Gebeliğe Hazırlık Klomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah düzgün çıkar bu sefer canım benim Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın basit şeyler sebep olmuş olabilir belki takmayay çalış moralin yüksek olsun
Çok şükür bugün keseyi gördük canım. Betam da bugün 2000 üzeri oldu sanırım. Dün gece 1700 dü.

Merhaba canım bende bu ay aynı yoldan geçtim aşılama yapacaktık ama pko yüzünden yumurtalarım istenilen boyutta büyümemiş malesef.klomen değisebiliyor ama sabah öğlen akşam bile vermişlerdi sabah akşam iki iki bile kullandım yumurta durumuna göre değisiyor korkma

Ben her ay baktiriyorum ona genelde 0 veya 2 falan çıkıyor bende kaliteli bir yumurtlama için 10 ve üzeri degerlendiriliuor
Anladım, 21. Gün 0-2 arasında çıkıyorsa aslında çatlatma iğnesi desteği alabilirsiniz yumurtanız çatlamıyor anlamı çıkıyor.
Kalite hakkında yorum yapmak aslında kolay değil

Evet fakat size şunu sormak istedim sizin kaç çıktı ve doktorunuz kalitesiz yorumunu yaptı
Benim cumartesi bakılacak 0 ile 10 arası olunca kalitesiz sayılıyor kaliteyi arttırıcı takviye veriyorlar

Anladım, 21. Gün 0-2 arasında çıkıyorsa aslında çatlatma iğnesi desteği alabilirsiniz yumurtanız çatlamıyor anlamı çıkıyor.
0 ile 5 arası çatlama olmuyor demek..5 ve 10 arası çatlama oluyor ama kalitesiz demek..10 ve üzeri kaliteli ve çatlama oluyor demek..

Sağol canım çok şükür bebiş haberimizi aldık ama bende klomen işe yaramadı daha doğrusu yumurta gelişti çatladı ama olmadi

Bu arada yumurtanin gelişip gelişmediğini sağlıkli buyuyormu istenilen büyüklüğe erişmiş mi onu anlamak için doktor 14.ncu gunde cagiriyor seni ultrasondan bakiyor..21.nci gunu de çatlayıp çatlamadığina bakmak için kandan tahlil yapıyor.. 14 ile 21 nci günler arasıda birer gün boşlukla ilişki veriyor

Genelde kaç çıktı sizin acaba kaç ay ölçtürmüştünüz?
Ben her ay baktiriyorum ona genelde 0 veya 2 falan çıkıyor bende kaliteli bir yumurtlama için 10 ve üzeri degerlendiriliuor
Kuzum yeni gördüm mesajını kusura bakma nasıl son durum güzel haberler verirsin inşallah bize bende uyuz olmuşum
Nasıl yaa gercekten mi geçmiş olsun sizden cevap gelmeyince üzüldüm bende nereye gittiler diye şimdi nasilsin

10 günlük bi tedavi verdi canım kullandık inşallah geçmiştir ya şuan bişey yok gibi ama çok zorlu bi süreçti dikkat edin çok yaygınmış ben o kadar bi yere çıkmıyorum görümcem e gitmiştim onlar da uyuz oldu ama güya iyileşti diye biliyoduk biz onlar da iyileştik saniyolarmis ama öyle değilmiş çünkü başka bi yere gitmedim ben başka ihtimal gelmiyo aklıma inşallah iyileşmişizdir artık ne diyim

Çok çok geçmiş olsun bebek nasıl sen nasılsın bu arada Bende evden çıkamıyorum hastaneye gide gele virüs kaptım karantinamin 7. Gunundeyim sen yokken bende çok üzüldüm hastalandım

Çok çok geçmiş olsun bebek nasıl sen nasılsın bu arada Bende evden çıkamıyorum hastaneye gide gele virüs kaptım karantinamin 7. Gunundeyim sen yokken bende çok üzüldüm hastalandım
Cuma günü kontrol var nasipse teyzesi inşallah iyidir minigim şuan görünür de bi sıkıntımız yok çok şükür ay kuzum kıyamam ya kötü bi ay oldu bize desene nasılsın peki kötü gecirmiyosun ınşallah dimi çok üzüldüm ya şu pis hastalık bitmedi bi türlü yine sardı her yeri bende çok korkuyorum doktorum da aşıyı ol mutlaka diyo ama ben hala kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…