Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aşıyı olmasam catlarmisim ortadan ikiye heralde Bu ay ki tedavi yüzünden ilaçta kullanamadim zor geçti kuzum raporla izin aldım kan verdim hastanede ona göre ilaç kullanımına basliycam kullandıklarımi da birakcam bana dua et bugün çok ihtiyaç im var hamiş duana

Canım benim inşallah Rabbim gönlüne göre versin herşeyi kuzum hep aklimdasiniz dualarimdasiniz Rabbim hayırlı haberler duyursun inşallah bizde gittik geldik bugün teyzesi bi dahaki kontrole daha net olur dedi ama yüzde doksan kız dedi sağlıklı olsun da inşallah hiç önemli değil oğlan kız

Yaaa benim minnoş yeğenim hayırla gelsin inşallah kesin bana benziycek ahahahah

Ay cancazim ya ne kadar iyi kalplisin bitanesin sende durumlar ne gittin mi doktora bide daha iyi misin artik
Severim seni valla bende durumlar kötü yine adet oldum bir ay ara verdik moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama sürekli durdugum yerde ağlıyorum falan bugün daha iyiyim kabulleniyorum bu ay ki kayibi da

Severim seni valla bende durumlar kötü yine adet oldum bir ay ara verdik moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama sürekli durdugum yerde ağlıyorum falan bugün daha iyiyim kabulleniyorum bu ay ki kayibi da
Bunda da vardır bi hayır demekten başka bişey de gelmiyo insanın elinden dimi Rabbim inşallah hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim geç olsun güç olmasın evet beklemek çok zor ama sonu güzel olsun da inşallah Rabbim onun da sabrını verir hayırlısıyla

İnşallah canım benim amin diyim gelişmelerinden haberdar et bizi de

Kuzum bebiş iyi çok şükür ama ben uyuz oldum bu süreçte sonra üstüne bide dişlerim apse yaptı kaç gündür geçmedi bugün dişçiye geldim bakalım ne diycek sen nasılsın nasıl gidiyo
Ayy hadi ya çok geçmiş olsun canım bebişin iyi olmasına çok sevindim İyyim bende idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç fLan kullanıyorum. Bu ay korunmayı bırakçam öyle

Kızlar naber nasılsınız herşey yolunda mı görüşemedik sutlaacc E Evdekikadin
Kız girip bakmadan önce aklımdan sen geçtin ne yapıyor ki acaba sesi çıkmıyor çocukla hamislik zor oluyor heralde fırsat bulamadı dedim bu kadar olur ben bu ay ilaçlara ara vermiştim ama yine olmadı sütlaç nasıl acaba

Kalp kalbe karşıymış desene dediğin gibi ev işleri falan derken pek fırsat olmuyo anneme gidicem nasipse biraz dinleneyim orda Rabbim inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla nasip etsin kuzum sağlıkla

İyiyim canım ben rahim filmi çekilmeye karar verdim yani bir doktor önerdi. Kasım adetini bekliyorum canım. Yani korunmaya devam. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Rahim filmini kesinlikle öneriyorlar canım ben korkmuştum ama biraz abartılıyomuş o kadar korkunç bişey değilmiş zaten kısa sürüyomuş inşallah güzel sonuçlar alırsın bende iyiyim çok şükür haftaya detaylı ultrasonumuz var onu bekliyoruz bakalım inşallah herşey yolundadır

İnşallah canım benim
Sağol evet öneriliyor devletteki doktor yanaşmadı ama bende özele gitmiştim orada çektirmeye karar verdim birde dış gebelik yaşadığım için çekilmem şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…