Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide az önce meraktan test yaptim biliyorum aslında erken olunca iğnenin etkisi ile pozitif çıkiyomus öyle de oldu inşallah zamanı gelince de o çift çizgiyi görürüz🤲🤭
Pozitif mi şuan 😍😍 ay inşallah 14. Günde falan da pozitif görürüz☺️☺️🙏🏻🙏🏻🤲🏻

sutlaacc sutlaacc naber canım ne durumdasın var mı değişiklik hiç bende dünden beri az az beyaz akinti gelmeye başladı ama çok az az göğüsler de hala bişey yok

sutlaacc sutlaacc naber canım ne durumdasın var mı değişiklik hiç bende dünden beri az az beyaz akinti gelmeye başladı ama çok az az göğüsler de hala bişey yok
Belirgin bir şey yok canım bazen kasık ve bel ağrısı oluyor 1 haftamız doldu 😬 1 hafta daha nasıl dayancaz🙈😀

Evet ya üzüyo ben bugün erken gebelik testlerine kıyamadım gittim normal test aldım yaptım hala devam ediyo iğne etkisi bakalım kaçıncı gün bitiyo etki🤔🙄
Hadi ya bikaç gün daha beklemekte fayda var benim kasığımda hafif batma oluyor arada sende var mı

Hadi ya bikaç gün daha beklemekte fayda var benim kasığımda hafif batma oluyor arada sende var mı
Çok nadir oluyo ilk zamanlar çoktu ama simdi tüm gün bikac kere anca oluyo benim de farklı olarak afedersin kabızlık şikayetim var alakası varmı ıgneyle bilmiyorum normalde yoktu iğneden beri gecmiyo bi gün çıksam 2 3 gün yine çıkamıyorum

Çok nadir oluyo ilk zamanlar çoktu ama simdi tüm gün bikac kere anca oluyo benim de farklı olarak afedersin kabızlık şikayetim var alakası varmı ıgneyle bilmiyorum normalde yoktu iğneden beri gecmiyo bi gün çıksam 2 3 gün yine çıkamıyorum
Hiç bilmiyorum canım 🤔 herşey mümkün 😀 6sında test yapabilirsin demişler bi arkadaşa aynı gün iğne olduk

X