- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
.masallah Allah bağışlasınYazmadım mi ben size yazdım diye hatırlıyorum kuzum ya kusura bakmayın ☹ kız geliyo teyzesi nasipseisim sorarsan da şuan için elif nisa düşünüyoruz karar değiştirmezsek eğer
Çok sağol cancazim Rabbim özenen herkese yaşatsın inşallah en yakın zaman da kimseyi evlatla sınamasın Allahım.masallah Allah bağışlasınçok sevindim ikisininde yerinayri tabi de kizz çocuk başka güzel heralde babam öyle diyo en azından bizi öyle kandırıyor
Amin inşallah cancazim öyle tabiÇok sağol cancazim Rabbim özenen herkese yaşatsın inşallah en yakın zaman da kimseyi evlatla sınamasın Allahımyaaa teyzesi hep öyle söylüyolar kız başka diyolar sağlıklı olsun da inşallah kız oğlan hiç farketmez
Ufak ufak başlıyorum teyzesi battaniye falan alıyorum nasipse hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyorum yaptırırsam size de resmini atarım fikrinizi alırım hemAmin inşallah cancazim öyle tabikıyafet almaya başladın mı
Ahhh evet at atUfak ufak başlıyorum teyzesi battaniye falan alıyorum nasipse hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyorum yaptırırsam size de resmini atarım fikrinizi alırım hem
Aminn inşallah kuzum başından beri benimle birlikteydiniz inşallah bende sizin hamişliklerinizde hep yanınızda olucam bu postun altında hepimiz teyzoş anniş olcaz inanıyorumAhhh evet at atAllah o günleri nasip etsin de sağlıcakla giydir az kaldı surda
BunuBenimde dün biseyim yoktu bugün garip bı adet olcakmisim gibi ağrı ve his bastı 6 gün var hsgden sonra erken adet oluyor mu kibu kadar erken olması planlarım arasında yoktu
Yerim seniii yaaa Allah gönlüne göre versin inşallahAminn inşallah kuzum başından beri benimle birlikteydiniz inşallah bende sizin hamişliklerinizde hep yanınızda olucam bu postun altında hepimiz teyzoş anniş olcaz inanıyorum
Benim gecikme olmuştu hsg den sonraBunusutlaacc iyi bilir aslında hsg yi yeni çekildi
Ya sorma bı kıyıdan benzeseydi bı cikarimda bulunurduk en azindan şuan elim ayağım bir boşlukta gibi ara ara sancı basıyor gibi uzun zaman oldu ovitrellesiz sadece ilaçla adet beklerken böyle hissediyor muymisum bilemiyorum ki
Yumurtlama mı acaba dicem amaYa sorma bı kıyıdan benzeseydi bı cikarimda bulunurduk en azindan şuan elim ayağım bir boşlukta gibi ara ara sancı basıyor gibi uzun zaman oldu ovitrellesiz sadece ilaçla adet beklerken böyle hissediyor muymisum bilemiyorum ki
Yok ya yumurtlama geçti bugün 22. Gün ara da giriyor böyle sancı tamam dedim kesin kirmizilar aktı i kadar emindimYumurtlama mı acaba dicem ama
Hepimizin inşallah cancazimYerim seniii yaaa Allah gönlüne göre versin inşallah
Canım anca girebildim ya kusura bakma son haftalar ya tansiyon problemi başladi bende biraz sıkıntılı geçiyo o yüzden onun dışında iyiyiz çok şükür sen nasılsın neler yaptın baya oldu görüşemedik
Ay canım evet merak ettim seni . 34. Haftada mısın ya maşallahCanım anca girebildim ya kusura bakma son haftalar ya tansiyon problemi başladi bende biraz sıkıntılı geçiyo o yüzden onun dışında iyiyiz çok şükür sen nasılsın neler yaptın baya oldu görüşemedik
Kizce az kalmış az daha dayanCanım anca girebildim ya kusura bakma son haftalar ya tansiyon problemi başladi bende biraz sıkıntılı geçiyo o yüzden onun dışında iyiyiz çok şükür sen nasılsın neler yaptın baya oldu görüşemedik
Sorma ya zaman o kadar hızlı geçti ki bi yandan zorlanıyorum bı yandan çok çabuk bitti gibi geliyo son zaman psikolojisi işteAy canım evet merak ettim seni . 34. Haftada mısın ya maşallahzaman nasıl geçiyor. Çok geçmiş olsun canım.
Ay inşallah cancazim Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese yaşatsın inşallahKizce az kalmış az daha dayanevin bebek kokusu dolacak