Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

bende ara verdim merve.geçmişi okudumda biraz en son gittiğin doktorun sana bi ilaç vermiş onu kullandınmı yoksa hiçbşey yapmadanmı ara verdin?

femara gibi bi ilaçtı canım kullanmadım .korunacağız belki kaçak olur ne dersin:))
yok hayatım bende bu stresle istesemde olmaz bende biraz ara bana çok iyiboshayallersmile

heozcum gelmişsin karşılaşamadık..
liste ben sana hazırlarım, fakat onu devamlı güncellemen gerekcek canım..
onu anlatırım sana, ilk mesajında yaparsın...

herkese selamlar hayırlı cumalar diliyorum

merhaba heoz bende sitede yeniyim.5 aydır korunmuyorum bende dış gebelik geçirdim malesef bekliyorum acele etmemek gerekiyormuş etsende gerçi yapıcak bişey yok.hayırlısı olsun hepimiz için
hoşgeldin aramıza bu topik uğurlu önümüzdeki aya kesin hamile girersin bence
valla tsma sen böyle olan 5. kişisin sanırım kaç haftalık hamileliğin bilmiyorum ama sonradan ikiz olduğu anlaşılanlarda oluyor hayırlısı diyelim klomen kullanmışmıydın kaç ay kullandın anlatabilirmisin bize birde hamilelik belirtilerin adet öncesinde nelerdi?
heozcum gelmişsin karşılaşamadık..
liste ben sana hazırlarım, fakat onu devamlı güncellemen gerekcek canım..
onu anlatırım sana, ilk mesajında yaparsın...

cnm benim sizleri çok özledim yaa
biraz sıkıntılıyım bebiş yeni iş yeri yeni ev yeni şehir kimseyi tanımıyoruz hiçbiryeri bilmiyoruz gerginlik var haliyle listeyi yapabilrsen sevinirim bu arada diğer topiğe yazmayı unuttum benim sat 25 ağustos cnm

canım bizde seni çok özledik, şuan evden mi giriyorsun nete? bağlattınmı?
işte misin? bilgi ver??
alışırsın inşallah zamanla...
liste için bana bilgileri yaz canım...

selam günaydın klo-men topigi heoz gittigin yer sana yarayacak bence
heoz bu bir kaç ay bende tık olmassa klomene gececemm
sempatiksalakcinni kendi fikrim tabe..

eger klomenin yan etkileri beni etkilemesse aşılama ve tüp gaz LNC gaz ne varsa yaptırmayı planlıyorum
bu gazla 5 tane dogururum ben..

aşılamaylada ikizeeyvahedigeldismile gebe olan varmışş

kevoo aşılamada ikizi olabilir evtt yandın senn kaydirigubbakcemile2

kevo sendemi aşılamaya geçiyorsun...ben regl olmayı bekliyorum...2.gün gideceğim iğnelere başlanacak...neden eşin ikiz istemiyormu...aaa ne tatlı olur onlar yaaa..

canım bizde seni çok özledik, şuan evden mi giriyorsun nete? bağlattınmı?
işte misin? bilgi ver??
alışırsın inşallah zamanla...
liste için bana bilgileri yaz canım...
cnm iş yerinden yazıyorum ama yerim tam belli değil eşimle aynı yerdeyiz demiştim ya pc onunsositososito
liste için herkes bilgilerini sana verse olurmu ben pek kimseyi tanımıyorumda:kedi:
selam günaydın klo-men topigi heoz gittigin yer sana yarayacak bence
heoz bu bir kaç ay bende tık olmassa klomene gececemm
sempatiksalakcinni kendi fikrim tabe..
cnm sen bilirsin ama sorun varsa boş boş beklemek saçma geliyor bana benimde bu ay hiçbirşey kullanmadım hatta 15 gündür kocamla kardeş oldum taşınmadan dolayıklava: vücut tam dinlendi velhasıl delikafadulden
champ arada gir bu topiğe, bi giren hamile kalıyo...
evet dün yine birisi demiş bir ay girmiş topiğe hamile kalmış ve o böyle olan 5. kişiydiolumunekankayizsmile
eger klomenin yan etkileri beni etkilemesse aşılama ve tüp gaz LNC gaz ne varsa yaptırmayı planlıyorum
bu gazla 5 tane dogururum ben..
:lepi:
bende girdim bakalım gerçekten dediğiniz gibi olacakmı:))))
hayırlısı bakalım duruşah rüyamda seni gördüğümde birde mesleği hemşire olan birisi senle beraber hamile kalıyordu sonra düşündüm benim kökende mesleğim hemşireliksempatiksalakcinni
eyvahedigeldismilekocam beni geberteceğini söylüyo öyle bi durumda ...delü herif:mymeka:

manyakmı nee alalala bir taşla 2 kuş daha ne istiyormşklava:

kevo sendemi aşılamaya geçiyorsun...ben regl olmayı bekliyorum...2.gün gideceğim iğnelere başlanacak...neden eşin ikiz istemiyormu...aaa ne tatlı olur onlar yaaa..
evet canım.bi denicez.yarın muayeneye gidicem.haberdar ederim sizi.
eşime kalsa çocukta istemiyo..hele ikiz olursa yandım..(sanki Allah bitane verdide bunuyorum.töbe töbe..)
seninden elinden gelen bişi değil o, rabbim isterse olur..
vur kafasına kocanın :mymeka:

ver coşkuyu ver:mymeka:alsanaalsanasmile:mymeka: iyimi böylekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…