Amin inşallah canım haberleşiriz o zaman durumlara göre ❤Amin canım. benim eşimden henüz test istemedi daha. Hayırlısı olsun hakkımız da canım
Hayırlısı olsun canım inşallah tedavinsutlaacc G Gecemsi E Evdekikadin biz de 5. Klomifene devam ediyoruz kızlar ama doktor artık bizi tüp bebeğe sevk etti ve hatta dedi ki aşılama yaptırmayın zaman kaybı olmasın bizim yaptığımız da farklı bir şey değil yumurta takibi baya benzer direk tüp bebek isteyin derim dedi. Biz de randevu aldık bu ayın sonuna bakalım ne dicekler. Hem burda Almanya da hem istanbulda gideceğiz. Bize en uygun nereyse bakalım orayı seçeriz ama eşim ağustosta Seyehatlere başlayacağı için sormamız lazım sperm dondurup ordan sonraki aylarda tüp bebek için kullanabilirler mi? Yoksa önümüzdeki yaza kalır bu işler.
Sizler neler yaptınız? Yapıyorsunuz ve yapacaksınız?
Canım nasılsın bende merak ettim seni. Ben dinlenme ayında hamile kaldım ama ilerlemedi kürtaj oldum bu 2. OlduKızlar ben de olumlu bi gelişme olmadi malesef yine regl oldum . Babam kalp krizi geçirdi bu ay o yuzden giremedim hiç bugün girince gördüm mesajlarınızı şimdi okuycam hepsini merak ediyodum sizleri neler yaptınız
Geçmiş olsun ben yeni gördüm mesajını. Nasıl şimdi baban canım?Kızlar ben de olumlu bi gelişme olmadi malesef yine regl oldum . Babam kalp krizi geçirdi bu ay o yuzden giremedim hiç bugün girince gördüm mesajlarınızı şimdi okuycam hepsini merak ediyodum sizleri neler yaptınız
Hadi yaaa üzüldüm ilerlememesineHayırlısı olsun canım inşallah tedavinCanım ben 4 ay klomen kullanıp dinlenmedeydim bu ay. Sonra hamile kaldım ama ilerlemedi kürtaj oldum bugün.
Canım şimdi eğer iç gebelikse yani kimyasal gebelikse beklemeye gerek olmaz ama dış gebelik durumu varsa sanırım o sıkıntılı. Ama doktor iç gebelik gibi dedi bakalım ne diyecek salı günü gideceğim. Ben bi pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum bide belki covid aşısını olurum bu aradaHadi yaaa üzüldüm ilerlememesinepeki şimdi hemen devam edebilecek misiniz? Yoksa kurtajdan dolayi dinlenmek gerekiyor mu? Herseyi hayırlısı. Bizim umudumuz var ama kendimizi kötüye de hazırladık. Olmazsa da olmaz yapacak birsey yok. Biz elimizden geleni yapıyoruz artık gerisi Allah'a kalmış.
Ben aşımı oldum. Doktor hiç bir sakinca yok hatta hamilelikte bile olabilirsin dedi. Bak bakalım ne dicek doktor. Bizim de 26sinda tüp bebek randevumuz. Merak ediyorum ne dicekler, ne kadar tutacak vs...Canım şimdi eğer iç gebelikse yani kimyasal gebelikse beklemeye gerek olmaz ama dış gebelik durumu varsa sanırım o sıkıntılı. Ama doktor iç gebelik gibi dedi bakalım ne diyecek salı günü gideceğim. Ben bi pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum bide belki covid aşısını olurum bu arada
Bende olurum aşımı herhaldr canım. Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tek seferde olurBen aşımı oldum. Doktor hiç bir sakinca yok hatta hamilelikte bile olabilirsin dedi. Bak bakalım ne dicek doktor. Bizim de 26sinda tüp bebek randevumuz. Merak ediyorum ne dicekler, ne kadar tutacak vs...
Insallah canım inşallah senin de yaptırmak istediğin diğer testlerin iyi çıkar ve doktor da iyi haberler verir tekrar denemelere başlarsınız.Bende olurum aşımı herhaldr canım. Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah tek seferde olur
İnşallah canımInsallah canım inşallah senin de yaptırmak istediğin diğer testlerin iyi çıkar ve doktor da iyi haberler verir tekrar denemelere başlarsınız.
Canım çok üzüldüm ya inşallah en yakın zaman da sağlıkla kucağına alabileceğin bi bebişin olur hep dualarimdasinizCanım nasılsın bende merak ettim seni. Ben dinlenme ayında hamile kaldım ama ilerlemedi kürtaj oldum bu 2. Oldugeçmiş olsun iyi mi baban
Çok şükür artık toparladı biraz zorlu bi süreç oldu bizim için çok sağol bu aradaGeçmiş olsun ben yeni gördüm mesajını. Nasıl şimdi baban canım?
Toparlamasina çok sevindim canım. Insallah bir daha başıniza gelmez böyle birsey.Çok şükür artık toparladı biraz zorlu bi süreç oldu bizim için çok sağol bu aradasen nasılsın var mı bi değişiklik
Inşallah başladığınız bu yolda üzülmeden sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz Rabbim büyüktürToparlamasina çok sevindim canım. Insallah bir daha başıniza gelmez böyle birsey.
Biz de haftaya İstanbul da sonraki haftada Almanya da bir tüp bebek merkeziyle görüşeceğiz canım. Bir de bende son tahlilde prolaktinim yüksek çıktı onun için bir beyin MR i istedi doktor ve endokrinoloji ye yönlendirdi. Sen nasılsın? Var mı bir gelişme?
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Demek ki zamanı değil. Zamanı gelince insallah sağlıkla olur.Inşallah başladığınız bu yolda üzülmeden sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz Rabbim büyüktür❤
Bizde bi gelişme yok malesef geçen hafta eşim test verdi çok şükür sonucları güzel geldi ama bir türlü gebelik olmadi bu ay hiç bişey kullanmadim önümüzdeki ay da kpss var o ay da bos gecer insallah eylül gibi tekrar bakıcam doktor araştırıcam
Ay Inşallah ya ne diyelim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahiHayırlısı olsun hepimizin hakkında. Demek ki zamanı değil. Zamanı gelince insallah sağlıkla olur.
Benim bu ay da olmadı. Reglim gecikti ama baktım şimdi negatif. Regli olmayı bekliyorum. Olunca 2 ya da 3. Günü kan tahlili vericem sonrasında da artık tüp bebek için konuşacağız. Hayırlısı olsun.Ay Inşallah ya ne diyelim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahi
Bizde durum nolucak bilmiyorum bu ay la 3 aydır gitmiyorum doktora zaman uzadıkça insanın eli kolu kırılıyoBenim bu ay da olmadı. Reglim gecikti ama baktım şimdi negatif. Regli olmayı bekliyorum. Olunca 2 ya da 3. Günü kan tahlili vericem sonrasında da artık tüp bebek için konuşacağız. Hayırlısı olsun.
Insallah canım. Sen de haber et belli olmaz belki kendiliğinden olur.Bizde durum nolucak bilmiyorum bu ay la 3 aydır gitmiyorum doktora zaman uzadıkça insanın eli kolu kırılıyoinşallah tüp bebek hemen olumlu sonuç verir haberdar et yine durumlardan