Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

Hiç ' lik Makamı
‎'' Nasreddin Hoca’ya sormuşlar: “Kimsin?”
“Hiç” demiş Hoca, “hiç kimseyim.”
Duda...k büküp önemsemediklerin...i görünce, sormuş: “Sen kimsin?”
“Mutasarrıf” demiş adam kabara kabara.
“Sonra ne olacaksın?” diye sormuş Nasreddin Hoca.
“Herhalde vali olurum” diye cevaplamış adam...
“Daha sonra?..” diye üstelemiş Hoca.
“Vezir” demiş adam.
“Daha daha sonra ne olacaksın?”
“Bir ihtimal sadrazam olabilirim.”
“Peki ondan sonra?”
Artık makam kalmadığı için adam boynunu büküp son makamını söylemiş: “Hiç.”
“Daha niye kabarıyorsun be adam, ben şimdiden, senin yıllar sonra gelebileceğin makamdayım: ‘hiçlik makamı’ında !..

gurbetin güzeli sıkma canını bend eregli oldum
diğer ay yola devam :)))))))))))
ben bir süreliğine daha erteledim şaka bi yana beklemedeyim kısaca ama
alışkanlık girip merak ediyorum sizleri
yani öyle bir gun yazili ama ne zamne bakip görucezzzzzz

slm doğum günümde adet oldum haftaya salı rahim filmi çekilecek tedirginim sizler ne alemdesiniz bakalım?

Hiç ' lik Makamı
‎'' Nasreddin Hoca’ya sormuşlar: “Kimsin?”
“Hiç” demiş Hoca, “hiç kimseyim.”
Duda...k büküp önemsemediklerin...i görünce, sormuş: “Sen kimsin?”
“Mutasarrıf” demiş adam kabara kabara.
“Sonra ne olacaksın?” diye sormuş Nasreddin Hoca.
“Herhalde vali olurum” diye cevaplamış adam...
“Daha sonra?..” diye üstelemiş Hoca.
“Vezir” demiş adam.
“Daha daha sonra ne olacaksın?”
“Bir ihtimal sadrazam olabilirim.”
“Peki ondan sonra?”
Artık makam kalmadığı için adam boynunu büküp son makamını söylemiş: “Hiç.”
“Daha niye kabarıyorsun be adam, ben şimdiden, senin yıllar sonra gelebileceğin makamdayım: ‘hiçlik makamı’ında !..

müthiş. paylaşım için teşekkürler. çok ders var

slm doğum günümde adet oldum haftaya salı rahim filmi çekilecek tedirginim sizler ne alemdesiniz bakalım?

heoz inşaallah hayırlısıyla atlatırsın. bi sorun yoktur inşaallah
bende bi değişiklik yok. bugün adetim bitiyor.. yeni bir aya başlıyoruz hayırlısıyla ...

slm kızlar adetime 2 gün kaldı.hayatımda değişiklik olsun v hamiş kalmak istiyorum hergün aynı bu ne yaa bebiş kıyafetleri ne güzell

canım inş hamiş kalırsın valla bende geçen günmağazaları geziyodum kızım için çok şeker şeyler var bide heryer hamile o dikkatimi çekti komşumda da öle diyo
inş en kısa zamanda bebğine ulaşırsın canımm

merhaba kızlar...bayadır buraya uğrayamıyodum..3. aşılamamı olmuştum ve ikiz hedefliyodum ya:) herhal birini bile tutturamadım:)aşılamanın 11.günü hcg 6.86 çıktı.galiba çatlatma iğnesinin etkisi.bugün 13.günüm tekrar kan verdim ak koyun kara koyun çıkcak ortaya net olarak.öle işte ..

cnm dün rahim filmi çekildi çok ağrılı değil anlatıldığı gibi
dr açık dedi ama raporunu bugün alacağım sen neler yapıyorsun bakalım?

canım sonucunun iyi çıkmasına sevindim.
bende ne yapayım bişey yapmıyorum işteyim çalışıyorum.biliyosun korunuyorum
2 aydır.valla pek rahatım kafam rahaat en azından iiyim yanii sende kafayı takma canım yaaa eşimde test verdimi

merhaba kızlar...bayadır buraya uğrayamıyodum..3. aşılamamı olmuştum ve ikiz hedefliyodum ya:) herhal birini bile tutturamadım:)aşılamanın 11.günü hcg 6.86 çıktı.galiba çatlatma iğnesinin etkisi.bugün 13.günüm tekrar kan verdim ak koyun kara koyun çıkcak ortaya net olarak.öle işte ..

