Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar bana akıl verin klomen kullanmıştım bugün kontrole gittim 5 yumurtamın olduğunu söyledi ve aşılama iptal etti ya doktor beni korkuttu yok ilişki olması 4 üz olur düşük tehlikesi vs olur kafam Allak bullak oldu başka yere sordum deneyin ilişki olsun dedi başka topiğe napcam ben

Canım şimdi herkesin vücudu farklı ne desem yanlış olur ama klomen kullandığım dönemde 3 yumurtam gelişmişti iğne de yaptı ilişki de oldu hiç biri tutmadı nasip galiba bu işler ama doktorunun ne dediği daha önemli tabi

Nasılsınız kızlar G Gecemsi
E Evdekikadin ? Naptın canım çekildin mi rahim filmi falan?
Evet çekildim uyandıktan sonrası çok sancılı geçti iyiki anestezi almışım bana bundan hiç söz etmemistiniz perisanlikti bu ayda hsgden sonrasini kaçırmamak için femara kullandım burdaki devlet hastansine haftada bir gelen doktora göründum geç yumurtlama oldu sanırım 16 yada 17. Günde araya tatil giriyor diye 19. Günde progesteron verdim 6 çıktı gonal f ve ovitrelle kullandığım ayla nerdeyse aynı testi erken vermeme rağmen bir ay daha kendim böyle denetim yani sen ne yaptın kuzum

Iyiyiz kuzum çok sağol sen nasılsın nasıl geciyo
İyiyim canım bende çatlama iğnemi oldum değerlendirme aşamasındayım
Alla alla bende bir ağrı sancı olmadı ki
Femara kullandın şuan kaçıncı günün yani?
Bendr çatlama iğnemi oldum değerlendirme aşamasındayım.

sol tüp kapaliymis benim ondan biraz daha sancı oldu heralde adet sancısı gibi yarım saat falan şiddetli sancı hissettim duramadim yerimde bacaklarım zangir zangir titredi bugün 22. Gunumdeyim hangi tarafta yumurta gelisti bilmiyorum burdaki devlet hastanesi ne gelen doktor bakıp ilgilenmedi kendi doktoruma da sırf bı kerelik göstermeye muane parası vermedin sadece bir deneme fikriydi ise yarayacakmi diye gonal f den daha çok işe yaradı yani umutlandim Ankara'ya gittik geçen ay orda kaynanamın yanında çalıştığı kadın dogumcuya gittim muane oldum çok ilgilendi oda aşılamayı destekledi hsg den sonra yumurtlama olursa şansı kaçırmak istemiyorum deyince o önermişti femarayi ordan gelip hsg sonrasında burdaki devlet hastanesi ne gittim yani yüzüme bile bakmadı kör olmayasice

İyi değerlendir ben umutluyum sona yaklastik yakındır

Kendin kullanıyorsun yani anladım canım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah artık sona yaklaşıyoruzdur

Kendin kullanıyorsun yani anladım canım. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah artık sona yaklaşıyoruzdur
Aynen Ankara'daki doktor burada birkaç ay kalırsan ben bakarım sana dedi ister ilaç ister aşılamaz seni burdan gebe göndeririz dedi gözümde büyüyor Ankara'da olmak inşallah bunlara gerek kalmadan kendi haliyle olur hadi bakiyim önümüzdeki günlerde güncel durumunu bildir yine

Inşallah güzel haberini alırız kuzum bol şans

Aynen kuzum onu duymuştum tüplerde tıkanılık varsa sanci çok oluyomuş ama en azından şansın yükseliyo inşallah en yakın zaman da hayırlı haberi verirsin

Sen nerede oturuyorsun normalde? Benimde olmazda aşılama falan düşünüyorum açıkçası. Şimdi bayağı desteklemk için hap da verdi. Corasprin, estrofem, duphaston falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…