Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

selam kızlar çok yoğundum geldim gidiyorum .
yarın öğleden sonra bol bol girerim

ben adet oldum ptesi günü..maaaleseff...bugün doktora gittim 3. günümdü..ve bi daha aşılama yaptırmaya karar verdik..hadi hayırlısı..dua edin

bakın kızlar şuraya yyazıyorum, bu ay ikiz tutturcamlaelaelaelaelae
sempatiksalakcinni
lülülülülülünaniknanik
delikafadulden
kafamçokkarıştı
olumunekankayizsmile

bakın kızlar şuraya yyazıyorum, bu ay ikiz tutturcamlaelaelaelaelae
sempatiksalakcinni
lülülülülülünaniknanik
delikafadulden
kafamçokkarıştı
olumunekankayizsmile
valla asilamada bu kesinn sen de iki üc koyun diyeeeeeeee :dance: oh ne guzelllllll

valla asilamada bu kesinn sen de iki üc koyun diyeeeeeeee :dance: oh ne guzelllllll

opuyorumnanaktan yalnız ilk aşılamamda 5 tane yumurtam vardı sıfır çekmeyi başardım..ikinci aşılamada 3 yumurtam vardı yine aynı..yumurta takibinde de 3 yumurta vardı sonuç malum..valla yumurtluyom yumurtluyom boşa gidiyo:) bi senelik yumurta zayi oldusempatiksalakcinni

tuh yaaaa ben de zayi olmasin diye diyommm zatennnn inslalhh tutcekkkkk merak etmeeee

dün gece tameli attik hadi bakalim hayirlisi zor olmadi
bir kesik attim olduda bitti masallahhh kaydirigubbakcemile39 eylul Allahtan hayirlisini diliyorum insallah nasipte varsa olacak yoksa ondan gelene raziyim sol kasigimda agri var yumurtam hazirlanii catlamayaaa bakalim bu gecede denerim ondan sonra korunurum beklerim mevlam neyler neylerse guzel eylerrrrrr

günaydın kızlar nasılsınız bakalım. bu bayram hiç yapmadığımız bişey yaaptık ve tatile çıktık
son denizimizi yaptık geldik valla harika idi arife ve bayramın ilk günü kimse yoktu sonrdan doldu heryer ama harika idikaydirigubbakcemile2

sizler ne yaptınız .misafir olan alta çıkan arkadaşlar çıkın konuşalım :1ninca:

sağol canım..seninde bayramın mübarek olsun...hala bir şey hissetmiyorum ve belirti yaşamıyorum bugün akşam 6 gibi doktora gidicem pıt pıtları duymak için..inş.. duyarım:)))benim için dua et olur mu

yas 35
sat 29 agustos
bat 24 eylul
kilom 67
cocuk sayisi 3 bir kiz iki erkek
ay 1
ve klomen yumurtanin catladigi gun iliski yani 9 eylülyazarsan sevinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…