Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazmadım mi ben size yazdım diye hatırlıyorum kuzum ya kusura bakmayın ☹ kız geliyo teyzesi nasipse isim sorarsan da şuan için elif nisa düşünüyoruz karar değiştirmezsek eğer
.masallah Allah bağışlasın çok sevindim ikisininde yerinayri tabi de kizz çocuk başka güzel heralde babam öyle diyo en azından bizi öyle kandırıyor

.masallah Allah bağışlasın çok sevindim ikisininde yerinayri tabi de kizz çocuk başka güzel heralde babam öyle diyo en azından bizi öyle kandırıyor
Çok sağol cancazim Rabbim özenen herkese yaşatsın inşallah en yakın zaman da kimseyi evlatla sınamasın Allahım yaaa teyzesi hep öyle söylüyolar kız başka diyolar sağlıklı olsun da inşallah kız oğlan hiç farketmez

Amin inşallah cancazim öyle tabi kıyafet almaya başladın mı

Ufak ufak başlıyorum teyzesi battaniye falan alıyorum nasipse hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyorum yaptırırsam size de resmini atarım fikrinizi alırım hem
Ahhh evet at at Allah o günleri nasip etsin de sağlıcakla giydir az kaldı surda

Benimde dün biseyim yoktu bugün garip bı adet olcakmisim gibi ağrı ve his bastı 6 gün var hsgden sonra erken adet oluyor mu ki bu kadar erken olması planlarım arasında yoktu

Benim gecikme olmuştu hsg den sonra senle herşeyimiz ters oldu E Evdekikadin
Ya sorma bı kıyıdan benzeseydi bı cikarimda bulunurduk en azindan şuan elim ayağım bir boşlukta gibi ara ara sancı basıyor gibi uzun zaman oldu ovitrellesiz sadece ilaçla adet beklerken böyle hissediyor muymisum bilemiyorum ki

Yumurtlama mı acaba dicem ama

Ay canım evet merak ettim seni . 34. Haftada mısın ya maşallah zaman nasıl geçiyor. Çok geçmiş olsun canım.

Kizce az kalmış az daha dayan evin bebek kokusu dolacak

Ay canım evet merak ettim seni . 34. Haftada mısın ya maşallah zaman nasıl geçiyor. Çok geçmiş olsun canım.
Sorma ya zaman o kadar hızlı geçti ki bi yandan zorlanıyorum bı yandan çok çabuk bitti gibi geliyo son zaman psikolojisi işte sen neler yapıyosun nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…