Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

hezocum sat.a göre 6 haftalık ama doktorum 4 haftalık dedi...en son kan testim 4500 lerdeydi ikiz değil ama tek kese gördü:))) sağlık olsun...hamilelik belirtisi aynı adetteki gibiydi...ama göğüslerim çok hassaslaştı...

ay inşallah güzelim yaaa...bu ay bendehiç bişey kullanmadım...geçtiğimiz aylarda klomen kullandım...3 ila 5 arası yumurtam oluştu her ay ama gebelik olmuşmadı...aşılamada deneyelim şansımızı dedik ama siz diyosunizki klomen tedavisinden farkı yok...kafam karıştı şimdide

Klomen kullanıp hamile kalmaya çalışan ve hamile kalan arkadaşlar varsa, liste için bana aşağıdaki bilgilerini özel mesaj atsın lütfen...

BAT (beklenen adet tarihi)
GEBELİK ÖNCESİ KİLO
ÇOCUK SAYISI
AY (kaç aydır deniyorsunuz)
DURUM (Kullandığın ilaç,kür, yöntem varsa..)

ben 3 ay kullandım ama hamile kalamadım

slm beni arnıza alırmısınız bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesiyle tadavideyim,herşey tamam beklemedeyim,size bilgilerimi vereyim

27 yaşındayım

17 eylülde adet oldum(ilaçlarla geciktirildi) (normalde 10 eylül olması lazımdı)

17 eylül bekledğim tarih maximum benim hep erken gelirdi(dr.20eylülü bekle dedi)

58 kiloyum(kilo almamam için glucophage kullanıyorum)

çocuk yok

ilk denememiz yumurta takibi ile (3yıldır biliyoruz ama tedavi olmadık)

şuan hamilelik olabilir şüphesiyle,yarın yani 4.eylülde sabah akşam ESTROFEM VE PROGESTAN kullanacağım(bebek varsa tutunmasına yardımcı olan ilaçlar diye okudum bilen varsa bana açıklarsa sevinirim)eğer adet olursam 2.günü yine silbaştan,olmazsam :CüvCüv:geliyor demeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyythihoyyyt
burdan geçmişte topikte gördüğüm yada görmediğim tüm arkadaşlarıma MERHABALARRRhepimize herşey hayırlı olsun ,hamişlerimizide tebrik ediyorummmm a.s.
geçmez bugünler banaaaaa:hulya:sositososito

bu topikte klomenle hamile kalan bir sürü kişi vardı, nerdesinizzzzz?
hadi listeye ekletin kendinizi....

ya ben özel msj kısmını görmemişim sorun olurmu pek anlamıyorum bir deniycemm

:roflol::roflol: ay inanmıyorum bu ilaçlar bana kafayı yedirdi gözlerim görmüyor heralde aynen cnm ya 17 ağustosta olmuştum vereliniortak tamamdır artık heralde bu arada msjda atmaya çalıştım ilk atıyorum bilmem oldumu,

oldu oldu ben anladım zaten ağustosu :lepi:

aa ssen hamişsin ne güzelllopuyorumnanaktan geç olcak ama tebrik edrimmm,klomenlemi nasıl oldu boş bir anında yazarmısın merak ettim,,

teşekkür ederim opuyorumnanaktan
5 aydır deniyordum, yumurta takibinde 2. ayımdı, ama klomen kullanmadım.
bu topiğe gönül bağlılığım var klomenle alakam yok...

teşekkür ederim opuyorumnanaktan
5 aydır deniyordum, yumurta takibinde 2. ayımdı, ama klomen kullanmadım.
bu topiğe gönül bağlılığım var klomenle alakam yok...

cnmsın benim yaaa
kızlar inannamayacaksınız bugün drdan geldim 10. günümdeyim sağda 19 mmlik bir yumurtam varmış
haa merve dr dediki sağ tüpün tıkalı ve yumurtalığın da yapışıklık var gibi görünüyor dedi adet olunca hsg çekilecekmiş

olumunekankayizsmile

aaaa ne güzel ya bu iyi bir haber...inşallah hsg sonucunda temiz çıkar...bende regl oldum...yarın için randevu aldım...yeni bir serüvene adım attık bakalım...rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verecek elbet ama inşallah çok bekletmez....

off yine kimsecikler yok..bebikim özelden mesaj attım.bilgileri yazdım canım...

gözün aydin hemen kalirsin canim insallahhhhh
off yine kimsecikler yok..bebikim özelden mesaj attım.bilgileri yazdım canım...
canim ben geldimmm guzel annemiz nasil bakalim bugunnnn

ya kadinin biri beni korkuttu dr.suz klomen kullanma az daha ölüyordum dedi zaten yumurtasi varmis bide klomen kullaninca daha da buyumus kadinin icinde patlamis ic kanama gecirmis astanede yatmis 1 hafta
fakat bende bir rahatsizlik yok su anda ve bugun son gun haftaya dr. agiderim insallah baktiririm yumurtalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…