Seninki çok büyük benimkilere göre,öemli olan çatlaması bir de spermlere naz yapmaması :)
benimkiler hiç nazlanmamış hepsi de kabul etmiş :)
Hadi inşallah,yarın sabah diğer başlığa yükle bakalım değerlendirriz,şimdilik çıkıyorum ben, çok zor oldu bu saate kadar dayanmak,gidip dinleneyim.
hoşgeldin bebikim ben çıkıyorum cnm yarın görüşürüz artık allaha emanet ol emi güzel kuşum:1hug:
bende yeni geldim yaaa neyse burdaki arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın ben çatlama iğnesi oldum doktor 36 saat içinde çatlar dedi ama bende ne öle çok ağrı nede akıntı var şimdi benim yumuoşlar iğneye rağmen çatlamamış olabilirmi ? ne dersiniz
canım günaydın, dün doktora gittim bu ay regylimin 4.günü klomene başlıyomuşum, hehe! artık sizide takip edicem İnş!
canım günaydın, dün doktora gittim bu ay regylimin 4.günü klomene başlıyomuşum, hehe! artık sizide takip edicem İnş!
hehehe yakında bende katılırım size heralde, hepimiz bi klomen den geçiyoruz...
heozcumm opuyorumnanaktan günaydın...
arkadaşlar günaydın geçmişin tamamını okudum sonunda benimde bir kızım var ve ikiz bebek çok istiyorum bu ay klomen içtim adetin 5. günü başladım günde 2 tane içtim yumurta takibi yaptırıyorum bugün 18. günü hala çatlamadı biri 24 biri 27mm 2 yumurtam var sağda ve solda ağrımda var ama çatlamıyo doktorum ya geç çatlıycak 21. güne kadar bakıcam yada çatlamıycak dedi napıcam bilmiyorum çatlamazsada kist olur.sizce çatlarmı normalde 28 günde bir adet olurum niye böyle oldu anlamadım