Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnm amin inşallah ben bu ay klomen de kullandım birde 15 gun sabah akşam sogan kuru yaptım ac karnına içtim valla onunda cok faydası var bence ben hiç beklemiyordum belirtti dahi yoktu dedim ki karnım ağrıdı acaba erken mi adet olucam dedim öyle yaptım hatta görünce sok oldum sonra 1 gün sonra tahlil verdim 194. 6 cıkmış sonra hala inanamıyorum vallan🤲❤️🥰
Ama benim içime senden hep olumlu haber gelecek diye doğuyodu öyle de oldu çok şükür inşallah sağ salim kucağına da aldırsın Rabbim🤲🥰 insallah bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı ömürlü🤲

Ama benim içime senden hep olumlu haber gelecek diye doğuyodu öyle de oldu çok şükür inşallah sağ salim kucağına da aldırsın Rabbim🤲🥰 insallah bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı ömürlü🤲
Sagol cnm ben hep umutsuz dum amaAmin cnm amin inşallah seninde güzel haberlerinizi aliriz inşallah ❤️🥰

Sagol cnm ben hep umutsuz dum amaAmin cnm amin inşallah seninde güzel haberlerinizi aliriz inşallah ❤️🥰
Amin inşallah canım şimdiden çok heyecanliyim bat gününe kadar nasıl durcam bilmiyorum bu kadar umutlanmam iyi değil aslında ama insallah üzülmem

Amin inşallah canım şimdiden çok heyecanliyim bat gününe kadar nasıl durcam bilmiyorum bu kadar umutlanmam iyi değil aslında ama insallah üzülmem
Inşallah cnm insan umutlu olunca sonra adet olunca cok kötü oluyor Yani üzülüyor rabbim korkuttugumuza uğratmasın inşallah 🥰

Inşallah cnm insan umutlu olunca sonra adet olunca cok kötü oluyor Yani üzülüyor rabbim korkuttugumuza uğratmasın inşallah 🥰
Amin inşallah canım çok sağol 😍 bide ne diycem iki gündür çok halsizlik var bende bide kasık ağrısı acaba iğne mi yapiyo diyorum sen denedin mi hiç iğne

Canım bende iki gündür kasık ağrısı var bide çok halsizim böyle hasta gibi iğneden oluyo galiba diyorum sende varmı böyle şeyler
Kasık ağrısı var hafiften canım iğnedendir evet şuan öyle halsizlik yok bende

X