ay inşallah güzelim yaaa...bu ay bendehiç bişey kullanmadım...geçtiğimiz aylarda klomen kullandım...3 ila 5 arası yumurtam oluştu her ay ama gebelik olmuşmadı...aşılamada deneyelim şansımızı dedik ama siz diyosunizki klomen tedavisinden farkı yok...kafam karıştı şimdidecnm iş yerinden yazıyorum ama yerim tam belli değil eşimle aynı yerdeyiz demiştim ya pc onunsositososito
liste için herkes bilgilerini sana verse olurmu ben pek kimseyi tanımıyorumda:kedi:
cnm sen bilirsin ama sorun varsa boş boş beklemek saçma geliyor bana benimde bu ay hiçbirşey kullanmadım hatta 15 gündür kocamla kardeş oldum taşınmadan dolayıklava: vücut tam dinlendi velhasıl delikafadulden
evet dün yine birisi demiş bir ay girmiş topiğe hamile kalmış ve o böyle olan 5. kişiydiolumunekankayizsmile
:lepi:
hayırlısı bakalım duruşah rüyamda seni gördüğümde birde mesleği hemşire olan birisi senle beraber hamile kalıyordu sonra düşündüm benim kökende mesleğim hemşireliksempatiksalakcinni
manyakmı nee alalala bir taşla 2 kuş daha ne istiyormşklava:
nasıl bişeymişki çok merak ettim şimdi ben:)))kızlar gurbetgüzeli çok güzel ticker yapmış bayıldım ya:)))))))))))
kızlar gurbetgüzeli çok güzel ticker yapmış bayıldım ya:)))))))))))
ben 3 ay kullandım ama hamile kalamadımKlomen kullanıp hamile kalmaya çalışan ve hamile kalan arkadaşlar varsa, liste için bana aşağıdaki bilgilerini özel mesaj atsın lütfen...
BAT (beklenen adet tarihi)
GEBELİK ÖNCESİ KİLO
ÇOCUK SAYISI
AY (kaç aydır deniyorsunuz)
DURUM (Kullandığın ilaç,kür, yöntem varsa..)
Klomen kullanıp hamile kalmaya çalışan ve hamile kalan arkadaşlar varsa, liste için bana aşağıdaki bilgilerini özel mesaj atsın lütfen...
GEBELİK ÖNCESİ KİLO
ÇOCUK SAYISI
Klomen kullanıp hamile kalmaya çalışan ve hamile kalan arkadaşlar varsa, liste için bana aşağıdaki bilgilerini özel mesaj atsın lütfen...
GEBELİK ÖNCESİ KİLO
ÇOCUK SAYISI
ya ben özel msj kısmını görmemişim sorun olurmu pek anlamıyorum bir deniycemm
:roflol::roflol: ay inanmıyorum bu ilaçlar bana kafayı yedirdi gözlerim görmüyor heralde aynen cnm ya 17 ağustosta olmuştum vereliniortak tamamdır artık heralde bu arada msjda atmaya çalıştım ilk atıyorum bilmem oldumu,
oldu olduben anladım zaten ağustosu :lepi:
aa ssen hamişsin ne güzelllopuyorumnanaktan geç olcak ama tebrik edrimmm,klomenlemi nasıl oldu boş bir anında yazarmısın merak ettim,,
teşekkür ederim opuyorumnanaktan
5 aydır deniyordum, yumurta takibinde 2. ayımdı, ama klomen kullanmadım.
bu topiğe gönül bağlılığım var klomenle alakam yok...
cnmsın benim yaaa
kızlar inannamayacaksınız bugün drdan geldim 10. günümdeyim sağda 19 mmlik bir yumurtam varmış
haa merve dr dediki sağ tüpün tıkalı ve yumurtalığın da yapışıklık var gibi görünüyor dedi adet olunca hsg çekilecekmiş
aaaa ne güzel ya bu iyi bir haber...inşallah hsg sonucunda temiz çıkar...bende regl oldum...yarın için randevu aldım...yeni bir serüvene adım attık bakalım...rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verecek elbet ama inşallah çok bekletmez....cnmsın benim yaaa
kızlar inannamayacaksınız bugün drdan geldim 10. Günümdeyim sağda 19 mmlik bir yumurtam varmış
haa merve dr dediki sağ tüpün tıkalı ve yumurtalığın da yapışıklık var gibi görünüyor dedi adet olunca hsg çekilecekmiş
gözün aydin hemen kalirsin canim insallahhhhhcnmsın benim yaaa
kızlar inannamayacaksınız bugün drdan geldim 10. günümdeyim sağda 19 mmlik bir yumurtam varmış
canim ben geldimmm guzel annemiz nasil bakalim bugunnnnoff yine kimsecikler yok..bebikim özelden mesaj attım.bilgileri yazdım canım...