Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım 2 kere kötü şeyler yaşayınca insan çok tedirgin oluyor kalp atışını duyuncaya kadar o endişem geçmez sanırım. Amin inşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hamilelere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

Kesinlikle canım inan bende kalp atışını duyana kadar aile içine bile söylemedim çünkü Allah korusun bişey olsa kendi acısı insana fazla geliyo zaten bide millete açıklama yapmak iki kere yoruyo Rabbim korusun yine de güzel düşünelim güzel olsun

Amin inşallah kuzum herşey güzel ilerler hepimiz için

Oy oy oy iki bebisi de öpüyorum güle güle git bende dün adet oldum pazartesi gidicem doktora gonalf iğneye devam edicem sutlaacc beybisi ne yapıyorsa
Çok sağol canım senin için de inşallah bu ay çok güzel olur güzel haberlerini bekliyorum sutlaacc nasipse pazartesi rahim filmine gidicekmiş inşallah oda güzel haberler verir

Çok sağol canım senin için de inşallah bu ay çok güzel olur güzel haberlerini bekliyorum sutlaacc nasipse pazartesi rahim filmine gidicekmiş inşallah oda güzel haberler verir
Rahim filminden sonra direk hamile kalırmis bu kadar zaman beklediğine yazık valla inşallah etkili olur

Çok sağol canım ❤ inşallah sana da Rabbim hayırlı sağlıklı haberler duyursun bize de yaz mutlaka
Haber veririm canım tabiki aminn inşallah dua et
Oy oy oy iki bebisi de öpüyorum güle güle git bende dün adet oldum pazartesi gidicem doktora gonalf iğneye devam edicem sutlaacc beybisi ne yapıyorsa
İyiym canım sen nasılsın İnşallah işe yarar film evet

Rahim filminden sonra direk hamile kalırmis bu kadar zaman beklediğine yazık valla inşallah etkili olur
Hiç belli olmuyo ki kuzum 1 sene tedaviydi hormondu ilaclardi uğraştık tam umudu kestik hamile oldum insan bilemiyo boş da durmak istemiyo zor bi durum yani Rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsun

Aynen biz elimizden geleni yapalım senin nasıl gidiyor
canım bende rahim filmi çekildiğim 2. Ay gebe kalmıştım etkisi oluyor en önemlisi kafam rahattı tüplerde sıkıntı yok diye inşallah sende güzel sonuç alırsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…