hayalbaz gebeliğini tebrik ederim ve umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Arkadaşlar ben adetimin 5.günü klomene başladım ve 3 yumurtam oluştu biri sağlıklı gelişti ve 21 mm olunca çatlatma iğnesi vuruldum.yani geçen perşembe vuruldum.ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım bilgisi oan var mı?klomene başlayınca kasığım ağrıdı iğne vurulduktan sonra karın ve kasık ağrım çok oldu ve hemen dr gittim.dr muayene etti ve yumurtan çatlamış dedi.normalde 5 gün ilişki vermişti ama yumurta çatlayınca gerek yok dedi.zaten üreme sorunum yok gebeliği kesinleştirmek için yumurta takibi yaptırmıştım,iki çocuğum doğal yollarla oldu.şimid kasığımda hep ağrı var ve ayakta uzun süre kaldığımda daha çok ağrım oluyor.bir tembelleştim ki sormayın.sık sık idrara gidiyorum.ya acaba hamile miyim?öteki gebeliklerimi hep geç öğrendim.şimdi döllenme zamanını bilince kafam sürekli gebelikte.sizce ne zaman test yaptırayım.teşekkür ederim
hayalcim testlerin çok iyi canım sen ne alemdesin.beni sorma kanama geçirdim düşük yaptım.kürtajda olmadım.kısmet değilmiş,biraz isyanlardayım bugünlerde günahkar oluyorum.ama napiim çok kolay sahip olan insanlar gözümün önündeyken ben burda tek başıma mücadele ediyorum.kimseye belli etmiyorum umursamaz davranıyorum amaan nasıl olsa olur diyorum ama çok istiyorum ve içim içimi yiyiyor.eşime bile bazen aman aşkım boşver biz işime bakalım derken sonra inşallah busefer olur diyorum içimden.şimdide düşük sonrası korunma derken nefret ettim herşeyden gerçekten yoruldum ya .
merhaba arkadaşlar...bildiğiniz gibi bende kan pıhtılşaması olduğu için hamileliğimi iğnelerle devam ettiriyordum..ama ne yazık ki bebeğim 10.haftasındaki kontrolunda kalbinin durdugunu gördük ve bugün kürtajım yapıldı..bir meleğimi daha cennete gönderdim((( allah bana anne olmayı nasip eder inş...sanırım en yakın zamanda ist.da bir prof.a gidicem...
merhaba arkadaşlar...bildiğiniz gibi bende kan pıhtılşaması olduğu için hamileliğimi iğnelerle devam ettiriyordum..ama ne yazık ki bebeğim 10.haftasındaki kontrolunda kalbinin durdugunu gördük ve bugün kürtajım yapıldı..bir meleğimi daha cennete gönderdim((( allah bana anne olmayı nasip eder inş...sanırım en yakın zamanda ist.da bir prof.a gidicem...
meraba arkadaşlar bende bir yıllık evliyim ve bebişim olsun istiyorum çok allahın izniyle inş... ve ikiz olsa hiçte hayır demiycem doktor klomen kullan dedi tarif etti ama unuttum o ay kullanamadım şimdi karar verdim kullanmaya korkuyorum bir zararı varmıdır? birde nasıl kullanmalıyım en sağlıklı açıdan anlatırmısınız yardımcı olunuz lütfenherkese rabbim hayırlı evlat nasip etsin inş...
hayalcim hamilelikte bi sorun yok değilmi canım.allah sonuna kadar daim etsin.bende psikolojimi düzeltmeye çelışıyorum.tsma da kötü bi dönem geçiriyor.allah hepimize kolaylık versin.şimdi ben düşük yaptım ya drum 3 ay korun dedi.korunayımmı yoksa 1 ay sonra tüp bebekmi yaptırayım yoksa iyice bekliyeyimde mart nisan gibimi başlıyayım akıl verin lütfenn