- 9 Eylül 2020
- 160
- 61
- 32
Ah benim canım inşallah çok uzun zaman oldu bekliyoruzAynen kuzum onu duymuştum tüplerde tıkanılık varsa sanci çok oluyomuş ama en azından şansın yükseliyo inşallah en yakın zaman da hayırlı haberi verirsin
Hayırlı olsun canım nasip denk gelmişArkadaslar ben klomen kullandım kullandığım ay adet oldum etkisi diğer ay devam etmiş ki şu an hamileyim klomen kullandığınız ay adet olsanız bile sonraki ay etkisi oluyor arkadaşlar çünkü 1 yıl denedim klom3nden sonraki ay tuttu
Rabbım herkese nasip etsin canımHayırlı olsun canım nasip denk gelmiş4 yıldır deniyorum ben hiç öyle bir etkiye denk gelmedim sansliymissin masallah
Hımm eğer çalışmıyorsan deneyebilirsin aslında sen bilirsin yne tabi Kayseri’de de varsa iyi bir doktorun gerek yok.Kayseri'de oturuyorum canım kayinvalidemler Ankara'da
Evet kuzum yaa inşallah artık
Hayırlı olsun canım. Evet bende 4ay kullandım olmadı sonra ilacı bıraktım hamilr kalmıştım. Ama ne yazık ki dış gebelik oldu. Sağlıkla tekrar nasio olur inşallahArkadaslar ben klomen kullandım kullandığım ay adet oldum etkisi diğer ay devam etmiş ki şu an hamileyim klomen kullandığınız ay adet olsanız bile sonraki ay etkisi oluyor arkadaşlar çünkü 1 yıl denedim klom3nden sonraki ay tuttu
Insallah canim umudunu kestigin an beklemediğin an olur derlerdi de inanmazdimHayırlı olsun canım. Evet bende 4ay kullandım olmadı sonra ilacı bıraktım hamilr kalmıştım. Ama ne yazık ki dış gebelik oldu. Sağlıkla tekrar nasio olur inşallah
Ya sorma 30 a giriyorum bende ocakta burdaki doktorumu seviyorum da ordaki de tanıdık ve çok iyi bir doktor olduğu için tereddüt yaşadım kendi evin gibi olmuyor işte Ankara'ya git gel yaparım dersen ismini veririm doktorun kadın aşırı kibar ve ilgili çok çok fazla hastası var ama değer yinedeHımm eğer çalışmıyorsan deneyebilirsin aslında sen bilirsin yne tabi Kayseri’de de varsa iyi bir doktorun gerek yok.
Evet kuzum yaa inşallah artıkyaş 30 oldu benim artık bekliyorum sabırsızlıkla
Çok sevindim canım benimBenim adetim duzensiz 45 50 günde bir oluyordu klomenden sonraki ay 30 günde adet oluyirdum ikinci klomen kullanisimdi hamile kaldığım ay tek iliski yaşadım o da 30 gün olduğu için adet tam yumurta gününe denk gelmiş tesadüfen öğrendim bende gebeligimi artık umudum kalmamıştı
Evet ben bir yıldır yanlis yapıyormuşumÇok sevindim canım benimdefalarca ilişkiye gerek yok işte gününü yaklaştırmak yada bulmak önemli
Unutur muyum hiç kuzum hep aklımda kalbimdesinizİnşallah canım sağolDuanda beni de unutma.. seninde büyüdüğü içindir bebiş normaldir
Inşallah yakın zaman da ikinizdende o haberi alıcaz bütün kalbimle inanıyorum Rabbim büyüktür siz bol bol değerlendirme yapin
Benim de zor olur canım gidip gelmem. Evet evinde ki gibi olmaz tabi ya. Neyse gerek kalmaz ona inşallahYa sorma 30 a giriyorum bende ocakta burdaki doktorumu seviyorum da ordaki de tanıdık ve çok iyi bir doktor olduğu için tereddüt yaşadım kendi evin gibi olmuyor işte Ankara'ya git gel yaparım dersen ismini veririm doktorun kadın aşırı kibar ve ilgili çok çok fazla hastası var ama değer yinede
Sorma alışkanlık kaldı değerlendirme bağımlısı oldukInşallah yakın zaman da ikinizdende o haberi alıcaz bütün kalbimle inanıyorum Rabbim büyüktür siz bol bol değerlendirme yapin
Yazarım tabi teyzoşları sizde beni haberdar edin durumlardan
Ay sorma ya o dönem bizde gün sayıyoduk sürekli değerlendirme için şimdi benim ki diyo ki işin bitti bakmazsın yüzümeSorma alışkanlık kaldı değerlendirme bağımlısı oldukaz kaldı yolu tükettik bence de çok az kaldı
Yazmadım mi ben size yazdım diye hatırlıyorum kuzum ya kusura bakmayın ☹ kız geliyo teyzesi nasipse