Klomen kullanıp hamile kalmaya çalışan ve hamile kalan arkadaşlar varsa, liste için bana aşağıdaki bilgilerini özel mesaj atsın lütfen...
SAT 23/08/2010
BAT 23-24/09/2010
GEBELİK ÖNCESİ KİLO: 57
ÇOCUK SAYISI : 0
AY :4 ay
DURUM : klomen kullanıyorum 2 ay oldu...
günaydın herkese nasılsınız bakalım?
canim ben gönderdimKlomen kullanıp hamile kalmaya çalışan ve hamile kalan arkadaşlar varsa, liste için bana aşağıdaki bilgilerini özel mesaj atsın lütfen...
SAT 23/08/2010
BAT 23-24/09/2010
GEBELİK ÖNCESİ KİLO: 57
ÇOCUK SAYISI : 0
AY :4 ay
DURUM : klomen kullanıyorum 2 ay oldu...
hakkinda hayirlisi olsun canim benimmmmben adet oldum ptesi günü..maaaleseff...bugün doktora gittim 3. günümdü..ve bi daha aşılama yaptırmaya karar verdik..hadi hayırlısı..dua edin
valla asilamada bu kesinn sen de iki üc koyun diyeeeeeeee :dance: oh ne guzelllllllbakın kızlar şuraya yyazıyorum, bu ay ikiz tutturcamlaelaelaelaelae
sempatiksalakcinni
lülülülülülünaniknanik
delikafadulden
kafamçokkarıştı
olumunekankayizsmile
valla asilamada bu kesinn sen de iki üc koyun diyeeeeeeee :dance: oh ne guzelllllll
tuh yaaaa ben de zayi olmasin diye diyommm zatennnn inslalhh tutcekkkkk merak etmeeeeopuyorumnanaktan yalnız ilk aşılamamda 5 tane yumurtam vardı sıfır çekmeyi başardım..ikinci aşılamada 3 yumurtam vardı yine aynı..yumurta takibinde de 3 yumurta vardı sonuç malum..valla yumurtluyom yumurtluyom boşa gidiyo:) bi senelik yumurta zayi oldusempatiksalakcinni
Günaydınnnnnnnn
bebikim beni de ekle kizzzz