- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 31
Ben aşıyı olmasam catlarmisim ortadan ikiye heralde Bu ay ki tedavi yüzünden ilaçta kullanamadim zor geçti kuzum raporla izin aldım kan verdim hastanede ona göre ilaç kullanımına basliycam kullandıklarımi da birakcamCuma günü kontrol var nasipse teyzesi inşallah iyidir minigim şuan görünür de bi sıkıntımız yok çok şüküray kuzum kıyamam ya kötü bi ay oldu bize desene nasılsın peki kötü gecirmiyosun ınşallah dimi çok üzüldüm ya şu pis hastalık bitmedi bi türlü yine sardı her yeri bende çok korkuyorum doktorum da aşıyı ol mutlaka diyo ama ben hala kararsizim
Çok sevindim canım darısı benim ve tüm bekleyen kardeşlerimin başınaSağol canım çok şükür bebiş haberimizi aldık ama bende klomen işe yaramadı daha doğrusu yumurta gelişti çatladı ama olmadi
Canım benim inşallah Rabbim gönlüne göre versin herşeyi kuzum hep aklimdasiniz dualarimdasiniz Rabbim hayırlı haberler duyursun inşallahBen aşıyı olmasam catlarmisim ortadan ikiye heralde Bu ay ki tedavi yüzünden ilaçta kullanamadim zor geçti kuzum raporla izin aldım kan verdim hastanede ona göre ilaç kullanımına basliycam kullandıklarımi da birakcambana dua et bugün çok ihtiyaç im var hamiş duana
Aminn inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınÇok sevindim canım darısı benim ve tüm bekleyen kardeşlerimin başına
Yaaa benim minnoş yeğenim hayırla gelsin inşallahCanım benim inşallah Rabbim gönlüne göre versin herşeyi kuzum hep aklimdasiniz dualarimdasiniz Rabbim hayırlı haberler duyursun inşallahbizde gittik geldik bugün teyzesi bi dahaki kontrole daha net olur dedi ama yüzde doksan kız dedi sağlıklı olsun da inşallah hiç önemli değil oğlan kız
Ay cancazim ya ne kadar iyi kalplisin bitanesinYaaa benim minnoş yeğenim hayırla gelsin inşallahkesin bana benziycek ahahahah
Ay cancazim ya ne kadar iyi kalplisin bitanesinsende durumlar ne gittin mi doktora bide daha iyi misin artik
Bunda da vardır bi hayır demekten başka bişey de gelmiyo insanın elinden dimiSeverim seni valla bende durumlar kötü yine adet oldum bir ay ara verdik moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama sürekli durdugum yerde ağlıyorum falan bugün daha iyiyim kabulleniyorum bu ay ki kayibi da
İnşallah canım benim amin diyim gelişmelerinden haberdar et bizi deBunda da vardır bi hayır demekten başka bişey de gelmiyo insanın elinden dimiRabbim inşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim geç olsun güç olmasın evet beklemek çok zor ama sonu güzel olsun da inşallah Rabbim onun da sabrını verir hayırlısıyla ❤
Tamam canım sende öyle yaz mutlakaİnşallah canım benim amin diyim gelişmelerinden haberdar et bizi de
Kuzum bebiş iyi çok şükür ama ben uyuz oldum bu süreçte sonra üstüne bide dişlerim apse yaptı kaç gündür geçmedi bugün dişçiye geldim bakalım ne diycek
Ayy hadi ya çok geçmiş olsun canım bebişin iyi olmasına çok sevindimKuzum bebiş iyi çok şükür ama ben uyuz oldum bu süreçte sonra üstüne bide dişlerim apse yaptı kaç gündür geçmedi bugün dişçiye geldim bakalım ne diyceksen nasılsın nasıl gidiyo
Sana da çok geçmiş olsun kuzumAyy hadi ya çok geçmiş olsun canım bebişin iyi olmasına çok sevindimİyyim bende idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç fLan kullanıyorum. Bu ay korunmayı bırakçam öyle
Kız girip bakmadan önce aklımdan sen geçtin ne yapıyor ki acaba sesi çıkmıyor çocukla hamislik zor oluyor heralde fırsat bulamadı dedim bu kadar olur
İyiyim canım ben rahim filmi çekilmeye karar verdim yani bir doktor önerdi. Kasım adetini bekliyorum canım. Yani korunmaya devam. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Kalp kalbe karşıymış deseneKız girip bakmadan önce aklımdan sen geçtin ne yapıyor ki acaba sesi çıkmıyor çocukla hamislik zor oluyor heralde fırsat bulamadı dedim bu kadar olurben bu ay ilaçlara ara vermiştim ama yine olmadı sütlaç nasıl acaba
Rahim filmini kesinlikle öneriyorlar canım ben korkmuştum ama biraz abartılıyomuş o kadar korkunç bişey değilmiş zaten kısa sürüyomuş inşallah güzel sonuçlar alırsınİyiyim canım ben rahim filmi çekilmeye karar verdim yani bir doktor önerdi. Kasım adetini bekliyorum canım. Yani korunmaya devam. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
İnşallah canım benimRahim filmini kesinlikle öneriyorlar canım ben korkmuştum ama biraz abartılıyomuş o kadar korkunç bişey değilmiş zaten kısa sürüyomuş inşallah güzel sonuçlar alırsınbende iyiyim çok şükür haftaya detaylı ultrasonumuz var onu bekliyoruz bakalım inşallah herşey yolundadır