Tamam canımAynen kötü düşünme cnm hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımAynen kötü düşünme cnm hiç
Pozitif mi şuan ay inşallah 14. Günde falan da pozitif görürüzBide az önce meraktan test yaptim biliyorum aslında erken olunca iğnenin etkisi ile pozitif çıkiyomus öyle de oldu inşallah zamanı gelince de o çift çizgiyi görürüz
Ay inşallah ya bugün yaptığım test boşa gitti ama napim denemek istedimPozitif mi şuan ay inşallah 14. Günde falan da pozitif görürüz
Evet çok sabırsızlanıyor insan ya ben tutçam kendimi 14. Gün yaparım İnşallahAy inşallah ya bugün yaptığım test boşa gitti ama napim denemek istedim
En iyisi sabretmek ya yoksa böyle sürekli düşün düşün olmuyo testte yok zaten evde geçen aydan bi tane kalmıştı onuda bugün yaptımEvet çok sabırsızlanıyor insan ya ben tuam kendimi 14. Gün yaparım İnşallah
Kendini oyalayacak birşeyler bul düşünme canımEn iyisi sabretmek ya yoksa böyle sürekli düşün düşün olmuyo testte yok zaten evde geçen aydan bi tane kalmıştı onuda bugün yaptım
Öyle yapicam artık napim aklıma geldikçe git aklımdan diye telkinler vericem kendimeKendini oyalayacak birşeyler bul düşünme canım
Belirgin bir şey yok canım bazen kasık ve bel ağrısı oluyor 1 haftamız doldu 1 hafta daha nasıl dayancazsutlaacc naber canım ne durumdasın var mı değişiklik hiç bende dünden beri az az beyaz akinti gelmeye başladı ama çok az az göğüsler de hala bişey yok
Ay sorma ya insallaj sonu mutlu olsun da dayañcaz artık değişiklik olursa yazalım birbirimizeBelirgin bir şey yok canım bazen kasık ve bel ağrısı oluyor 1 haftamız doldu 1 hafta daha nasıl dayancaz
Tamam canım evet sonunda pozitifi görelim deAy sorma ya insallaj sonu mutlu olsun da dayañcaz artık değişiklik olursa yazalım birbirimize
Tamam canım evet sonunda pozitifi görelim de
Tut kendiniBenim evde var iki tane ama erken gebelik testi değilBugün sipariş verdiğim iki tane erken gebelik testi geliyo keşke biraz gec gelseydi şimdi yapmadan nasıl durucam
En erken 12. Gün yaparız gibi geliyo ama işte iğnenin etkisi olayı var ya o kafa karıştırıyo uffTut kendiniBenim evde var iki tane ama erken gebelik testi değil
Evet işte yalancı pozitif görmekte üzer beniEn erken 12. Gün yaparız gibi geliyo ama işte iğnenin etkisi olayı var ya o kafa karıştırıyo uff
Evet ya üzüyo ben bugün erken gebelik testlerine kıyamadım gittim normal test aldım yaptım hala devam ediyo iğne etkisi bakalım kaçıncı gün bitiyo etkiEvet işte yalancı pozitif görmekte üzer beni
Hadi ya bikaç gün daha beklemekte fayda var benim kasığımda hafif batma oluyor arada sende var mıEvet ya üzüyo ben bugün erken gebelik testlerine kıyamadım gittim normal test aldım yaptım hala devam ediyo iğne etkisi bakalım kaçıncı gün bitiyo etki
Çok nadir oluyo ilk zamanlar çoktu ama simdi tüm gün bikac kere anca oluyo benim de farklı olarak afedersin kabızlık şikayetim var alakası varmı ıgneyle bilmiyorum normalde yoktu iğneden beri gecmiyo bi gün çıksam 2 3 gün yine çıkamıyorumHadi ya bikaç gün daha beklemekte fayda var benim kasığımda hafif batma oluyor arada sende var mı
Hiç bilmiyorum canım herşey mümkün 6sında test yapabilirsin demişler bi arkadaşa aynı gün iğne oldukÇok nadir oluyo ilk zamanlar çoktu ama simdi tüm gün bikac kere anca oluyo benim de farklı olarak afedersin kabızlık şikayetim var alakası varmı ıgneyle bilmiyorum normalde yoktu iğneden beri gecmiyo bi gün çıksam 2 3 gün yine çıkamıyorum
O zaman 5 gün mü var ayy her görüşe çok açığım bu ara yaHiç bilmiyorum canım herşey mümkün 6sında test yapabilirsin demişler bi arkadaşa aynı gün iğne olduk