Inşallah sizde hayırlı haberler alırsınız Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün
Bizde çerşamba gidicez bakalım hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde çerşamba gidicez bakalım hayırlısı
Inşallah benim de pazartesi 2. Gidişim olacak daha aktif yumurta yok dedi bakalim inşallah pazartesi guzel haberler alırizMerhaba kızlar. benim de klomende 2.ayım bugun yumurta takibi için gittim 2 yumurtam oluşmuş Ben de pazartesi gideceğim tekrardan sanırım iğne yapacak klomen bitişinden sonra 2 kez yumurta takibi için gittm çünkü pazartesi 3. gidişim olacak. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
Merhaba bende klomen kullandım .. herkezde farklı kullanım yöntemi duyman çok normal. Yumurtaların gelısıme verdıgı tepkıye göre kullanım mıktarı düzenleniyor tekrar . Ilk defa tedaviye başlayan bırınde klomen bir tabletle başlanıyor 5gün sonra kontrol edıldıgınde yeterlı gelişim olmazsa sabah akşama döndürüp devam edılır . Tekrar kontrol edılır eğer bı sefer gelişim iyi işe o sekılde devam eğer gelişim yetersızse yine takvıye iğne ye başlanır. Yanı doktor yumurtalar daki gelişim sürecine göre kullanım mıktarını Ayarlar mutlaka doktoruna guvenıyorsan ve yenı başladıysan hıc tereddüt etme zamanla hepsını mantıklı bır gidişat olduğunu göreceksinMerhaba arkadaşlar;
Bugün doktora gittim yumurtalarım gelişmediği için gebelik oluşmuyodu agnucaston kullandım ise yaramadı o yuzden klomen yazdı bugün doktor aynı anda 2 tane içebilirsin dedi ama baktığm da çoğu kişi sabah akşam kullanmış yada bi tane kullanmış kafam karıştı tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim bu şekil de aynı anda 2 tane kullananlar var mı acaba
Evet o yuzden doktorun dediği şekil de basladim bakalım gidişat neyi göstericek insallah en yakın zaman da olumlu sonuçlanır . Sizde ne kadar sürede sonuç verdi acabaMerhaba bende klomen kullandım .. herkezde farklı kullanım yöntemi duyman çok normal. Yumurtaların gelısıme verdıgı tepkıye göre kullanım mıktarı düzenleniyor tekrar . Ilk defa tedaviye başlayan bırınde klomen bir tabletle başlanıyor 5gün sonra kontrol edıldıgınde yeterlı gelişim olmazsa sabah akşama döndürüp devam edılır . Tekrar kontrol edılır eğer bı sefer gelişim iyi işe o sekılde devam eğer gelişim yetersızse yine takvıye iğne ye başlanır. Yanı doktor yumurtalar daki gelişim sürecine göre kullanım mıktarını Ayarlar mutlaka doktoruna guvenıyorsan ve yenı başladıysan hıc tereddüt etme zamanla hepsını mantıklı bır gidişat olduğunu göreceksin
Ben klomen tek başına gelısım olmadı merıonal iğne de kullanınca gelişim gözledık ben hem iğne hem klomen kullanıyordum her ay yeniden tedavı başaladıgımızdaEvet o yuzden doktorun dediği şekil de basladim bakalım gidişat neyi göstericek insallah en yakın zaman da olumlu sonuçlanır . Sizde ne kadar sürede sonuç verdi acaba
Bakalım bende durum ne olacak merakla yarını bekliyorumBen klomen tek başına gelısım olmadı merıonal iğne de kullanınca gelişim gözledık ben hem iğne hem klomen kullanıyordum her ay yeniden tedavı başaladıgımızda
İnşallah hadi bakalım sende haber ver
Canım iğneyi yaptırdım bugün bakalım bat tarihi 11 şubat o zamana kadar bekliycez bakalım insallah hayırlı zaman da güzel şeyler olur sen test yaptin miŞimdi okudum bi yerde hamile kalmışsınız gibi düşünün herşey çok güzelmiş gibi hayal edin beyne olumlu sinyaller gönderin diyo inşallah yapabiliriz
Canımm bende bugün iğne yaptırdım cuma 17 mm di bugün 21 e yükselmiş büyüklüğü yaptı doktorumCanım ben bugün iğneyi yaptirdim 1 tane yumurtam oluşmuş çok şükür sende durum ne
Hadi insallah güzel haberler alırız senin regl başlama günün ne zaman benim 11 şubat gösteriyoCanımm bende bugün iğne yaptırdım cuma 17 mm di bugün 21 e yükselmiş büyüklüğü yaptı doktorum
Canım naptın test yaptin mi ben yaptırdım bugün iğneyi inşallah güzel sonuçlanırİnşallah cnm hiç umudum yok bu ay bilmiyorum hiç içimde umut yok yani inşallah güzel haber veririm sizlere
Benim 7 Şubat gösteriyor canım son adetimi 10 ocakta oldum ben sen?Hadi insallah güzel haberler alırız senin regl başlama günün ne zaman benim 11 şubat gösteriyo
Evet cnm hamileyim test verdim bata 3 gün vardi evde test yaptım cıktı kan verdim var dediler ama küçük dedi inşallah cnm güzel haber aliriz senden deCanım naptın test yaptin mi ben yaptırdım bugün iğneyi inşallah güzel sonuçlanır
Canım naptın test yaptin mi ben yaptırdım bugün iğneyi inşallah güzel sonuçlanırİnşallah cnm hiç umudum yok bu ay bilmiyorum hiç içimde umut yok yani inşallah güzel haber veririm sizlere
Çok sevindim canım ya anlatamam nasıl mutlu oldum senin adına inşallah sağ salim kucağına alırsın ❤Evet cnm hamileyim test verdim bata 3 gün vardi evde test yaptım cıktı kan verdim var dediler ama küçük dedi inşallah cnm güzel haber aliriz senden de
Bende 12 ocak 'ta oldum 11 şubat gösteriyo benim döngü 30 gün bakalım insallah ikimizde sağlıklı bebiş haberleri alırız ❤Benim 7 Şubat gösteriyor canım son adetimi 10 ocakta oldum ben sen?
İnşallah canımBende 12 ocak 'ta oldum 11 şubat gösteriyo benim döngü 30 gün bakalım insallah ikimizde sağlıklı bebiş haberleri alırız ❤
Amin cnm amin inşallah ben bu ay klomen de kullandım birde 15 gun sabah akşam sogan kuru yaptım ac karnına içtim valla onunda cok faydası var bence ben hiç beklemiyordum belirtti dahi yoktu dedim ki karnım ağrıdı acaba erken mi adet olucam dedim öyle yaptım hatta görünce sok oldum sonra 1 gün sonra tahlil verdim 194. 6 cıkmış sonra hala inanamıyorum vallanBende 12 ocak 'ta oldum 11 şubat gösteriyo benim döngü 30 gün bakalım insallah ikimizde sağlıklı bebiş haberleri alırız ❤
Amin canim inşallah rabbim. Herkeze nasip etsin inşallah sevinçli haber aliriz senden de cnmCanım naptın test yaptin mi ben yaptırdım bugün iğneyi inşallah güzel sonuçlanır
Çok sevindim canım ya anlatamam nasıl mutlu oldum senin adına inşallah sağ salim kucağına alırsın ❤
İnşallah canım
Çok sağol canım mutlaka yazarımAmin canim inşallah rabbim. Herkeze nasip etsin inşallah sevinçli haber aliriz senden de cnm