Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bende rahim filmi çekildiğim 2. Ay gebe kalmıştım etkisi oluyor en önemlisi kafam rahattı tüplerde sıkıntı yok diye inşallah sende güzel sonuç alırsın. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla🤲🏻
Ay inşalalh canım çok sağol sen de sağlıkla tamamla inşallah 🤗🙏🏻

Kizlar ben geldim adetim 4. Günü bugün hafta sonuna denk geldi diye gitmedim ilacı kullanmak için biraz geç kalmışım ama olsun dedi doktor gene devam gelişmeye başlamış yumurta yok şuan ham yumurtalar varmış ama gelistirebilirsek G Gecemsi sutlaacc sutlaacc

Kizlar ben geldim adetim 4. Günü bugün hafta sonuna denk geldi diye gitmedim ilacı kullanmak için biraz geç kalmışım ama olsun dedi doktor gene devam gelişmeye başlamış yumurta yok şuan ham yumurtalar varmış ama gelistirebilirsek G Gecemsi sutlaacc sutlaacc
Zaten şimdiden büyümez herhalde canım. Ne kullanacaksın ilaç? Bende rahim filmi çekildim canım temiz çıktı çok şükür bu ay kendimiz deneyeceğiz G Gecemsi

Hadi inşallah canım güzel düşünelim güzel olsun umutlu olalım 🤲🤗🥰

Zaten şimdiden büyümez herhalde canım. Ne kullanacaksın ilaç? Bende rahim filmi çekildim canım temiz çıktı çok şükür bu ay kendimiz deneyeceğiz G Gecemsi
İyi bari çok şükür kuzum gözün aydın ilaç kullanacak misin ben gonal-f vuruyorum hergun kendime sonrada çatlatma iğnesi vurcam

Ay Hadi inşallah güzel haberler verirsin kuzum rahim filminden sonra olma olasılığı yüksek oluyomuş öyle duymuştum
Evet üç ay şans yüksek oluyor dedi doktorda🙏🏻 Hayırlısı🥰
İyi bari çok şükür kuzum gözün aydın ilaç kullanacak misin ben gonal-f vuruyorum hergun kendime sonrada çatlatma iğnesi vurcam
Bu ay kullanmıcam da diğer ay kullanabiliriz dedi. Olmazsa aşılama deneriz dedi.

dun kadın doguma gittim gebelik testi yaptı negatif cıktı ama yumutralıgım rahmım tertemizmiş hormonlarımıda öyle ama adetim 5 gundur gecıktı ultrasyona attı benı rahım agzın kalınlaşmış dedi 10 sonra saglık ocagında bı gebelık tetsi daha yap dedi bi ilaç verdi bana adı trisequens bı ay sonra gel dedi
Selam triseguens ise tarafımı sizde regl duzenledi mi adet gordunuzmu

Hanımlar klomen kullanıp erken yumurtlama goren var mi aranızda 😊 Erken yumurtlama hakkinda bilgisi olan var mi normalde adet in 13 14. Gununde yumurtlamam oluyordu bu ay 10. Günü oldu bu yumurtanin daha kucukken catladigini mi gosterir?

Hanımlar klomen kullanıp erken yumurtlama goren var mi aranızda 😊 Erken yumurtlama hakkinda bilgisi olan var mi normalde adet in 13 14. Gununde yumurtlamam oluyordu bu ay 10. Günü oldu bu yumurtanin daha kucukken catladigini mi gosterir?
Yok canım benim hep zamanın da oldu en fazla 13. Gün yoksa 14 bazen 15 e bile kalıyodu senin yumoşlar biraz aceleci 😁🤭

X