Klomen kullanıp da, İkiz ve Üçüz Hamile kalan var mı?

:içelim:

sağol canım...bide kalp atışını duydam biraz daha rahatlıcam..iğnelerime başladım...rabbim utandırmasın inşşş

canim tebriklerrrrrrr
valla senin adina sevindimmmm insallahh saglikli bir hamislik sonra guzel ve saglikli bbebk sukur Rabbime onu verene karnini dolduranaaaa

canim ben sana diye t önermek istiyorum sadece ve sadece et ürünlerin den uzak durrrrrr sebze ve meyve agirlikli beslen bu sekilde cogu kadin hamis kalmisss etten gecen bir madde hamis kalmayi engelleyebiliyiormussss dene kaybin olmaz canim sen yumurtladigin gunu falan biliyormusunnn takip ediyormusun yoksa yardimcin olurum elimden geldigi kadar canimm

arkadaşlar biz klomen kullananlar burada toplandık ve bi listemiz var
110 a yakın hamilemiz var
sizde aramıza katılmak isterseniz die
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15004034&posted=1#post15004034
ii paylaşımlar hepinize

heoz bu topige girip cıkmak ugur getiriyor diye duydum
girip cıkayımda gebiş kalayım bende
gebiş kalanlara da allah saglıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin
çamaşır suyu fikri güzeldi bende yıkanayım uheuhueh

denemesi bedavaa hahhahhahhahhahhahbayanssulusmile

slm herkese
geçmişi okuyup geldim öncelikle aramıza yeni katılan arkdaşalara hoşgeldiniz diyorum
mutlu melek yine kendisinden beklenenni yapmış hiç şaşırtmadı beni
allah akıl fikir versin ne diyim
ben 10. günümdeyim bugün dra gideceğim çünki adetin başından bu yana sürekli kasık ağrılarım var bende anlam veremedim
liste melesesine gelince bebişimin kendi topiğindeki listesi güzeldi rica etsek bir tanede bizim topiği,mize hazırlarmı acaba ben becerebileceğimi zannetmiyorumdakaydirigubbakcemile3

Heozzzzz hoşgeldin....senin topik bana uğurlu geldi 1 ay gezindim bütün sayfaları okudum bitti derken hamile kaldım:))))) ama tekiz:)))) ne yapalım bir kuzum da yeter...darısı sizlere inşşş...kızına yakışıklı bir erkek kardeş fena olmaz sanırım:))

merhaba canım seni kaçırmışım göremedim ya yumurta oluşuyodur belki süperrrrrr

merhaba heoz bende sitede yeniyim.5 aydır korunmuyorum bende dış gebelik geçirdim malesef bekliyorum acele etmemek gerekiyormuş etsende gerçi yapıcak bişey yok.hayırlısı olsun hepimiz için

canım seni diğer topiktede görmüştüm inş bu ay bebklerimzie kavuşuruz hoş ben bu ar ara verdim ama.sen

canım nasılsın oruç beni çok yopru bugün bide çok koşturmam vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…