hayal canım hiç canını sıkma ama 11 gün test için çok erken bana doktor çatlama iğnesinden sonra 14 gün hala regli olmadıysan demişti ben o gün regli oldum sende beklesene biraz seni anlıyorum ama erken yani varsa bile çıkması erken
hayalcim hayırlısı olsun ama en kesin sonuç kaçıncı günde çıkıyor?benim de dün regl günümdü ama olmadım.kan vermeye gidicem.dış gebelik sorunum var benimde onu aşamıyorum.bırakmıycak beni sankiiCADIARZU

propp canım sen klomen kullanmışmıydın bu ay bide inan unuttum tüpün alınmışmıydı yoksa duruyomuydu:kedi:

hayalcim hayırlısı olsun ama en kesin sonuç kaçıncı günde çıkıyor?benim de dün regl günümdü ama olmadım.kan vermeye gidicem.dış gebelik sorunum var benimde onu aşamıyorum.bırakmıycak beni sankiiCADIARZU

ya canım aslında aşılamadan 15 gün sonra test yaptır dio doktorlar.ama 12.günden itibaren sonuç gösteriyo galiba.ben dayanamadım 11. gün yaptım. o da 6.86 çıktı işte.tabi 5in altında olmalı normal hcg ama galiba ovitrellenin etkisiyle bu sayı çıktı bende.bugün 13. günüm.tekrara kan verdim.bekliyorum sonucu.ibre aşağı doğruysa bu ayki maceram bitti demektir.yukarı çıkmışsa benim için cidden süpriiz ollur yani hayret ederim.

şimdi senin sonucunu da merak ettim.öğrenince hemen yaz taam mı.senin de mi tedavi

merhaba kızlar değer 60.7 hamile olabilirim ama neden bukadar düşük anladım.yine dış gebelik olsaydı çok yüksek olurdu değerler.doktorum geç döllenme olmuş olabilir dedi.bekliycez dedi hergün kan vericem bende aptala döndüm.yani yine önümde 2 yol var.

propp hamilemiyim ne demek yaa DEĞERİN 60 hamilesin tabi.adetin geçti mi yada kaç gün geçti?

benim de aşılamanın 11. günü 6.86 çıkan hcg 13. günümde 40.8 çıktı.biraz önce aldım sonucu ve inanamıyorum..doktor pozitif hamilesin dedi:)hayretler içindeyim..ee sen 60 dan şüpheleniyosan ben napim kızz

hayalbaz hayırlı olsun seni tanımıyorum ama çok mutlu oldum.. çünki aylardır uğraşmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum...
sana tavsiyem asla uzun yol yürüme ve evde onu bunu sağa sola çekme ağır birşeyi itme kaldırma, uzanma, balkon filan yıkama ve mümkünse elektrikli süpürgeyle sen süpürme evi.. karın kaslarını kullanacağın hiç birşeyi yapma arkadaşım... çok merdiven filanda çıkma.. insan bu günlerde anlamıyor ama birşey olunca çokk yıpratıyor psiklojik olarak....
benim düşüğüm oldu ne bileyim bu kadar dikkat etmem gerektiğini.. şimdi içimde hep bi yangın kaldı..
önceden sağlıklı bir gebelik geçirmiştim hamdolsun , buda öyle olacak sandım galiba...
eşin dostun seni nazlamasa bile sen kendini nazla güzelim..kimseden fayda yok... Allahın verdiği emanete azami sahip çıkıcaz..
çok uzattım, Allah sağlıklı bir gebelik geçirip hayırla huzurla yavruna kavuştursun arkadaşım...:Saruboceq:
güle güle büyüyün beraber :CüvCüv:

hayalbaz hayırlı olsun seni tanımıyorum ama çok mutlu oldum.. çünki aylardır uğraşmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum...
sana tavsiyem asla uzun yol yürüme ve evde onu bunu sağa sola çekme ağır birşeyi itme kaldırma, uzanma, balkon filan yıkama ve mümkünse elektrikli süpürgeyle sen süpürme evi.. karın kaslarını kullanacağın hiç birşeyi yapma arkadaşım... çok merdiven filanda çıkma.. insan bu günlerde anlamıyor ama birşey olunca çokk yıpratıyor psiklojik olarak....
benim düşüğüm oldu ne bileyim bu kadar dikkat etmem gerektiğini.. şimdi içimde hep bi yangın kaldı..
önceden sağlıklı bir gebelik geçirmiştim hamdolsun , buda öyle olacak sandım galiba...
eşin dostun seni nazlamasa bile sen kendini nazla güzelim..kimseden fayda yok... Allahın verdiği emanete azami sahip çıkıcaz..
çok uzattım, Allah sağlıklı bir gebelik geçirip hayırla huzurla yavruna kavuştursun arkadaşım...:Saruboceq:
güle güle büyüyün beraber :CüvCüv:

