Inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum bide ufak tefek tıkanıklık varsa tüplerde bu filmle açılabiliyomusİnşallah canım benim
Sağol evet öneriliyor devletteki doktor yanaşmadı ama bende özele gitmiştim orada çektirmeye karar verdim birde dış gebelik yaşadığım için çekilmem şart
Aynen tatlım bakalımInşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum bide ufak tefek tıkanıklık varsa tüplerde bu filmle açılabiliyomus
Sen bu tatili hak ettin hadi bakalımKalp kalbe karşıymış desenedediğin gibi ev işleri falan derken pek fırsat olmuyo anneme gidicem nasipse biraz dinleneyim orda Rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin kuzum sağlıkla
Ah kuzum inşallah kolayca olur biter o da ozaman haber ver sende yaz bizeİyiyim canım ben rahim filmi çekilmeye karar verdim yani bir doktor önerdi. Kasım adetini bekliyorum canım. Yani korunmaya devam. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Iyi akşamlar canım çok şükür iyiyiz bakalım haftaya detaylı ultrason var heyecanla onu bekliyoruz
Tamam canım haftaya çarşamba nasipse yazarım mutlaka size de sende haber ver gelişmeler den mutlaka inşallah herşey gönlünce olurAynen tatlım bakalımsen haber ver muhakak kontrolünden sonra etiketle beni de
Bebiş iyidir inşallah teyzesi detaylı ultrasonu bekliyoruz bizdeSen bu tatili hak ettin hadi bakalımbebiş nasıl
Tamam canım haber veririm sen nasılsın?Ah kuzum inşallah kolayca olur biter o da ozaman haber ver sende yaz bize
Güzel haberlerle gel inşallah canımIyi akşamlar canım çok şükür iyiyiz bakalım haftaya detaylı ultrason var heyecanla onu bekliyoruzsen nasılsın nasıl gidiyor
Canım çok üzüldüm ya baya uzak kaldım burdan o yuzden haberim olmadi hep derler ya böylesi daha hayırlı demekki diye çok zor ama insan başka bişey söyleyemiyoGüzel haberlerle gel inşallah canımiyiyim şükür bende toparladım kendimi senle aynı dönem gebe kalmıştık maalesef ben kürtaj oldum 9. Hafta da kalbi durdu. 2 ay regl dönemi korunduk şimdi tekrardan bıraktık korunmayı bakalım hayırlısı artık Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin kuzum
Amin inşallah canım benim böylesi hayırlıymış diyorum bende , toparlıyorum kendimi gen testi yaptırdık çok şükür temiz çıktı. Rabbim herşeyin hayırlısını nasıp etsinCanım çok üzüldüm ya baya uzak kaldım burdan o yuzden haberim olmadi hep derler ya böylesi daha hayırlı demekki diye çok zor ama insan başka bişey söyleyemiyoinşallah sağlıkla kucağına alabileceğin hayırlı ömürlü evlat nasip etsin Rabbim en yakın zaman da inşallah müjdeli haberi vereceğin günü bekliyorum heyecanla
Hepiniz sürekli kalbimdesiniz hep dualarimdasiniz Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahAmin inşallah canım benim böylesi hayırlıymış diyorum bende , toparlıyorum kendimi gen testi yaptırdık çok şükür temiz çıktı. Rabbim herşeyin hayırlısını nasıp etsinBizler içinde bol bol dua et canım
İyiyim çok şükür kafam aşırı rahat adet olursam tedavi başlayacak tekrar bir kaç güne başlar benim serüven de stressiz bir ay kalabilmek çocuk olur diyorduk ya şimdi ona odaklaniyorumTamam canım haber veririm sen nasılsın?
Hayırlısı olsun canım hadi bakalımİyiyim çok şükür kafam aşırı rahat adet olursam tedavi başlayacak tekrar bir kaç güne başlar benim serüven de stressiz bir ay kalabilmek çocuk olur diyorduk ya şimdi ona odaklaniyorum
Çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallahTeyzoşları detaylı ultrasona gittim geldim çok şükür herşey yolunda görünüyoyarın da anneme yolculuk var nasipse inşallah belasız kazasız siz nasılsınız neler yapiyosunuz❤ sutlaacc E Evdekikadin G gocmenkizi_35
Ayy canım nasıl sevindim anlatamam inşallah sağlıkla kucağına alabileceğin bi hamilelik nasip etsin RabbimÇok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallahiyi yolculuklar canım benimde regle 1 gün kaldı 3 gün kalaylar yaptım pozitif çıktı nasipse yarın kan testi verip sonuca göre doktor randevusu alıcam canım bu sefer Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah
Amin inşallah canımAyy canım nasıl sevindim anlatamam inşallah sağlıkla kucağına alabileceğin bi hamilelik nasip etsin Rabbim❤ kan testinden sonra mutlaka yaz canım merak ederim idrarda pozitifse büyük ihtimalle pozitiftir zaten ama olsun kan daha garanti
Kız bu resmen kabak gibi pozitif yaaaAmin inşallah canımDua et benim için Rabbim bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah Tamam canım haber ederim sonuç çıkınca bende bi an önce öğrenmek istiyorum ona göre pıhtılaşma için iğne kullanıcam. Bak bu da yaptığım test cnm 11 inde yaptım bat 14