slm merve geziniyorum hiç bişey yok .29 u regl günüm azda olsa bişeyler yaptık işte ondan bile ümitleniyorum.sen ne alemdesin bu ay.varmı belirt:içelim:i falan
slm herkese
bayadır görüşemiyoruz yeni gelen arkaaşlara hoşgeldiniz diyorum
ben 23. günümdeyim dün progestron baktırdım 11,54 çıktı hayırlısı bakalım bu ay pek ümitli değilim adet olursam eğer bu ay rahim filmi çekilmek zorunda kalacağım:1no2:
ACCİİİLLLLL kızlar yardım edin yaaa:))
listede ayın 17 si en uzak ihtimal adet tarihim vardı,yani yarın,
bugün kahve telvesinin sulandırılımış hali gibi sıvı bir şekilde arada çok açık pembemsi şekilde sıvı geliyor,yani asla ve asla normalde olsuğum reglim gibi değil gün bitti orkidi doldurcak kadar değil fakat süreklide geldiği için emin olamadım,ama normal olmuyorum 2 haftadır regl olacak gibi sürekli ağrım vardı bugünde aynı ağrım sürekli var acaba adet mi oluyorum ya?dr.bana eğer adet olmazsan 20nde gel demişti,adet olursan 2.günü demişti yarına randevu aldım yinede ama adet mi oluyorum emin olamadım çook merak ediyorum,
eskiden öne gelirdi adetim gelmedi bu ay diye hamile miyim sorusu oluşmaya başlamıştki kafamda böyle oldu bugünkiminiz kahve lekelenme demiş acaba sizlerinde bu şekilde mi oldu?hamileleik drurumum olabilir mi çatlıycam yarın akşam olmaz banayada diyorumki çok ilaç alıyoruz ondan da bu şekilde olabilirim kendimi kandırmak istemiyorum zaten bu ay zor geçmişti ofofffikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var yoksa artık birdahaki listeye kalıyorum demek oluyor,,
ACCİİİLLLLL kızlar yardım edin yaaa:))
listede ayın 17 si en uzak ihtimal adet tarihim vardı,yani yarın,
bugün kahve telvesinin sulandırılımış hali gibi sıvı bir şekilde arada çok açık pembemsi şekilde sıvı geliyor,yani asla ve asla normalde olsuğum reglim gibi değil gün bitti orkidi doldurcak kadar değil fakat süreklide geldiği için emin olamadım,ama normal olmuyorum 2 haftadır regl olacak gibi sürekli ağrım vardı bugünde aynı ağrım sürekli var acaba adet mi oluyorum ya?dr.bana eğer adet olmazsan 20nde gel demişti,adet olursan 2.günü demişti yarına randevu aldım yinede ama adet mi oluyorum emin olamadım çook merak ediyorum,
eskiden öne gelirdi adetim gelmedi bu ay diye hamile miyim sorusu oluşmaya başlamıştki kafamda böyle oldu bugünkiminiz kahve lekelenme demiş acaba sizlerinde bu şekilde mi oldu?hamileleik drurumum olabilir mi çatlıycam yarın akşam olmaz banayada diyorumki çok ilaç alıyoruz ondan da bu şekilde olabilirim kendimi kandırmak istemiyorum zaten bu ay zor geçmişti ofofffikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var yoksa artık birdahaki listeye kalıyorum demek oluyor,,
canım acil demişsin ama ben ancak gördüm .sen aslında doktora gitmişsindir ama ben yinede cevap vereyim canı eğer ahmile isen yerelşeme lekesi denilen lekelenme yaşıyor olbailrsin ama bu lekelenme olmasına hamile olmana ragmen kese görülmüyorsa dış gebelik olabilr bid eağrın varmı yani bu ağrın nasıl bir ağrı o çok öenmlibenim tahminlerim sonucunu bize mutlaka yaz ama merak ettim
slm canlarim nasilsiniz gerceken beklemek zor yaaa siyasiya sabah en erken idrarini kontrol et su rengine yakin beyazmiiii canim hamis olanlarin beyaza yakin oluyor idrar rengiiii
teşekkür ederim yinede cnm çok sağollopuyorumnanaktanslm cnm vallahi yazını yeni farkettim,geçen eşimede söledim hatta,bu dönemde bembeyazdı idrarım sabahları,akşamları sarı bende olmayınca hamilemiyim acaba diye düşünüyordum,iyikide yazını görmemişim eczanalere düşerdim valla :roflol:bak çok şaşırdım demek öyle oluyor ama ben adet oldum,bugünde dr.a gittim,yarın yine klomene başlıyorumboshayallersmile
selam siyasiya, bu durum ilaçlardan da olabilir dediğin gibi belki hamilelikte olabilir.
bunu ancak bi test yaparak anlarsın, bana göre idrar testi yapsan evde belki bi ipucu olur senin için.
mervecimm nerelerdesin korunuyorsun diye uğramamazlık etme.işler yoğun galibaa...senin regl ne zaman olucak?bilmiyorumkismile
slmlar herkese
pek sık uğrayamıyorum kusura bakmayın yeni iş yeni şehir alışma dönemi işte
bugün 27. günüm en ümitsiz olduğum ay
yarın doğum günüm
bakalım neler olacak
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ben topik sahibesisempatiksalakcinni
heoz hadi bakalım doğum gününü 2kat sevinçle kutlarsın inşallah.bende regl günümü bekliyorum.bu ay olmazsa korununcam her ay bu stres çekilmiyor doğrusu yaşayan bilir.kayınvalidem de dahil herkes her ay soruyor korunayımda bari herkes unutsun
slmlar herkese
pek sık uğrayamıyorum kusura bakmayın yeni iş yeni şehir alışma dönemi işte
bugün 27. günüm en ümitsiz olduğum ay
yarın doğum günüm
bakalım neler olacak
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ben topik sahibesisempatiksalakcinni