- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
Aynen canım 2 kere kötü şeyler yaşayınca insan çok tedirgin oluyor kalp atışını duyuncaya kadar o endişem geçmez sanırım. Amin inşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hamilelere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinKız bu resmen kabak gibi pozitif yaaa❤ ama seni çok iyi anlıyorum insan korkuyo bende bir gün arayla 2 tane test yaptım 2 side böyle tam cizgiydi ona rağmen kan verip sonuç alana kadar inanamadım hep ya değilse ya bişey çıkarsa korkusu vardı içini ferah tut Rabbimin izniyle nasipse zaten bi şekilde herşey yolunu buluyo gerçekten çok mutlu oldum senin adina Rabbim isteyen herkese biran önce nasip etsin inşallah
Kesinlikle canım inan bende kalp atışını duyana kadar aile içine bile söylemedim çünkü Allah korusun bişey olsa kendi acısı insana fazla geliyo zaten bide millete açıklama yapmak iki kere yoruyo Rabbim korusun yine de güzel düşünelim güzel olsunAynen canım 2 kere kötü şeyler yaşayınca insan çok tedirgin oluyor kalp atışını duyuncaya kadar o endişem geçmez sanırım. Amin inşallah canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, hamilelere de sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım çok şükürTeyzoşları detaylı ultrasona gittim geldim çok şükür herşey yolunda görünüyoyarın da anneme yolculuk var nasipse inşallah belasız kazasız siz nasılsınız neler yapiyosunuz❤ sutlaacc E Evdekikadin G gocmenkizi_35
Amin inşallah kuzum herşey güzel ilerler hepimiz içinKesinlikle canım inan bende kalp atışını duyana kadar aile içine bile söylemedim çünkü Allah korusun bişey olsa kendi acısı insana fazla geliyo zaten bide millete açıklama yapmak iki kere yoruyo Rabbim korusun yine de güzel düşünelim güzel olsun❤
Çok sağol canım ❤Gözün aydın canım çok şükür
İyi yolculuklar
İyyim bende ptesi rahim filmi çekileceğim bakalım
Oy oy oy iki bebisi de öpüyorum güle güle git bende dün adet oldum pazartesi gidicem doktora gonalf iğneye devam edicemTeyzoşları detaylı ultrasona gittim geldim çok şükür herşey yolunda görünüyoyarın da anneme yolculuk var nasipse inşallah belasız kazasız siz nasılsınız neler yapiyosunuz❤ sutlaacc E Evdekikadin G gocmenkizi_35
Çok sağol canımOy oy oy iki bebisi de öpüyorum güle güle git bende dün adet oldum pazartesi gidicem doktora gonalf iğneye devam edicemsutlaacc beybisi ne yapıyorsa
Rahim filminden sonra direk hamile kalırmis bu kadar zaman beklediğine yazık valla inşallah etkili olurÇok sağol canımsenin için de inşallah bu ay çok güzel olur güzel haberlerini bekliyorum sutlaacc nasipse pazartesi rahim filmine gidicekmiş inşallah oda güzel haberler verir ❤
Haber veririm canım tabikiÇok sağol canım ❤inşallah sana da Rabbim hayırlı sağlıklı haberler duyursun bize de yaz mutlaka
İyiym canım sen nasılsınOy oy oy iki bebisi de öpüyorum güle güle git bende dün adet oldum pazartesi gidicem doktora gonalf iğneye devam edicemsutlaacc beybisi ne yapıyorsa
Hiç belli olmuyo ki kuzum 1 sene tedaviydi hormondu ilaclardi uğraştık tam umudu kestik hamile oldum insan bilemiyo boş da durmak istemiyo zor bi durum yani Rabbim bu yolda herkesin yardımcısı olsunRahim filminden sonra direk hamile kalırmis bu kadar zaman beklediğine yazık valla inşallah etkili olur
Ederim tabi kuzum hep dualarimdasinizHaber veririm canım tabikiaminn inşallah dua et
İyiym canım sen nasılsınİnşallah işe yarar film evet
Yarayacak bence bunu da yap olsun bitsin aklımızda soru işareti kalmasın artıkHaber veririm canım tabikiaminn inşallah dua et
İyiym canım sen nasılsınİnşallah işe yarar film evet
Aynen biz elimizden geleni yapalım senin nasıl gidiyorYarayacak bence bunu da yap olsun bitsin aklımızda soru işareti kalmasın artık
Adetin 3. Günü gel dedi ama bugün pazar o yüzden yarın gidicem pek bı fark olmaz herhaldeAynen biz elimizden geleni yapalım senin nasıl gidiyor
Olmaz canım şimdi bu ay tedavi görüyor musun?Adetin 3. Günü gel dedi ama bugün pazar o yüzden yarın gidicem pek bı fark olmaz herhalde
Aynen başlayacağım işte yarın bakalım ne diyecek gelişen yumurta varsa devam yoksa bu ayda kaldiOlmaz canım şimdi bu ay tedavi görüyor musun?
Tamam haber et canım muhakkak hayırlısı olsunAynen başlayacağım işte yarın bakalım ne diyecek gelişen yumurta varsa devam yoksa bu ayda kaldi
Tamam kuzucum sen ne zaman gircen hsgyeTamam haber et canım muhakkak hayırlısı olsun
Yarın canım sonucunu hemen söylüyorlarmış herhaldr yazarım sizeTamam kuzucum sen ne zaman gircen hsgye
canım bende rahim filmi çekildiğim 2. Ay gebe kalmıştım etkisi oluyor en önemlisi kafam rahattı tüplerde sıkıntı yok diye inşallah sende güzel sonuç alırsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaAynen biz elimizden geleni yapalım senin nasıl gidiyor