- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
Amin inşallah kuzum Allah razı olsunAy inşallah canım çok çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza aldırsın Rabbim dua edicem sana bol bol❤
Ay inşalalh canım çok sağol sen de sağlıkla tamamla inşallahcanım bende rahim filmi çekildiğim 2. Ay gebe kalmıştım etkisi oluyor en önemlisi kafam rahattı tüplerde sıkıntı yok diye inşallah sende güzel sonuç alırsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Amin inşallah canımAy inşalalh canım çok sağol sen de sağlıkla tamamla inşallah
Amin inşallah kuzum ❤Amin inşallah kuzum Allah razı olsunsağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Tamam canımAmin inşallah kuzum ❤haberdar edersin durumlardan
Hayırlı haberlerle gel iki gözüm heyecanla bekliyorumYarın canım sonucunu hemen söylüyorlarmış herhaldr yazarım size
Zaten şimdiden büyümez herhalde canım. Ne kullanacaksın ilaç? Bende rahim filmi çekildim canım temiz çıktı çok şükür bu ay kendimiz deneyeceğiz G Gecemsi
Hadi inşallah canım güzel düşünelim güzel olsun umutlu olalım
Amin kuzucuk sen ne yaptın gittin mi annenlereHadi inşallah canım güzel düşünelim güzel olsun umutlu olalım
Evet üç ay şans yüksek oluyor dedi doktordaAy Hadi inşallah güzel haberler verirsin kuzum rahim filminden sonra olma olasılığı yüksek oluyomuş öyle duymuştum
Bu ay kullanmıcam da diğer ay kullanabiliriz dedi. Olmazsa aşılama deneriz dedi.İyi bari çok şükür kuzum gözün aydın ilaç kullanacak misin ben gonal-f vuruyorum hergun kendime sonrada çatlatma iğnesi vurcam
Geldim kuzum çok şükür biraz değişiklik olsun dedik bakalimAmin kuzucuk sen ne yaptın gittin mi annenlere
Inşallah en yakın zaman da sağlıkla bebiş haberini alırızEvet üç ay şans yüksek oluyor dedi doktordaHayırlısı
Bu ay kullanmıcam da diğer ay kullanabiliriz dedi. Olmazsa aşılama deneriz dedi.
Selam triseguens ise tarafımı sizde regl duzenledi mi adet gordunuzmudun kadın doguma gittim gebelik testi yaptı negatif cıktı ama yumutralıgım rahmım tertemizmiş hormonlarımıda öyle ama adetim 5 gundur gecıktı ultrasyona attı benı rahım agzın kalınlaşmış dedi 10 sonra saglık ocagında bı gebelık tetsi daha yap dedi bi ilaç verdi bana adı trisequens bı ay sonra gel dedi
Yok canım benim hep zamanın da oldu en fazla 13. Gün yoksa 14 bazen 15 e bile kalıyodu senin yumoşlar biraz aceleciHanımlar klomen kullanıp erken yumurtlama goren var mi aranızdaErken yumurtlama hakkinda bilgisi olan var mi normalde adet in 13 14. Gununde yumurtlamam oluyordu bu ay 10. Günü oldu bu yumurtanin daha kucukken catladigini mi gosterir?