Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah cancazim Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese yaşatsın inşallah 🥰🤲 sen nasılsın napiyosun
Allah kolay doğumlar versin cancazim bende iyiyim kuzum başka doktorlara göründüm birinde karar kıldım sol tupume hepsi kullanılmaz halde kapatilmis diyor ameliyat ta ne olduysa diyorlar aşılamayı onermediler sağ tüpte şans yüzde 60 mis sürekli erteleniyor tedavim baslayamadim kaç aydır bu ay adetle birlikte başlayacağım inşallah sana da dua edicem bebekim

Sorma ya zaman o kadar hızlı geçti ki bi yandan zorlanıyorum bı yandan çok çabuk bitti gibi geliyo son zaman psikolojisi işte 😄😬 sen neler yapıyosun nasılsın
Zaman geçiyor kuzum🥰 az kaldı kavuşmanıza😀
İiyyim bende geçen ayki kimyasal gebelik sonrası bu ay kendimiz deniyoruz bakalım hayrılısı

Allah kolay doğumlar versin cancazim bende iyiyim kuzum başka doktorlara göründüm birinde karar kıldım sol tupume hepsi kullanılmaz halde kapatilmis diyor ameliyat ta ne olduysa diyorlar aşılamayı onermediler sağ tüpte şans yüzde 60 mis sürekli erteleniyor tedavim baslayamadim kaç aydır bu ay adetle birlikte başlayacağım inşallah sana da dua edicem bebekim
Allah'ım inşallah hayırlı sonuçlar aldırsın kuzum benim hep dua ediyorum ama doğum da seni de sutlaacc sutlaacc i da mutlaka kalbimden geciricem dua edicem size Rabbim en yakın zaman da nasip etsin inşallah hayırlısıyla 🤲🤲❤️

Zaman geçiyor kuzum🥰 az kaldı kavuşmanıza😀
İiyyim bende geçen ayki kimyasal gebelik sonrası bu ay kendimiz deniyoruz bakalım hayrılısı
İnşallah Rabbim en yakın zaman da bu duyguyu yaşatsın kuzum benim hep haberinizi bekliyorum inşallah hayırlısıyla yakın artık alicaz o haberi Allah büyük sabrın sonu selamet olacak inşallah 🤲🤲❤️🥰

Allah'ım inşallah hayırlı sonuçlar aldırsın kuzum benim hep dua ediyorum ama doğum da seni de sutlaacc sutlaacc i da mutlaka kalbimden geciricem dua edicem size Rabbim en yakın zaman da nasip etsin inşallah hayırlısıyla 🤲🤲❤️
Allah razı olsun kuzum benim bu arada bebişim hazırlıkları bitti mi sormayı unutuyorum 🙈

Allah razı olsun kuzum benim bu arada bebişim hazırlıkları bitti mi sormayı unutuyorum 🙈
Hazırlıklar bitti sayılır kuzum ya ilave bişey görüp aaa buda gerekli miydi demezsem çoğu şey halloldu ama işte ev temizliği falan var annem uzakta biliyosun burda benim tarafımdan kimse yok eşimin tarafi da hiç oralı değil bı o var kafam da nasil yapsam diye 🥴😬

Teyzoşlari biz bugün hastaneye gittik gün aldık nasipse haftaya bugün doğuma alicaklar dualarınızi eksik etmeyin bizden 🤲❤️ sutlaacc sutlaacc E Evdekikadin
Ah canım benim 🥺🥺❤️❤️🥺❤️🥺 duygulandım bak nasılda geçti zaman hayırla gelsin inşallah kolayca atlatırsın öncesini de sonrasını da toparlaninca haber et bize yine

Ah canım benim 🥺🥺❤️❤️🥺❤️🥺 duygulandım bak nasılda geçti zaman hayırla gelsin inşallah kolayca atlatırsın öncesini de sonrasını da toparlaninca haber et bize yine
Ederim tâbi kuzum benim Allah bin kere razı olsun bu süreçte hep benimleydiniz inşallah aynı heyecanlari en kısa zamanda sizin için yaşarız Rabbim büyüktür 🤲🥰🥰🥰❤️

