Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay sorma ya beklemek çok zor sende belirtiler oldu mu hiç test yapana kadar yani farklı olarak hissettiğin bişey
Yok valla hiç yoktu cnm hatta karnım ağrıdı ben de adet olucam erken heralde dedim sonra test yapım bir dedim adete 3 gün vardi cıktı cnm 😅

Yok valla hiç yoktu cnm hatta karnım ağrıdı ben de adet olucam erken heralde dedim sonra test yapım bir dedim adete 3 gün vardi cıktı cnm 😅
Bazılarında akıntı falan oluyomuş ya bende yok acaba diyorum yumurta çatlamadı mi o yuzden sordum sende yoğun akinti oldu mu yumurtlama günlerinde

Kasık ağrısı hafif hafif devam ediyo ama göğüsler de falan hassasiyet olmadi halsizlik falan da geçti sadece ara ara kasiklarima ağrı giriyo sen nasılsın var mı farklilik
benimde kasık ağrısı var hafif dün çok yorgunluk vardı belden altım çok ağrıyordu resmen dışarı da çıktım ama çok yürümedim aslında

benimde kasık ağrısı var hafif dün çok yorgunluk vardı belden altım çok ağrıyordu resmen dışarı da çıktım ama çok yürümedim aslında
Evet bende ayakta kalınca çok fena oluyo belden altim ama çok hareket etmezsem o kadar ağrı olmuyo

Bide az önce meraktan test yaptim biliyorum aslında erken olunca iğnenin etkisi ile pozitif çıkiyomus öyle de oldu inşallah zamanı gelince de o çift çizgiyi görürüz🤲🤭

X