ya canım öle içten yazmışsın ki teşekkür ederim.ama şu an moralim çok bozuk.hafif kan gördüm çamaşırımda.düşcekmidir nedir bebek.inş yerleşme kanamasıdır diyorum ama bilmem ki.ooooyyy

ya canım öle içten yazmışsın ki teşekkür ederim.ama şu an moralim çok bozuk.hafif kan gördüm çamaşırımda.düşcekmidir nedir bebek.inş yerleşme kanamasıdır diyorum ama bilmem ki.ooooyyy

kan gördüysen hiç bekleme hemen bi hastaneye git canm.. kanama önleyici progestan vs birşey verir doktor. yarın giderim deme. inşaallah bir sorun yoktur.. mevla korusun bebeciğini....

kıymetli kardeşim bebeğini kaybetmene üzüldüm ama şöyleki doktorlar bebek düşme meselesine ya hep ya hiç derler sağlıklı bebekler düşmez diye biliyorum tabiki bu seni rahatlatmaz annelerimiz çokmu dikkat ederlerdi düşünsene herşey kısmet.benim arkadaşım doğumuna 1 ay kaldı gezmediği yer görmediği şehir ne bileyim sokakta doğuracak.birşey olmayana olmuyor,olana oluyor.üzme kendini

evet çok haklısın.. eğer Mevla onu bana nasib edecek olsaydı, hiç bir şekilde düşmezdi..
yinede tedbiri elden bırakmamak gönlümüzün rahat olması için gerekli...

ayrıca sanada geçmiş olsun. inşaallah bebeciklerinize birşey olmaz. hayalbaz ve sen sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz onlara..:Saruboceq:

kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.şu anda kanama ya da lekelenme yok.sahab kalkar kalkmaz idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm inanamıyorum...doktora da gitmedim.inş yerleşme kanamasıdır.acaba diyorum gidip kendim eczaneden progestan alasammı .ptesi gitcem doktora

hayalbaz canım doktora gitmeyi keşke ertelemesen.. hem bu kadar uğraşıp bu sevinci yaşamışken neden pazartesiyi bekliyorsun.... tekrar bi düşünmeni tavsiye ediyorum arkadaşım.. pazartesiye kadar aklın rahat olur bugün gidersen.. hem haftasonu ani bir şekilde gitmen gerekirse doktorda bulamazsın doğru dürüst..
sen bilirsin tabi..

canım sonucunun iyi çıkmasına sevindim.
bende ne yapayım bişey yapmıyorum işteyim çalışıyorum.biliyosun korunuyorum
2 aydır.valla pek rahatım kafam rahaat en azından iiyim yanii sende kafayı takma canım yaaa eşimde test verdimi
slm cnm benim film temiz çıktı eşimde dün verdi tahlil bugün ben gidip alacağım sonucunu eşim il dışına çıkmak zorunda kaldı bu ayda yaş gibi görünüyor hadi bakalım hayırlısı
propp hamilemiyim ne demek yaa DEĞERİN 60 hamilesin tabi.adetin geçti mi yada kaç gün geçti?

benim de aşılamanın 11. günü 6.86 çıkan hcg 13. günümde 40.8 çıktı.biraz önce aldım sonucu ve inanamıyorum..doktor pozitif hamilesin dedi:)hayretler içindeyim..ee sen 60 dan şüpheleniyosan ben napim kızz
tebrik ederim arkadaşım . bizim bu topik uğurlu zaten giren en geç 2 ay içinde hamile kalıp gidiyor. bir merve ve ben kaldık. hayırlısı bakalım bize ne zaman nasip olacak. tekrar tebrikler sağ salim kucağına almayı nasip etsin yaradan
merhaba kızlar değer 60.7 hamile olabilirim ama neden bukadar düşük anladım.yine dış gebelik olsaydı çok yüksek olurdu değerler.doktorum geç döllenme olmuş olabilir dedi.bekliycez dedi hergün kan vericem bende aptala döndüm.yani yine önümde 2 yol var.
çok sevindim arkadaşım Gözün aydın Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bizler için dua etmeyi ihmal etmeyin. bende 10 aydır beklemedeyim. herşeyin hayırlısı diyorum artık.
kızlar çok teşekkür ederim destekleriniz için.şu anda kanama ya da lekelenme yok.sahab kalkar kalkmaz idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm inanamıyorum...doktora da gitmedim.inş yerleşme kanamasıdır.acaba diyorum gidip kendim eczaneden progestan alasammı .ptesi gitcem doktora

yazdıklarını endişeyle okudum şimdi rahatladım inş. bir sıkıntı yaşamazsın yinede birr doktora görün derim ben:1hug:

X