Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

evet doğru diyorsun bu arada benim dünden beri acayip başım ağrıyor minoset aldım ama banamısın demedi gece 4 kez ağrıya uyandım benim ağrımı ya voltaren İM yada arveles tb geçiriyordu ama hamilelik düşündüğüm için ikisinide kullanamıyorum ne yapacağımı şaşırdım valla:1no2:

aman sakın ağrı kesici falan alma yani aslında doğanın kanunu reg geçikene kadar alına nve yapılan uygulamadan bebek etkilenmez derler ama biz o kadar planladık ki doğa kanunu bizde geçerlimi bilmem

aman sakın ağrı kesici falan alma yani aslında doğanın kanunu reg geçikene kadar alına nve yapılan uygulamadan bebek etkilenmez derler ama biz o kadar planladık ki doğa kanunu bizde geçerlimi bilmem

:roflol::roflol:

ay sen dedin ben yaşadım bölyle gögsümde bir gerinme de hissediyorum yaaa

burcinn merhaba öyle uzakta durma gel:1hug:

julia dr dan geldim şimdi sağda 22mm lik güzel bir yumurtan var dedi sol gayet normal dedi. çatlayıp çatlamadığı hakkında hiçbirşey söylemedi. şimdi bu ay benim tek yumurtammı oluştu yoksa sağdaki çatladıda kadın onu görmedimiki?

Son düzenleme:
Doktorun en iyisini bilir ama bakalım ateşin ne olacak ,Ateşin yanıldığı pek görülmemiştir,olabilir de olmayabilir de,bu çatladığında acaba ateşin nasıl değişecek ona bakalım,hayırlı olsun ne güzel yumurtan sağlıklı,en azından hala şansın var,çalışmalar için bişey dedi mi?

Doktorun en iyisini bilir ama bakalım ateşin ne olacak ,Ateşin yanıldığı pek görülmemiştir,olabilir de olmayabilir de,bu çatladığında acaba ateşin nasıl değişecek ona bakalım,hayırlı olsun ne güzel yumurtan sağlıklı,en azından hala şansın var,çalışmalar için bişey dedi mi?

ya bu dr alttan bakmıyor üstten bakıyor 22mm lik yumurtan ha bu gün ha yarın çatlar dedi. senin tablona bakıyorum sanırım bende bir düşüş olmasından ziyade 36,6 nın üstüne çıkan bir ateş olması gerekiyor bu çatlayınca sanırım sen ne düşünüyorsun benden daha deneyimlisin sen

Bence bu yumurtan çatlayınca daha da yükselecek, şu an için sorun yok, siz çalışın bugün yarın,bu fırsat kaçmaz.

ha bu arada dra klomen kullandığımı söylemedim belki o yüzden bir yumurtayı görünce fazla bakınmamışta olabilir.

Normalde herkeste 1 yumurta oluşuyor, belki de bakardı o zaman ,çatladıysa göremez zaten diğer bölgeyi,belki de tek yumurtan oluşmuştur belli de olmaz, yarın ki değerin kaç çıkacak bakalım ona göre daha iyi yorumlayabiliriz

Bence bu yumurtan çatlayınca daha da yükselecek, şu an için sorun yok, siz çalışın bugün yarın,bu fırsat kaçmaz.

senin yumurtaların 3 taneydi kaç mm di kontrolde ? ve çatladığını drun hangi gününde söyledi

Normalde herkeste 1 yumurta oluşuyor, belki de bakardı o zaman ,çatladıysa göremez zaten diğer bölgeyi,belki de tek yumurtan oluşmuştur belli de olmaz, yarın ki değerin kaç çıkacak bakalım ona göre daha iyi yorumlayabiliriz

yarın sabahı heyecanla bekliyorum:teytey:

Benim sağdaki tek 17-18 mm soldakiler 15 mm di .ılki 14. gün diğerleri de 16. gün çatladı

Benim sağdaki tek 17-18 mm soldakiler 15 mm di .İlki 14. gün diğerleri de 16. gün çatladı

hımm sanırım bu değerler 11-12. gününde falan alındı. benimde belki 16. gün çatlar gerçi 22mm baya büyümüş

Seninki çok büyük benimkilere göre,öemli olan çatlaması bir de spermlere naz yapmaması :)
benimkiler hiç nazlanmamış hepsi de kabul etmiş :)

X