Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Ts canım inş sağlıklı sıhatlı bir gebelik yaaşrdsın

gurbet güzeli 3 çocuğunmu var maşallah ve ikiz istiyosun seni ayrıca tebrik ediyorum allah sana bol boıl evlaat versin hayatım banada tabiii
isteyen herkese versin rabbim

Heoz canım hoş geldin neyaptın taşınma işi tmm değil mi artık adanalımı oldun bizde adanaya çok sık gideriz inş görüşme şansımız olur .

Ts canım inş sağlıklı sıhatlı bir gebelik yaaşrdsın

gurbet güzeli 3 çocuğunmu var maşallah ve ikiz istiyosun seni ayrıca tebrik ediyorum allah sana bol boıl evlaat versin hayatım banada tabiii
isteyen herkese versin rabbim
evet canim insallah ben cocuklari cok seviyorummmmm
sagolllllllll
merhaba arkadaşlar bayramda çalışma yapalım dedik yorgunluktan pek bişey yapamadık.29 u regl tarihim yumurtlama günüm geçmişmidir acep?
caim satini ve siklus uznlugunu ver bakayim gectimiiii

canım regli olacağın güne 14 çıkar yani ayın 17 si gibşi olıuyo o zmaan yumurtluyosun yani bişey kaçırmadınızı devam

bebikim tsma bebiğin cinsiyeti kız filan yazıyor
ama ne yaşım tutuyor ne diğer bilgiler

ne güzel liste olmuş her yerde varım ama ben bu ay korundum yaaa ve sanıyorum önümüzdeki 2 ayda korunacağım.

listenin başında ben varım yaa :) şaka gibi çatlayacağım zaten of yaaa....fisfisfis

slm canlarim nasilsiniz gerceken beklemek zor yaaa siyasiya sabah en erken idrarini kontrol et su rengine yakin beyazmiiii canim hamis olanlarin beyaza yakin oluyor idrar rengiiii

X