıkmış...
İnşallah hamileliği sağlıklı bi şekilde devam eder...

X