Hepimizin hakkındaAnladım canım hayırlısı olsun hakkınızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizin hakkındaAnladım canım hayırlısı olsun hakkınızda
Maşallah daha ne olsun ama yeter gayrı su sayfadan birimizin yüzü gulsunde bebek haberi versin güzel haberlerinizi bekliyorum kizcelerimBencede erken değil yaşımda 30 olacak temmuzda aman işte doktorlar
Filmi ne zaman çektiriyorsun kizcem haber et gelismeleriGaliba film çekilince bizde biraz mola vericez
Aynen canım inşallahMaşallah daha ne olsun ama yeter gayrı su sayfadan birimizin yüzü gulsunde bebek haberi versin güzel haberlerinizi bekliyorum kizcelerim
Ay bu ay 9 gün gecikti regl bugün kan verdim 3,07 çıktı niye böyle gecikti anlamadım . Sen ne durumdasın?
Ben 2 kere test yaptım ikisi de negatifti o yüzden artık Progesteron fitili bıraktım ki boşuna gecikmesin. Yarın normalde en geç olmam lazım 4 gündür baya regli ağrısı var hafif hafif kuzum
Gecikince de insana daha bir sıkıntı oluyor yaa. Kan değerinden ben anlamam 3.07 ne demek yani canım?Ay bu ay 9 gün gecikti regl bugün kan verdim 3,07 çıktı niye böyle gecikti anlamadım . Sen ne durumdasın?
5ten küçükse gebelik yok demek canım ama genelde 0,1 falan çıkıyor değer bu neden böyle anlamadım cumaya karar bekle olmazsan gel dedi doktoruma sordum daGecikince de insana daha bir sıkıntı oluyor yaa. Kan değerinden ben anlamam 3.07 ne demek yani canım?
Merhaba bayadır giremedim şimdi gördüm inşallah olumlu sonuç almışsınızdır Ben 3 ay klomen ve catlatma iğnesi tedavisi gördüm sonuç olumsuz oldu . 2 aydır da hayıt macunu ve ovulasyon testi kullandım ve sonuç yine olumsuz hayırlısı artık bu ara akışına bırakmak istiyorum..
Cektirmedim cancazim ya 2 aydır hayıt macunu denedim yine olumsuz oldu cektircem galiba mecburFilmi ne zaman çektiriyorsun kizcem haber et gelismeleri
Kızlar ben de olumlu bi gelişme olmadi malesef yine regl oldum . Babam kalp krizi geçirdi bu ay o yuzden giremedim hiç bugün girince gördüm mesajlarınızı şimdi okuycam hepsini merak ediyodum sizleri neler yaptınız
Benimde olumsuz sonuçlandı cnm. Morfoloji de sıkıntı var sanırım o yüzden. Eşim sperm testi de vermişti. Kadın doğumcu sayı iyi olduğu için morfoloji önemli değil dedi ama üroloji doktoru etkiler dedi bir tanede kimyasal gebelik yaşamıştım. Şimdi eşim 2 ay beslenmesine falan dikkat edicek sigarada kullanıyordu o da etkiliyormuş. Bakalım nasıl sonuçlanacakMerhaba bayadır giremedim şimdi gördüm inşallah olumlu sonuç almışsınızdır Ben 3 ay klomen ve catlatma iğnesi tedavisi gördüm sonuç olumsuz oldu . 2 aydır da hayıt macunu ve ovulasyon testi kullandım ve sonuç yine olumsuz hayırlısı artık bu ara akışına bırakmak istiyorum..
Merhabalar
Ben 1 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmuyor diye doktora gitrim. Doktor hormın testleri yaptı ve hiçbir sorun olmadığını söyledi. Klomen verdi adetin 5. günü kullanmaya başladım ve 5 günlük bir ilaçtı. Kontrole gittiğimde ise Q folin verdi ve 1 haftadır kullanıyorum. Bugün tekrar kontrole gideceğim Bu ilaçları kullanıp hamile kalan var mıdır? Acaba doktor çatlatma iğnesi verir mi?
Inşallah çabalarımız boşa çıkmaz hayırlısıyla mucizelerimize kavuşuruz hepimiz de eşim test vermemişti benim oda vericek bakalim sonucları ne çıkacak benim de bi rahim filmi kaldı çekilecek inşallah hakkımız da hayırlısı olurBenimde olumsuz sonuçlandı cnm. Morfoloji de sıkıntı var sanırım o yüzden. Eşim sperm testi de vermişti. Kadın doğumcu sayı iyi olduğu için morfoloji önemli değil dedi ama üroloji doktoru etkiler dedi bir tanede kimyasal gebelik yaşamıştım. Şimdi eşim 2 ay beslenmesine falan dikkat edicek sigarada kullanıyordu o da etkiliyormuş. Bakalım nasıl sonuçlanacak
Amin inşallah canım Ben rahim filmi de çekildim sıkıntı çıkmadı şükürInşallah çabalarımız boşa çıkmaz hayırlısıyla mucizelerimize kavuşuruz hepimiz de eşim test vermemişti benim oda vericek bakalim sonucları ne çıkacak benim de bi rahim filmi kaldı çekilecek inşallah hakkımız da hayırlısı olur
İnşallah canım. Aktara macun da yaptırdım 1 kavanoz şuan yarısından fazlası bitti ama hala birşey yok yumurtalıklarım gelişmiyor. Doktor aşılama yapacağız dedi ama ben istemiyorum. adetin 2.günü gel bir ilaç daha vericem dedi bakalım bu ilaç işe yarar mıInşallah çabalarımız boşa çıkmaz hayırlısıyla mucizelerimize kavuşuruz hepimiz de eşim test vermemişti benim oda vericek bakalim sonucları ne çıkacak benim de bi rahim filmi kaldı çekilecek inşallah hakkımız da hayırlısı olur
Çok şükür sevindim canım temiz çıkmasına inşallah en yakın zaman da mutlu haberi alırsınAmin inşallah canım Ben rahim filmi de çekildim sıkıntı çıkmadı şükür
Macun bende de işe yaramadı canım 1 kavanoz bitirdim ama bi fark olmadi eşim test verdi bakalım onun sonucuna göre bakicaz duruma inşallah diğer vericeği ilaç ise yarar canım Rabbim bu yolda kimseyi bunaltmasin❤İnşallah canım. Aktara macun da yaptırdım 1 kavanoz şuan yarısından fazlası bitti ama hala birşey yok yumurtalıklarım gelişmiyor. Doktor aşılama yapacağız dedi ama ben istemiyorum. adetin 2.günü gel bir ilaç daha vericem dedi bakalım bu ilaç işe yarar mı
Amin canım. benim eşimden henüz test istemedi daha. Hayırlısı olsun hakkımız da canımMacun bende de işe yaramadı canım 1 kavanoz bitirdim ama bi fark olmadi eşim test verdi bakalım onun sonucuna göre bakicaz duruma inşallah diğer vericeği ilaç ise yarar canım Rabbim bu yolda kimseyi bunaltmasin❤