Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar ben klomen kullandım kullandığım ay adet oldum etkisi diğer ay devam etmiş ki şu an hamileyim klomen kullandığınız ay adet olsanız bile sonraki ay etkisi oluyor arkadaşlar çünkü 1 yıl denedim klom3nden sonraki ay tuttu

Arkadaslar ben klomen kullandım kullandığım ay adet oldum etkisi diğer ay devam etmiş ki şu an hamileyim klomen kullandığınız ay adet olsanız bile sonraki ay etkisi oluyor arkadaşlar çünkü 1 yıl denedim klom3nden sonraki ay tuttu
Hayırlı olsun canım nasip denk gelmiş 😊 4 yıldır deniyorum ben hiç öyle bir etkiye denk gelmedim sansliymissin masallah

Benim adetim duzensiz 45 50 günde bir oluyordu klomenden sonraki ay 30 günde adet oluyirdum ikinci klomen kullanisimdi hamile kaldığım ay tek iliski yaşadım o da 30 gün olduğu için adet tam yumurta gününe denk gelmiş tesadüfen öğrendim bende gebeligimi artık umudum kalmamıştı

Hayırlı olsun canım. Evet bende 4ay kullandım olmadı sonra ilacı bıraktım hamilr kalmıştım. Ama ne yazık ki dış gebelik oldu. Sağlıkla tekrar nasio olur inşallah 🙏🏻

Hımm eğer çalışmıyorsan deneyebilirsin aslında sen bilirsin yne tabi Kayseri’de de varsa iyi bir doktorun gerek yok.

Evet kuzum yaa inşallah artık🤗🤗 yaş 30 oldu benim artık bekliyorum sabırsızlıkla🥰🙏🏻
Ya sorma 30 a giriyorum bende ocakta burdaki doktorumu seviyorum da ordaki de tanıdık ve çok iyi bir doktor olduğu için tereddüt yaşadım kendi evin gibi olmuyor işte Ankara'ya git gel yaparım dersen ismini veririm doktorun kadın aşırı kibar ve ilgili çok çok fazla hastası var ama değer yinede

Benim adetim duzensiz 45 50 günde bir oluyordu klomenden sonraki ay 30 günde adet oluyirdum ikinci klomen kullanisimdi hamile kaldığım ay tek iliski yaşadım o da 30 gün olduğu için adet tam yumurta gününe denk gelmiş tesadüfen öğrendim bende gebeligimi artık umudum kalmamıştı
Çok sevindim canım benim ❤️ defalarca ilişkiye gerek yok işte gününü yaklaştırmak yada bulmak önemli

Ya sorma 30 a giriyorum bende ocakta burdaki doktorumu seviyorum da ordaki de tanıdık ve çok iyi bir doktor olduğu için tereddüt yaşadım kendi evin gibi olmuyor işte Ankara'ya git gel yaparım dersen ismini veririm doktorun kadın aşırı kibar ve ilgili çok çok fazla hastası var ama değer yinede
Benim de zor olur canım gidip gelmem. Evet evinde ki gibi olmaz tabi ya. Neyse gerek kalmaz ona inşallah 🙏🏻 🥰

X