Canım doğum yaptın mı? Nasılsın? Bebiş nasıl? G Gecemsi
Bende şimdi size yazmak için girdim kuzum sen yazmışsın çok şükür evimize geldik biz kızımla toparlamaya çalışıyorum ikimizde saglik olarak iyiyiz çok şükür ama tabi benim ağrılarım var sezeryandan dolayı onlarda olucak artık sağ salim kurtulduk ya gerisi zamanla daha iyi olur inşallah 🤲❤️❤️🥰 sen nasılsın E Evdekikadin canım sende iyi misin neler yapiyosun

Bende şimdi size yazmak için girdim kuzum sen yazmışsın çok şükür evimize geldik biz kızımla toparlamaya çalışıyorum ikimizde saglik olarak iyiyiz çok şükür ama tabi benim ağrılarım var sezeryandan dolayı onlarda olucak artık sağ salim kurtulduk ya gerisi zamanla daha iyi olur inşallah 🤲❤️❤️🥰 sen nasılsın E Evdekikadin canım sende iyi misin neler yapiyosun
Oyy hadi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün 💜🤲🏻🤲🏻
İyiyim canım bende .

Ah canım benim Allah size bağışlasın hayırlı evlat olsun canımız bebeğimiz❤️ sezaryenle toparlanmak daha uzun sürüyor ister istemez Allah kolaylık versin canın acıyıp yorulup pes ettiginde aklına bizleri getir kalbin yumusasin ❤️❤️❤️ ne diyecegimi bilemiyorum senin için çok mutluyum

Ah canım benim Allah size bağışlasın hayırlı evlat olsun canımız bebeğimiz❤️ sezaryenle toparlanmak daha uzun sürüyor ister istemez Allah kolaylık versin canın acıyıp yorulup pes ettiginde aklına bizleri getir kalbin yumusasin ❤️❤️❤️ ne diyecegimi bilemiyorum senin için çok mutluyum
Canımmm Allah razı olsun çok sağol ❤️ bugün kızımı sarılığı yükseldiği için hastaneye yatırdık çok zordu Allah kimseyi evladiyla sınamasın ayrı koymasın o yanımda olsunda ben yorulmaya ağrı acıya razıyım 🤲😞😞 dua et teyzesi bizim için

İyi günler konunuzu okudum da bende 3 aydır agnucaston kullanıyorum kasımdan beri adet görmüyorum diye gittim bunu verdi ama.3 ay daha olmadım , sizde de ise yaramamış nasıl yaptiniz bana da yardım eder misiniz 1.5 senedir bebek düşünüyoruz olmuyor

İyi günler konunuzu okudum da bende 3 aydır agnucaston kullanıyorum kasımdan beri adet görmüyorum diye gittim bunu verdi ama.3 ay daha olmadım , sizde de ise yaramamış nasıl yaptiniz bana da yardım eder misiniz 1.5 senedir bebek düşünüyoruz olmuyor
Kusura bakmayın bayadir giremedim o yüzden yazamadım ben agnucaston kullandım fayda etmedi 3 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm oda etki etmedi sonra incir kürü ve hayıt macunu denedim daha sonra ara verdim hiç bişey kullanmadım o ara verdiğim zaman da hiç şüphem yoktu geciktiğim halde test bile yapmadım normalde bir hafta kala başlarım nerdeyse test yapmaya işte o ay hamile kalmışım ümidi kesmiştim halbuki hep söylüyolardi burda ümidi kesip kafaya takmayı birskirsan oluyo diye gerçekten de öyleymiş bende öyle oldu yani o yüzden sizde biraz daha akışına bırakmaya çalışın çok zor o dönemde biliyorum ama inanın kafaya taktikca herşey daha da zor oluyo Rabbim inşallah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla hayırlısıyla size de bı evlat nasip etsin inşallah 🤲🤲

X